juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 294 μηνύματα.
ναι ρε ειναι φάση τώρα που δεν πολυπρολαβαίνεις να κάνεις πολλά πολλά, μια δουλεια εχουμε για μια χρονια τωρα, να λύνουμε και να λύνουμε σαν τα ρομπότ κατι τερατουργήματα, αλλα οκ, αν ειναι έτσι, ειναι έτσι. Το καλό από του χρόνου. Ειναι αρκετα σπαστικό που από όλες τις ασκήσεις που κάνουμε, ενα πολύ πολύ μικρό ποσοστό είναι όντως ωραίες ασκήσεις, οι υπολοιπες ειναι χωρις νόημα. Μαθηματικά βεβαια δεν εχω παράπονο είναι η χαρά του παιδιού να λυνεις προβληματάκια, τουλάχιστον για εμένα.Εγώ ούτε που βγήκα απο το σπίτι μου λολ. Τρέχω και δε φτάνω
Α και τσέκαρε εδώ. Έχω δέσει με χαρτοταινία τις λύσεις πίσω στα βοηθήματα. Όχι ότι βασιζόμουν σε αυτές ή κάτι αλλά γενικά επαλήθευα και αν μια στο τοσο κολλούσα και με έπιαναν νευρα θα κοιτούσα. Τωρα που τις έχω δεμμένες έχω λίγο παραπάνω κουράγιο να σκεφτώ. Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει πολύ καλά
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,278 μηνύματα.
Φίλε εγώ έχω αρχίσει να χάνω το κουράγιο γενικότερα. Δε ξέρω τι φάση όλο αυτόΑ και τσέκαρε εδώ. Έχω δέσει με χαρτοταινία τις λύσεις πίσω στα βοηθήματα. Όχι ότι βασιζόμουν σε αυτές ή κάτι αλλά γενικά επαλήθευα και αν μια στο τοσο κολλούσα και με έπιαναν νευρα θα κοιτούσα. Τωρα που τις έχω δεμμένες έχω λίγο παραπάνω κουράγιο να σκεφτώ. Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει πολύ καλά
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 294 μηνύματα.
Κοίτα, επειδή στις καλές σου έχω δει οτι γουστάρεις να λύνεις, μάλλον το πρόβλημα είναι ότι δεν εχεις καταλάβει κατι σε όποιο κεφάλαιο είσαι τώρα. Θα δεις όταν λυσεις τις απορίες σου θα παρεις μπρος παλι.Φίλε εγώ έχω αρχίσει να χάνω το κουράγιο γενικότερα. Δε ξέρω τι φάση όλο αυτό
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,278 μηνύματα.
Γενικα αποθαρρύνομαι και καταλήγω να είμαι στον υπολογιστή ολημερίς.Κοίτα, επειδή στις καλές σου έχω δει οτι γουστάρεις να λύνεις, μάλλον το πρόβλημα είναι ότι δεν εχεις καταλάβει κατι σε όποιο κεφάλαιο είσαι τώρα. Θα δεις όταν λυσεις τις απορίες σου θα παρεις μπρος παλι.
Συν οτι δεν μπορώ τα πράγματα που μας βάζουνε ρε σύ, δε μπορώ να λύνω 30 ασκήσεις σε μια μερα, είναι φύση αδύνατον αυτό. Κάνω τις πιο ουσιώδης και διαβάζω θεωρία, και όπου βγεί
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως να σε βοηθούσε να φτιάξεις προγραμμα. Like κανονικο στο χαρτί. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά έχω ακούσει καθηγητές στο σχολ να το προτείνουν σε συμαθητές μου που έχουν το ίδιο θέμα με εσένα με τον χρόνο.Γενικα αποθαρρύνομαι και καταλήγω να είμαι στον υπολογιστή ολημερίς.
Συν οτι δεν μπορώ τα πράγματα που μας βάζουνε ρε σύ, δε μπορώ να λύνω 30 ασκήσεις σε μια μερα, είναι φύση αδύνατον αυτό. Κάνω τις πιο ουσιώδης και διαβάζω θεωρία, και όπου βγεί
nearos
Διακεκριμένο μέλος
α δε μπορω, θελω να ρέω και να το παω με τους δικους μου ρυθμούς.Ίσως να σε βοηθούσε να φτιάξεις προγραμμα. Like κανονικο στο χαρτί. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά έχω ακούσει καθηγητές στο σχολ να το προτείνουν σε συμαθητές μου που έχουν το ίδιο θέμα με εσένα με τον χρόνο.
Μέχρι τώρα μια χαρά πηγαίνει πρέπει να πω
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραια, συννενοηθήκαμε, και εγώ αλλίως τα κανω καθε εβδομαδα. Όπως τύχει, όμως γενικά λύνε. Όχι όταν εχεις νευρα, εκει σταμάτα και παιξε μπουζούκι. όταν όμως λες "χμμ, τώρα θα παιξω κιθαρούμπα ή θα λύσω χημειες", ε λύσε καμια χημεια εκει να εξοικειωθείς. Εγω τουλαχιστον έτσι τα παω και προλαβαινω να τα τελειωνωα δε μπορω, θελω να ρέω και να το παω με τους δικους μου ρυθμούς.
Μέχρι τώρα μια χαρά πηγαίνει πρέπει να πω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- hirasawayui
- userguest
- AggelikiGr
- D a f n i
- Drglitterstar
- thales91
- ioanna2007
- Corfu kitty
- bibliofagos
- trifasikodiavasma
- Τρελας123