Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,180 εγγεγραμμένα μέλη και 3,528,383 μηνύματα σε 105,006 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 312 άτομα.
Παιδιά εμένα δεν μου παραδόθηκε κάποιο pdf που πρέπει να συμπληρώσω ενώ έχω κάνει όλη την διαδικασία για τη μεταγραφή και έχω δώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για δικαιολογητικά δεν μου έχει έρθει κάτι. Να ανησυχήσω
Στο ΕΚΠΑ στις 13/01 έβγαλαν τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης και ζήτησαν διαγραφή από το αρχικό τμήμα. Το αρχικο τμήμα έδωσε τη διαγραφή την ίδια μέρα. Χθες 14/01 ολοκληρώθηκε η μετεγγραφη, αιτηση για πάσο και δηλωση συγγραμμάτωνστον ευδοξο. Να σημειωσω οτι δεν ειχε ζητηθεί έκδοση πασο απο την αρχική σχολη αλλά ούτε και αιτηση συγγραμμάτων.
Στο ΕΚΠΑ στις 13/01 έβγαλαν τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης και ζήτησαν διαγραφή από το αρχικό τμήμα. Το αρχικο τμήμα έδωσε τη διαγραφή την ίδια μέρα. Χθες 14/01 ολοκληρώθηκε η μετεγγραφη, αιτηση για πάσο και δηλωση συγγραμμάτωνστον ευδοξο. Να σημειωσω οτι δεν ειχε ζητηθεί έκδοση πασο απο την αρχική σχολη αλλά ούτε και αιτηση συγγραμμάτων.
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,590 μηνύματα.
καλε μου μισο λεπτο
Συγκρινεις την περιπτωση σου με το κοριτσι των ημμυ του εμπ.
Οι ημμυ αρχισαν εξεταστικη χτες 14/1 ..και η δικη σου ειναι για τελος του μηνα.
Το κοριτσι εκανε την 4η φαση και τελικη μετεγγραφης δηλαδη ειχε δωσει πριν χαρτια να εγκρινει η σχολη την μετεγγραφη και την δευτερα εδωσε τα τελικα για την αρχικη εγγραφη στην σχολη αφου ειχε παρει την παρασκευη το τελικο ΟΚ οτι η μετεγγραφη ειναι σωστη..
Εσυ ακομα εισαι στο σταδιο που περιμενεις το Οκ οτι η μετεγγραφη εγκριθηκε ( αυτο εχω καταλαβει).
Η σχολη σου θα σου πει τις προσεχεις μερες Οκ η μετεγγραφη... φερτε τωρα αυτα τα χαρτια να σας γραψω... εκει θα δεις αν θα ζητησει εκτος των αλλων και αιτηση εγγραφης να συμπληρωσεις στο word...δεν το ζητανε ολες οι σχολες.
Υπομονη και διαβαζε για το εξαμηνο.
Υγ: Που ειναι και το κοριστι @KwnnaPap να μας πει τι εκανε με την φυσικη? την αφησαν να δωσει ή παει για σεπτεμβρη?
καλε μου μισο λεπτο
Το κοριτσι εκανε την 4η φαση και τελικη μετεγγραφης δηλαδη ειχε δωσει πριν χαρτια να εγκρινει η σχολη την μετεγγραφη και την δευτερα εδωσε τα τελικα για την αρχικη εγγραφη στην σχολη αφου ειχε παρει την παρασκευη το τελικο ΟΚ οτι η μετεγγραφη ειναι σωστη..
Εσυ ακομα εισαι στο σταδιο που περιμενεις το Οκ οτι η μετεγγραφη εγκριθηκε ( αυτο εχω καταλαβει).
Η σχολη σου θα σου πει τις προσεχεις μερες Οκ η μετεγγραφη... φερτε τωρα αυτα τα χαρτια να σας γραψω... εκει θα δεις αν θα ζητησει εκτος των αλλων και αιτηση εγγραφης να συμπληρωσεις στο word...δεν το ζητανε ολες οι σχολες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι θα επαιρνες την διαγραφη αυθημερων.
Οι μανες των αγοριων ειναι ο μεγαλος τρομος των γραμματειων... ευγε.
καλε μου μισο λεπτο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι θα επαιρνες την διαγραφη αυθημερων.
Οι μανες των αγοριων ειναι ο μεγαλος τρομος των γραμματειων... ευγε.
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,590 μηνύματα.
Στους ημμυ ΕΜΠ πάντως εγώ έχω δώσει από προχθές τα δικαιολογητικά μαζί με το πιστοποιητικό διαγραφής και δε μου έχουν δώσει ακόμη κωδικό.Ο Εύδοξος θα πάρει παράταση??Εξετάσεις δε βγήκε κάποια ανακοίνωση ούτε μας ενημέρωσε κανείς αλλά μας επιτρέπουν οι καθηγητές να γράψουμε.
Ρε παιδια πως να βγει ανακοινωση αφου ειναι αντικανονικη διαδικασια να γραφεται εξετασεις χωρις να ειστε γραμμενοι με αριθμο μητρωου...
Οκ οι ανθρωποι τα κανονισαν και γραφεται εξετασεις στο ''σιωπηρό'' ..ε τι αλλο θελετε?
Πτυχιο δεν δινουμεν τωρα σε 7,5 χρονια.
Ναι μάλλον δεν έχει πάρει κανείς.Και δεν θέλω να τους πάρω τηλέφωνο γιατί κάθε φορά που περνώ για να ρωτήσω το οτιδήποτε(πριν για το που θα γράψουμε εξετάσεις/πότε θα βγουν τα αποτελέσματα τώρα για το αν θα μου δώσουν κωδικούς)μόνο που δε με βρίζουν...καμιά σχέση με τη γραμματεία στο αρχικό μου τμήμα που με εξυπηρετούν αμέσως.
Ναι μάλλον δεν έχει πάρει κανείς.Και δεν θέλω να τους πάρω τηλέφωνο γιατί κάθε φορά που περνώ για να ρωτήσω το οτιδήποτε(πριν για το που θα γράψουμε εξετάσεις/πότε θα βγουν τα αποτελέσματα τώρα για το αν θα μου δώσουν κωδικούς)μόνο που δε με βρίζουν...καμιά σχέση με τη γραμματεία στο αρχικό μου τμήμα που με εξυπηρετούν αμέσως
Καλησπέρα Γιάννη, έγινε η εγγραφή μου στο ΕΚΠΑ οικ.Επιστημών, και μου είχαν ήδη δηλωμένα σε ποια μαθήματα θα δώσω εξετάσεις. Δεν είχα δικαίωμα επιλογής. Όμως υπάρχουν δύο καθηγητές σε κάθε μάθημα. Γνωρίζεις αν μπορώ να διαλέξω σε ποιον από τους δύο θα δώσω εξετάσεις;
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.