mairh.c.p
Νεοφερμένος
Όσο για την παραβίαση των ορίων ταχύτητας, ομολογώ πως τα παραβιάζω συνεχώς εκτός πόλης (εντός τα παραβιάζω ελαφρά ) .. Ευτυχώς έχω μόνο 5 points μέχρι τώρα από μία κλήση για προσπέραση σε διπλη λωρίδα..
Σας έχουν στείλει ποτέ κλήση από κάμερα? Κι αν ναι, ποιά κάμερα?
Να ξέρω τι εγκυκλοπαίδεια να περιμένω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Εξακολουθούν να τρέχουν σαν τρελοί όλοι, απλώς κόβουν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά πάλι τα ίδια.
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δλδ εγώ αν σου πω 2-3 σημεία στην Πάτρα που κατα 90% την στήνουν είμαι παρανομος? ΕΕ φαντάσου ότι το destinator είναι ένας φίλος σου που απλά έχει εμβαθύνει λίγο στο θέμα.
Anarki
Διάσημο μέλος
Τα μπλόκα νταξ.
Τέσπα προφανώς είναι ηλίθιοι που στήνονται κάθε φορά στα ίδια σημεία.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
To site www.bloka.com έχει τα σημεία με όλα τα γνωστά σημεία που την στήνει η τροχαία, όπως και τις θέσεις από τις κάμερες ταχύτητας.
Σε αυτό το site έχουμε ως αρχή να ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΛΟΚΩΝ ΓΙΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ. Ήπιες και έπιασες τιμόνι? Καλά θα πάθεις να σε @@@@
Από εκεί και πέρα δύσκολη η κατάσταση να χάσεις φρένα... Θαυμαστικό είχε ανάψει από πιο πριν? Τα είχες νιώσει να χαλαρώνουν? Η ετσι ξαφνικά?
Λογικά έκανες κατεβασιές (κι ας κόφτιασε λίγη σημασία είχε) και μετά χειρόφρενο σιγά σιγά με το κουμπί στο χέρι... Εγώ προσωπικά αν έβλεπα ότι κινδυνεύω να χτυπήσω κάποιον άλλο θα "εξυνα" κι όλη την μπαριέρα για να κόψει ...
@ Anarki -- Είναι ηλιθιο όντως το γεγονός ότι την στηνουν συνεχώς στα ίδια σημεία... Κι όμως μονο αυτό κανουν...
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην Πατρών- Κορίνθου (+) πχ δεν πρέπει να υπάρχει όριο ταχύτητας για να ανέβει ο τζίρος των γραφείων τελετών.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ να τρέξεις με 200? Πόσο χρόνο πια να εξοικονομήσεις, ξεκίνα πιο νωρίς στη χειρότερη. Απ' ότι φαίνεται όμως οι περισσότεροι γκρινιάζουν που τα όρια ταχύτητας είναι χαμηλά γιατί δε μπορούν να γκαζώσουν έτσι για πλάκα. Καλύτερα τα όρια ταχύτητας να είναι χαμηλότερα από όσο "αντέχει" το οδικό δίκτυο παρά υψωηλότερα για να ικανοποιήσουν τους γκαζάκηδες που δεν είχαν τα κότσια να γίνουν επαγγελματίες ραλίστες.
Δεν είπα με 200... Αν έχεις να κάνεις ένα Αθήνα Θεσσαλονίκη αναγκαστικά θα πηγαίνεις παραπάνω από 120 (έχει γίνει 130?), ξέρω γω 150-160...
Αττική οδό π.χ άνετα πηγαίναμε 240, ούτε λακκούβες ούτε τίποτα. Μεσα στην πόλη τώρα είναι αλλιώς. Τώρα άμα ο άλλος με το Peugeot- Mazda- Fiat- Seat κτλ, θέλει να πάει 240 δική του η ευθύνη, αναμενόμενο είναι να μην έχει τα κρατήματα γι αυτές τις ταχύτητες
Mε τι αμάξι ήσασταν?
Το mazda λάθως το συμπεριέλαβες μάλλον ανάμεσα σε fiat seat κτλ....
Τέσπα 240 και άνετα = μαλακια.. 240 και ανετα δεν υπάρχει... Και f430 να έχεις... και evo και scubi, και audi και ότι θέλεις...
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ή τουλάχιστον, τα αυτοκίνητα που δεν έχουν δεσίματα για 200+ να μην πηγαίνουν τόσο, απλό είναι
Ασε ρε. Εδώ με το θωρηκτό του θείου μου την bmw750Li και μετά τα 180km κούναγε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασε ρε. Εδώ με το θωρηκτό του θείου μου την bmw750Li και μετά τα 180km κούναγε.
Μόνο η bmw?
Είχα την χαρά να οδηγήσω evo 6, evo 9 (1st stage), impreza wrx sti, m3, a4 quatro, mazda 6 mps, και πολλάααα άλλα και 180 είναι το όριο που νιώθεις κάποια σχετική ασφάλεια... Από εκεί και πάνω μία ελάχιστη αλλαγή του αέρα σε στέλνει αδιάβαστο....
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το εργαλείο η 750 κούναγε λόγω ροπής, όχι λόγω πίεσης. Και το Range Rover ενός φίλου στα 120 που είχε ροπιάσει κούναγε
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
και δεν ειμαι ασχετη απο οδηγηση
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.