Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,777 μηνύματα.
Τεράστια διαφοράμε παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου
g1ann0s
Νεοφερμένος
Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Ισχύει..με τα περσινάΟτι σου εχω αναφερει παραπανω τις πιανεις με 6%.. το ελεγξα πριν σου τις παραθεσω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,666 μηνύματα.
ναι με τα περσινα... εσυ εισουν το επικεντροΙσχύει..με τα περσινά
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Natsuko αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 144 μηνύματα.
Μπορείς να κάνεις αίτηση για να δώσεις πανελλήνιες σε όποιο σχολείο θες εσύ (αν δεν έχει αλλάξει κατι).Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..
Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 471 μηνύματα.
αυτό με την ηλικία μην σε απασχολεί καν , νιώθω ότι τα 18χρονα είναι μειοψηφία στις σχολέςΓεια σας..ήθελα να ρωτήσω απλώς την γνώμη σας. Είμαι 19 έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 23 πέρασα σε μια σχολή που δεν με τρελαινε διότι ήθελα παντα να μπω σε στρατιωτική σχολή. Ξανά έδωσα πέρυσι πέρασα σε σχολή υπαξιωματικών κ λόγο κακης διαχειρισης των καταστάσεων και λογισμου (πολλά νεύρα) παραιτήθηκα.. διότι φοβόμουν μην πάρω κάνα τρελοχαρτο και με αποβάλλουν. Προφανώς το μετάνιωσα κ κάθε μέρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες το 26 για σχολή αστυφυλάκων όμως η σκέψη ότι θα δίνω 3η φορα μόνος με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου ενώ όλοι οι δικοί μ στην παρέα έχουν "φτιάξει την ζωή τους" ήδη με κάνει να το σκέφτομαι και να διστάζω. Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..ίσως η κοινωνία με θεωρήσει αποτυχημένο που μάλλον ήδη το κάνει..αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να μείνω έτσι. Ποια η γνώμη σας?
g1ann0s
Νεοφερμένος
Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησηΣαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια!Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- synthnightingale
- Natsuko
- Reader
- BatGuin
- Kate1914
- g1ann0s
- jYanniss
- Corfu kitty
- Than003
- Giorgkalo
- Εριφύλη
- gegeorgiou90