γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,970 μηνύματα.
29-07-22
01:23
τι να εννοω?Κατ εξαιρεση τι εννοεις?
ειναι μια κατηγορια ειδικων μετεγγραφων για περιπτωσεις που δεν εμπιπτουν στα κριτηρια των κανονικων μετεγγραφων
γινεται καπου μεσα δεκεμβρη
Ποιοι φοιτητές δικαιούνται κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή/μετακίνηση
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για χορήγηση κατ ́ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής/μετακίνησης, σε ημερομηνίες και με διαδικασία που θα ανακοινωθεί από το υπουργείο...
www.esos.gr
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
29-07-22
01:24
Αααα αυτες οι κατηγοριες, οκευ καταλαβατι να εννοω?
ειναι μια κατηγορια ειδικων μετεγγραφων για περιπτωσεις που δεν εμπιπτουν στα κριτηρια των κανονικων μετεγγραφων
γινεται καπου μεσα δεκεμβρη
Ποιοι φοιτητές δικαιούνται κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή/μετακίνηση
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για χορήγηση κατ ́ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής/μετακίνησης, σε ημερομηνίες και με διαδικασία που θα ανακοινωθεί από το υπουργείο...www.esos.gr
Φραπεδοφιλόσοφος
Νεοφερμένος
Ο Φραπεδοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
29-07-22
01:37
Να ρωτήσω και εγώ, απο την στιγμή που οι συνολικοί εισακτέοι στα ΑΕΙ είναι αισθητά λιγότεροι, αυτό θα επηρεάσει τις βάσεις μετεγγραφής;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,970 μηνύματα.
29-07-22
01:45
ναι σωστα , αν οι σχολες επαρχιας ειναι αδειες επειρεαζουν .Να ρωτήσω και εγώ, απο την στιγμή που οι συνολικοί εισακτέοι στα ΑΕΙ είναι αισθητά λιγότεροι, αυτό θα επηρεάσει τις βάσεις μετεγγραφής;
το αναχωμα ομως ειναι οτι πολλες σχολες επαρχιας δεν εχουν δικαιωμα για μετεγραφη λογω κοφτη 2750 .για αυτο βλεπεις σχολες οπα και παπει αδειες απο μετεγγραφες.
Maria20897
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Maria20897 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
29-07-22
02:06
Πέρυσι όσοι έδωσαν πανελλήνιες από βόρεια Εύβοια είχαν δικαίωμα μετεγγραφής ως πυρόπληκτοι, λέτε να ισχύει κ φέτος;
ναι μεν έχουμε και φέτος φωτιές αλλά πέρυσι είχαμε υποστεί τεράστιες καταστροφές.
ναι μεν έχουμε και φέτος φωτιές αλλά πέρυσι είχαμε υποστεί τεράστιες καταστροφές.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-07-22
02:16
ε λογικα ναιΠέρυσι όσοι έδωσαν πανελλήνιες από βόρεια Εύβοια είχαν δικαίωμα μετεγγραφής ως πυρόπληκτοι, λέτε να ισχύει κ φέτος;
δεν ειστε και ο φοινικας να αναγεννασθε σε ενα χρονο.
δεν τη ξερω αυτη την κατηγορια αλλα νομιζω οτι η αποφση δεν ειναι διαρκειας.
δηλαδη θα πρεπει να βγει καινουργια για φετος που να δινει αυτα τα ευεργετικα δικαιωματα και σιγουρα θα περιλαμβανει μαζι με τις φετινές και τις περσινες καταστροφες.
Maria20897
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Maria20897 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
29-07-22
02:19
Ευχαριστω πολύ για την απάντηση!! Και κάνουμε αίτηση μετεγγραφής κανονικά και απλά βλέπουν τον τόπο κατοικίας ή υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία; Εμένα δεν υποστεί κάποια καταστροφή το σπίτι μου ή γενικότερα κάτι που να ανήκε στην οικογένεια μου γιατί νομίζω υπήρχε και τέτοια κατηγορία!ε λογικα ναι
δεν ειστε και ο φοινικας να αναγεννασθε σε ενα χρονο.
δεν τη ξερω αυτη την κατηγορια αλλα νομιζω οτι η αποφση δεν ειναι διαρκειας.
δηλαδη θα πρεπει να βγει καινουργια για φετος που να δινει αυτα τα ευεργετικα δικαιωματα και σιγουρα θα περιλαμβανει μαζι με τις φετινές και τις περσινες καταστροφες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-07-22
02:40
οχι .. ειστε σε ειδικη κατηγορια μονοι σας και ισως σε αλλη ημερομηνιαΕυχαριστω πολύ για την απάντηση!! Και κάνουμε αίτηση μετεγγραφής κανονικά και απλά βλέπουν τον τόπο κατοικίας ή υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία; Εμένα δεν υποστεί κάποια καταστροφή το σπίτι μου ή γενικότερα κάτι που να ανήκε στην οικογένεια μου γιατί νομίζω υπήρχε και τέτοια κατηγορία!
απ οτι διαβαζω στα περσινα θα πρεπει να εχει παθει ζημια το σπιτι ή το μαγαζι.
τις κανονικες μετεγγραφες δεν εχω δει να υπαρχει καποιο κριτηριο για εσας που να δινει καποια μορια παραπανω
Μετεγγραφές, στέγαση και σίτιση για τους φοιτητές πληγέντων κατά τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από την 1η Μαΐου 2021 έως και τη 2α Σεπτεμβρίου 2021
Ελεύθερες μετεγγραφές και μετακινήσεις, καθώς και στέγαση και σίτιση για τους φοιτητές πληγέντων κατά τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από την 1η Μαΐου 2021 έως και τη 2α Σεπτεμβρίου 2021, προβλέπει απόφαση την οποία υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος. Ως περιοχές που...
www.esos.gr
Evelynne
Νεοφερμένος
Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
29-07-22
12:50
Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στις επιτυχουσες των πανελλαδικών! Έδωσα φέτος και πέρασα στη νομική της Κομοτηνής και ο δίδυμος αδελφός μου στη γεωπονία του ΑΠΘ. Όπως καταλαβαίνετε, θα ψάξουμε τα κριτήρια για να κάνω μετεγγραφή για νομική ΑΠΘ. Πέρυσι η βάση των μορίων για μετεγγραφή στη νομική ΑΠΘ ήταν 0, ενώ δεν καλύφθηκαν καν όλες οι θέσεις που δόθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούσε να κάνει μετεγγραφή κάποιος που είχε αδελφό φοιτητή αλλά δεν πληρουσε κανένα άλλο οικονομικό/ κοινωνικό κριτήριο για να πάρει μόρια; Γενικώς, δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει πρακτικά ότι η βάση μορίων μετεγγραφής ήταν 0.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-07-22
12:56
0 μορια σημαινει οτι η σχολη ζουτουσε παιδια αλλα δεν πηγαν οσα ηθελε και αν το μηδεν το γραφει το χαρτι εξελ σημανει οτι ο τελευτιαος που μπηκε ειχε κατακεφαλην εισοδημα πανω απο 12.000€Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στις επιτυχουσες των πανελλαδικών! Έδωσα φέτος και πέρασα στη νομική της Κομοτηνής και ο δίδυμος αδελφός μου στη γεωπονία του ΑΠΘ. Όπως καταλαβαίνετε, θα ψάξουμε τα κριτήρια για να κάνω μετεγγραφή για νομική ΑΠΘ. Πέρυσι η βάση των μορίων για μετεγγραφή στη νομική ΑΠΘ ήταν 0, ενώ δεν καλύφθηκαν καν όλες οι θέσεις που δόθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούσε να κάνει μετεγγραφή κάποιος που είχε αδελφό φοιτητή αλλά δεν πληρουσε κανένα άλλο οικονομικό/ κοινωνικό κριτήριο για να πάρει μόρια; Γενικώς, δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει πρακτικά ότι η βάση μορίων μετεγγραφής ήταν 0.
στο θεμα σου τωρα ,που μενουν οι γονεις σου?
Evelynne
Νεοφερμένος
Η Εβελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
29-07-22
12:58
Επαρχία μένουμε0 μορια σημαινει οτι η σχολη ζουτουσε παιδια αλλα δεν πηγαν οσα ηθελε και αν το μηδεν το γραφει το χαρτι εξελ σημανει οτι ο τελευτιαος που μπηκε ειχε κατακεφαλην εισοδημα πανω απο 12.000€
στο θεμα σου τωρα ,που μενουν οι γονεις σου?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-07-22
13:03
ε ωραια ψηνεις το αδελφι να μείνει απθ και να κανει αποποιηση μετεγγραφης για τον ευατο του, εσυ κανεις αιτηση με την μεδοδο μετεγγραφης αδελφων και πας σιγουρα απθΕπαρχία μένουμε
Evelynne
Νεοφερμένος
29-07-22
13:06
Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια!ε ωραια ψηνεις το αδελφι να μείνει απθ και να κανει αποποιηση μετεγγραφης για τον ευατο του, εσυ κανεις αιτηση με την μεδοδο μετεγγραφης αδελφων και πας σιγουρα απθ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-07-22
13:12
ε σιγα την βοηθεια... στο πιατο την εχεις , καλη επιτυχίαΧίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια!
α δεν πας καθολου κομοτηνη ,απο 1ης οκτωβριου εκει στο απθ, με το τετραδιακι σου την μασκουλα σου κομπλε.
Evelynne
Νεοφερμένος
29-07-22
13:17
Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ο αδελφός μου θα κάνει κανονικά εγγραφή στο ΑΠΘ για να με "τραβήξει" ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναδώσει πανελλαδικές. Εάν γίνει αυτό και περάσει σε άλλο τμήμα θα έχω πρόβλημα εγώ; Θα μπορέσω μετά εγώ να τον φέρω Θεσσαλονίκη όπως έκανε εκείνος; Χίλια συγγνώμη απλώς είμαι εντελώς ανίδεη και αυτές τις πληροφορίες δεν ξέρω που θα τις βρω στο ίντερνετ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
29-07-22
13:27
οκ κανενα θεμα εγινε η μετεγγραφη σου παει και τελειωσε δεν σε ενοχλει κανεις, ο αδελφος δεν μπορει να παρει μετεγγραφη .Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ο αδελφός μου θα κάνει κανονικά εγγραφή στο ΑΠΘ για να με "τραβήξει" ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναδώσει πανελλαδικές. Εάν γίνει αυτό και περάσει σε άλλο τμήμα θα έχω πρόβλημα εγώ; Θα μπορέσω μετά εγώ να τον φέρω Θεσσαλονίκη όπως έκανε εκείνος; Χίλια συγγνώμη απλώς είμαι εντελώς ανίδεη και αυτές τις πληροφορίες δεν ξέρω που θα τις βρω στο ίντερνετ
μπορει να κανει ομως αλλα πραματα , να δωσει πανελληνιες ,να κανει 10% και μετα παλι μετεγγραφη για τον αυτο του που με σενα βοηθο.
εδω σου βαζω και υποδειγμα δηλωσης αποποιησης οπου δεν λεει οτι απεμπολεί το δικαιωμα των πανελληνιων ή του 10%
Evelynne
Νεοφερμένος
29-07-22
13:32
Σου είμαι ευγνώμωνοκ κανενα θεμα εγινε η μετεγγραφη σου παει και τελειωσε δεν σε ενοχλει κανεις, ο αδελφος δεν μπορει να παρει μετεγγραφη .
μπορει να κανει ομως αλλα πραματα , να δωσει πανελληνιες ,να κανει 10% και μετα παλι μετεγγραφη για τον αυτο του που με σενα βοηθο.
εδω σου βαζω και υποδειγμα δηλωσης αποποιησης οπου δεν λεει οτι απεμπολεί το δικαιωμα των πανελληνιων ή του 10%
alanirun
Νεοφερμένος
Ο alanirun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
29-07-22
14:56
Καλησπέρα σε όλους.
Μπήκα χημικών μηχανικών στην Κοζάνη και έχω τα κριτήρια για μετεγγραφή στην Αθήνα.
Που πρέπει να παρακολουθήσω μαθήματα;
Από όσο καταλαβαίνω(5 από τα 6 μαθήματα του πρώτου 6μηνου έχουν εργαστήρια) μάλλον δεν υπάρχει λόγος να πάω Κοζάνη.
Αν πάω Αθήνα(λογικά θα μπορούσα να παρακολουθήσω τα μαθήματα, αλλά μπορώ τα εργαστήρια και αν ναι πως;
Ευχαριστώ
Μπήκα χημικών μηχανικών στην Κοζάνη και έχω τα κριτήρια για μετεγγραφή στην Αθήνα.
Που πρέπει να παρακολουθήσω μαθήματα;
Από όσο καταλαβαίνω(5 από τα 6 μαθήματα του πρώτου 6μηνου έχουν εργαστήρια) μάλλον δεν υπάρχει λόγος να πάω Κοζάνη.
Αν πάω Αθήνα(λογικά θα μπορούσα να παρακολουθήσω τα μαθήματα, αλλά μπορώ τα εργαστήρια και αν ναι πως;
Ευχαριστώ
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 889 μηνύματα.
29-07-22
15:16
Εφόσον είσαι σίγουρος για την μετεγγραφή θά παρακολουθείς Αθήνα
Για τα εργαστήρια εξαρτάται από την σχολή
Ό αδελφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ,τους άφησαν και έκαναν τα εργαστήρια, άσχετα που χρωστάει αυτός τα μαθήματα τους χα χα χα χα
Εμένα στην ιατρική του χρόνου θα τά κάνω εκτός από ένα πού δώσαμε τη θεωρία και το κάναμε στο εαρινό εξάμηνο
Μήν ανησυχείς, δεν θα είσαι μόνος, σημασία έχει να πάρεις τη μετεγγραφή
Καλές σπουδές!!
Για τα εργαστήρια εξαρτάται από την σχολή
Ό αδελφός μου πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ,τους άφησαν και έκαναν τα εργαστήρια, άσχετα που χρωστάει αυτός τα μαθήματα τους χα χα χα χα
Εμένα στην ιατρική του χρόνου θα τά κάνω εκτός από ένα πού δώσαμε τη θεωρία και το κάναμε στο εαρινό εξάμηνο
Μήν ανησυχείς, δεν θα είσαι μόνος, σημασία έχει να πάρεις τη μετεγγραφή
Καλές σπουδές!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 438 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris 12
- per33
- Τριδυμομαμά
- Qwerty 0
- Ramon
- FNC_Sophia
- KwnnaPap
- Τρελας123
- fraoulit
- Entropy24
- Gxatzis
- BiteTheDust
- DiKar
- panaman
- fgk
- nefeli10
- Greg25
- Dkate
- Deppy.x
- agg41
- Fikos
- Christos1971
- NewArchStudent
- Nala
- PanPan
- giotak
- Arvacon
- Alin22
- Hased Babis
- Paniklas
- Sotiris.Y
- chrismpd
- hirasawayui
- g59
- Vasiliki Geo
- Anton
- Kontos23
- Νικολινα
- Nikleo
- elenh33
- Aristides Pap
- tania7
- nearos
- Antonia Alexandra
- IcedBreaje
- tom 1975
- lenaki001
- antonistag
- Γιώργος μεγ
- Helen06
- Guhahg5837
- Apocalypse
- kwstas2
- estrela
- Rita1975
- patra2002
- Δημήτριος05
- αντιγονη.
- liana
- indig0
- Sav
- Ιωάννα λ
- Annou1
- kallikd
- bill11
- Eleni123-
- Joji
- Specon
- Giota_pel
- chenchen
- Drglitterstar
- evaggelia anna
- dmav
- aggorf
- Theo2005
- Alex53
- BatGuin
- jimis2001
- aris63
- Mammy Nun
- thesecretfemme
- constansn
- Χάρις
- Unboxholics
- mvas
- Scandal
- alpha.kappa
- Rina
- Ness
- P.Dam.
- eirinipap
- flaura
- Nikolas550
- Chris2410
- MIT_fan
- Ines 78
- spring day
- DeWiN
- angel27_
- george777
- Nikos_81
- Marcos.Kis
- Athanasia
- iiTzArismaltor_
- Abiogenesis
- gospapbig
- Gogosps
- eukleidhs1821
- SoyN
- Kitana
- roud
- Maria_Xagorari
- Neiromai
- oups
- Quincy
- Ninja
- tfghp
- kap
- Mariamar
- Ismhnhpapa
- userx
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- petrosln
- phoni
- katia.m
- kleoniki05
- Pharmacist11
- Than003
- the.m024
- lepipini
- rempelos42
- DimitraA.
- katerinavld
- Cherrylawschoolgirl
- Ελεν
- Aomatos
- BloodyFairy
- makara
- Jojo K
- dimitris-R9
- touloumpa
- Nic Papalitsas
- maria20
- smaragdag
- Elenakii
- Evelynne
- sakis2022
- Sofos Gerontas
- Steliosgkougkou
- Mpineliki
- Wonderkid
- Billas
- Νικολης2004
- το κοριτσι του μαη
- Jose13
- J.Cameron
- AnnaRd
- redarrow
- Adgi
- Μαραθ22
- katpe
- Nick254
- Mary_03
- Panelladikologos
- Evaa
- harala
- Φραπεδοφιλόσοφος
- univgk
- Steve9393
- andrianadaskalaki123
- Vasilikii
- Nikoleta_Giann
- emilyfan85
- effiee
- Aspasia Tsaroyki
- 1234565
- Maynard
- Deadly_sorrowX
- Μαρια39
- sophiaa
- GIORGOS1969
- francies_nolan
- Έμμα
- Παναρας
- KATIA5
- Tony_10
- Sergio21
- tsiobieman
- f99
- allall1
- Latos
- argy
- Κάθριν
- Γιωργος15773
- ΘανάσοςG4
- eleni78
- mermaid89
- onegreek
- rak
- brizoulis
- Ziekr
- Riankour
- Ιωάννης1234
- Mariahj
- Pigeon
- Antonius
- Evagpapat
- rospy
- Chemwizard
- Sherlockina
- Exp54
- margik
- Citylights
- Kostakis45
- don't touch
- ladybookworm
- tourourou3
- panagiotis23
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- stefan
- athinoula
- dim6
- Nikoleta05
- Jennoulajennaki
- SlimShady
- Ioanna98
- ggl
- Stergios
- Georgek7
- Nikoletta-
- kost28
- ale
- theodoraooo
- Thanos_alertttt
- Giii
- astronios
- Imega
- nobody8
- Annu
- UFC300
- ελενη123
- George_dr
- EmperorPalpatine
- Dimitraptlkf
- Pen_addict
- Marple
- Vask
- angeloskar
- tapeinoxamomilaki
- alanirun
- xakounaamatata
- Vickyoustgl
- charmander
- Kostas568
- Vasmik
- VFD59
- arisgiap
- nikolettari
- Panos-21
- KingPoul
- Κ...
- George.S
- bruh_234
- Magigi
- anakiriak@yahoo
- nicole1982
- giannhs2001
- mariajuana
- Ksari
- calliope
- Μάχη
- barkos
- ikigai
- Fofifofi78
- F1L1PAS
- PanosBat
- Nickt23
- Ανδρέας Κ.
- Nocommingback
- Politeknoi
- 2005
- Natassa.91
- eleniiib
- Doll
- Eleftheria2
- Kitkat2000
- Katsir
- Dimitris7gr
- nimbus
- pinelopikaxrila20@gm
- Jennyy
- Markiz
- panagiotis.sfak
- BilLaKows
- Xristinaqui
- Goris12
- la loquera
- Alexecon1991
- Nikoletaant
- Pharmacist01
- Lironis boudos
- Eco2
- xraxra
- jim2015
- Fara
- GeorgePap2003
- Marios Louvros
- joannaΚΑ
- Frantzeska18
- diamag
- Kemi
- Bob
- ifikis
- mikriarchitectonissa
- Geokand54
- Chrisa
- nickd6776
- Fatherelias
- Dim36
- TheodoraNt
- Yiorgosk
- Ody24
- V@Per
- KaterinaL
- MariosG
- Jessie
- Vasilis V
- papa2g
- Nefpav
- ioanna06
- vasilikiant
- Philologist
- angies
- Appolon
- Chrysak25
- Pks
- alexgiann
- Viedo
- Anonymous0
- koimamai_twra
- endosporia
- JasonPap
- niaou
- Career_coach
- augustine
- GabrielaM
- Thmoysides
- Don25
- penelopenick
- evelina23
- Khsskhvhks
- Alexandros36k
- Panagiotis849
- Anta2004
- Hopeful22
- Ελεγκολόγος
- George9989
- mary eleni
- Ksenia. Ksenia77
- Αναστασία197
- Απροσάρμοστη
- Vasso4angel
- nucomer
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.