maria20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
18-01-21
10:42
Θα ηθελα να ρωτησω αν για οσους θα κανουν φετος μηχανογραφικο 10% θα ισχυσει ξεχωριστη βαση εισαγωγης(δηλαδη βαση των επιδοσεων της χρονιας που εδωσαν πανελληνιες που ειναι και το πιο δικαιο και λογικο) ή θα υπαρχει μια βαση εισαγωγης που θα θεσουν τα τμηματα και θα ειναι ενιαια για ολους δηλ υποψηφιους 90% και 10%?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
18-01-21
23:28
Συμφωνα με το σχεδιο νομου το 6% και το 4% συμμετέχουν στην διαδικασια επιλογης με βαση την ΕΒΕ της χρονιας που εδωσαν πανελληνιες. Τωρα βεβαια δεν υπαρχει ΕΒΕ για τα ετη 2019 και 2020, υπαρχει ομως ο μεσος ορος βαθμολογιας μαθηματων.Οποτε προφανως επ'αυτου θα εφαρμοστει το ποσοστο που θα ορισει το καθε τμημα και μαλλον θα ειναι το ιδιο με φετος. Παντως να μην εφαρμοστει ΕΒΕ για το 10% δεν παιζει με τιποτα και θα ειναι διαφορετικη για τα ετη 2019,..20,..21Θα ηθελα να ρωτησω αν για οσους θα κανουν φετος μηχανογραφικο 10% θα ισχυσει ξεχωριστη βαση εισαγωγης(δηλαδη βαση των επιδοσεων της χρονιας που εδωσαν πανελληνιες που ειναι και το πιο δικαιο και λογικο) ή θα υπαρχει μια βαση εισαγωγης που θα θεσουν τα τμηματα και θα ειναι ενιαια για ολους δηλ υποψηφιους 90% και 10%?
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
21-01-21
10:16
Δημοσιεύτηκε και σε ΦΕΚ η εξεταστέα ύλη.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - 18-01-21 "Τροποποίηση Υ.Α. «Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το 2021 για μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για εισαγωγή στην Γβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Γ΄ τάξης Εσπερινού Γ
The site of Greek Ministry of Education and Religious Affairs
www.minedu.gov.gr
L0st
Νεοφερμένος
Ο L0st αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
22-01-21
18:28
Είμαι απόφοιτος και αποφάσισα να δώσω 2η φορά πανελλήνιες, έχω καλές βάσεις και στοχεύω στα 16.000 μόρια. Πιστεύετε με 4 μήνες καλό διάβασμα μπορώ να τα καταφέρω?
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,519 μηνύματα.
22-01-21
20:45
Ό,τι και αν πιστεύουμε είμαι σίγουρος ότι έχεις πάρει ήδη την απόφαση σου. Τι περιμένεις να σου πούμε, όχι και εσύ δεν θα δώσεις; Αμφιβάλλω.Είμαι απόφοιτος και αποφάσισα να δώσω 2η φορά πανελλήνιες, έχω καλές βάσεις και στοχεύω στα 16.000 μόρια. Πιστεύετε με 4 μήνες καλό διάβασμα μπορώ να τα καταφέρω?
Αντί να μπαίνεις στο ischool για συμβουλές τέτοιου είδους σε συμβουλεύω να στρωθείς αυτούς τους τέσσερις μήνες και να διαβάσεις συνεχώς αν είναι κάτι που το θέλεις πολύ.
Αν ακόμα ψάχνεις απάντηση, η απάντηση μου είναι ναι... με τη προϋπόθεση να στρωθείς στο διάβασμα.
Eclipse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,980 μηνύματα.
23-01-21
00:42
@Panos2002 Αυτο εξαρτάται απο σένα και μόνο απο εσένα. Τώρα, τι θεωρείται "καλες βασεις", αυτο νομιζω ειναι λιγο υποκειμενικό. Δεν ξερω αν 4 μηνες είναι αρκετοί για να καταφέρεις να βγάλεις τοσα μόρια, αλλά δεν χάνεις τιποτα με το να προσπαθήσεις!!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,532 μηνύματα.
27-01-21
13:49
Βρε παιδιά, η αίτηση πανελληνίων για τους αποφοίτους πότε θα γίνει?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
27-01-21
15:40
Εριφυλη ειναι αγνωστο αυτο.Βρε παιδιά, η αίτηση πανελληνίων για τους αποφοίτους πότε θα γίνει?
Στο υπουργειο αυτο του αρεσουν οι καθυστερησεις.
Η Σοφια που τα φροντιζε δεν άντεξε πηρε των ομματιων της και εφυγε.
Η νεα υφυπουργος ασχολειται να μαζευει τις πατατες της.
Σε παρα πολες σχολες οι εγραφες των μετεγγραφεντων πανε για μαρτιο
Οι εντασεις μετεγγραφων ομοιως για μαρτιο.
Η εξεταση των κατ εξαιρεση μετεγγραφων δεν αρχισε ακομα.
Οποτε μαλλον θα εξαντλησουν τον νομο και θα σας ανακοινωσουν κατα τελος μαρτιου.
Υπομονη. Το σιγουρο αλλα οχι απαραιτητα καλο ειναι οτι θα εχετε και εσεις την ιδια μειωμενη υλη.
Val123
Νεοφερμένος
Η Val123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
27-01-21
22:43
Ειμαι φοιτητρια αλλα γενικα βλεπω η σχολη καπως με χαλαει, το να αρχισω συστηματικό διαβασμα τωρα στις 1 φεβρουαριου θεωρειτε προλαβαινω να ξαναδωσω;;; με φροντ κανονικα και να ειμαι τελείως αφοσιωμένη. Γνωμες;;
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 688 μηνύματα.
27-01-21
22:48
Οι αιτήσεις νομίζω για τις πανελλήνιες του 2021 έχουν ολοκληρωθεί από το 2020. Πρώτη φορά έγινε φέτος αυτό, συνήθως γινόντουσαν τέλη Φλεβάρη-αρχές Μάρτη αν θυμάμαι καλά.Ειμαι φοιτητρια αλλα γενικα βλεπω η σχολη καπως με χαλαει, το να αρχισω συστηματικό διαβασμα τωρα στις 1 φεβρουαριου θεωρειτε προλαβαινω να ξαναδωσω;;; με φροντ κανονικα και να ειμαι τελείως αφοσιωμένη. Γνωμες;;
Val123
Νεοφερμένος
Η Val123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
27-01-21
23:43
Ειμαι πρώτο ετος 18 χρονων (απλα επειδη εχω βαλει αλλη ηλικια καταλαθος)Ειμαι φοιτητρια αλλα γενικα βλεπω η σχολη καπως με χαλαει, το να αρχισω συστηματικό διαβασμα τωρα στις 1 φεβρουαριου θεωρειτε προλαβαινω να ξαναδωσω;;; με φροντ κανονικα και να ειμαι τελείως αφοσιωμένη. Γνωμες;;
Καλησπερα, οχι δεν εχουν γινει για τους φοιτητες ,μονο για τα ατομα που πανε 3η λυκέιου εγινανΟι αιτήσεις νομίζω για τις πανελλήνιες του 2021 έχουν ολοκληρωθεί από το 2020. Πρώτη φορά έγινε φέτος αυτό, συνήθως γινόντουσαν τέλη Φλεβάρη-αρχές Μάρτη αν θυμάμαι καλά.
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
28-01-21
11:16
4 μήνες για προετοιμασία. Για τι στόχο μιλάμε και ποσό εγραψες πέρσι;Ειμαι φοιτητρια αλλα γενικα βλεπω η σχολη καπως με χαλαει, το να αρχισω συστηματικό διαβασμα τωρα στις 1 φεβρουαριου θεωρειτε προλαβαινω να ξαναδωσω;;; με φροντ κανονικα και να ειμαι τελείως αφοσιωμένη. Γνωμες;;
Val123
Νεοφερμένος
28-01-21
11:43
Λοιπον, εγραψα 11.5004 μήνες για προετοιμασία. Για τι στόχο μιλάμε και ποσό εγραψες πέρσι;
Στοχος μου ειναι απο 14.000 και πάνω
Βασικα το ιδανικο θα ηταν 17.000 γιατι θελω Αθήναχαροκοπειο ειναι τοπ στοχος
Αλλα νταξει μετα παει Σαλονίκά που ειναι απο 14.000 οποτε εχω εναλακτικες .
Βασεις εχω απλα τα σκατωσα στις πραξεις περσυ και ολα τα λαθη ηταν εκεί κυρίως.
P.S. οχι οτι οποιος παει βιολογια ειναι και χαλια στα μαθηματικα απλα οι περισσοτεροι της υγείας δεν πολυπανε τις πραξεις
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
28-01-21
11:59
Δεν μου φαίνεται τρελο να ανέβεις 2500 χιλιάδες μέχρι τον Ιούνιο. Η ύλη είναι και μειωμένη όποτε αν διαβάσεις φουλ θα τα πας μια χαρα. Βιολογία ή μαθηματικά;Λοιπον, εγραψα 11.500
Στοχος μου ειναι απο 14.000 και πάνω
Βασικα το ιδανικο θα ηταν 17.000 γιατι θελω Αθήναχαροκοπειο ειναι τοπ στοχος
Αλλα νταξει μετα παει Σαλονίκά που ειναι απο 14.000 οποτε εχω εναλακτικες .
Βασεις εχω απλα τα σκατωσα στις πραξεις περσυ και ολα τα λαθη ηταν εκεί κυρίως.
Val123
Νεοφερμένος
28-01-21
12:00
Ναιι και εγω αυτο σκεφτομαι, βιολογια ειμαι ! Για αυτο και το χαλι με τις πραξεις αλλα θεωρω οτι αφου ξερω που τα πηγα χαλια θα το φτιαξω. Απλα ηθελα και μια γνωμη .Δεν μου φαίνεται τρελο να ανέβεις 2500 χιλιάδες μέχρι τον Ιούνιο. Η ύλη είναι και μειωμένη όποτε αν διαβάσεις φουλ θα τα πας μια χαρα. Βιολογία ή μαθηματικά;
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
28-01-21
12:03
Λοιπόν αφού είσαι με βιολογία ακόμα καλύτερα. Την θεωρία σου θα την ξέρεις τελεια! Φυσική, χημεία φαντάζομαι έχεις ή θα πάρεις βοηθήματα. Θα ξερεις να λυνεις όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις και αν σου περισσέψει χρόνος λύνεις και κάποιες για εμβάθυνση. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΝαιι και εγω αυτο σκεφτομαι, βιολογια ειμαι ! Για αυτο και το χαλι με τις πραξεις αλλα θεωρω οτι αφου ξερω που τα πηγα χαλια θα το φτιαξω. Απλα ηθελα και μια γνωμη .
Val123
Νεοφερμένος
28-01-21
12:11
Ναιι και εγω αυτο σκεφτομαι, βιολογια ειμαι ! Για αυτο και το χαλι με τις πραξεις αλλα θεωρω οτι αφου ξερω που τα πηγα χαλια θα το φτιαξω. Απλα ηθελα και μια γνωμη .
Λοιπόν αφού είσαι με βιολογία ακόμα καλύτερα. Την θεωρία σου θα την ξέρεις τελεια! Φυσική, χημεία φαντάζομαι έχεις ή θα πάρεις βοηθήματα. Θα ξερεις να λυνεις όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις και αν σου περισσέψει χρόνος λύνεις και κάποιες για εμβάθυνση. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ
Σε ευχαριστωω πολυ για την συμβουλη!! Καλα θεωρια βιολογια περσυ την ειχα μαθει απεξω και ανακατωτά για αυτο και απογοητευτηκα γιατι ολα μου τα λαθη ηταν μονο στις ΠΡΑΞΕΙΣ. Με κυνηγανε παντου . Ευχαριστω και παλι , καλη συνεχειαα ❤Λοιπόν αφού είσαι με βιολογία ακόμα καλύτερα. Την θεωρία σου θα την ξέρεις τελεια! Φυσική, χημεία φαντάζομαι έχεις ή θα πάρεις βοηθήματα. Θα ξερεις να λυνεις όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις και αν σου περισσέψει χρόνος λύνεις και κάποιες για εμβάθυνση. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
marian
Νεοφερμένος
Η marian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
31-01-21
01:01
Παιδια ξαναδινω πανελληνιες μετα απο χρόνια. Παλια μετρουσε 30% ο προφορικος βαθμος(βαθμος τετραμηνου) και 70% γραπτος (κατι τετοιο θυμαμαι). Τωρα για τους αποφοιτους τι ισχύει; πως βγαινει ο βαθμος;
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα.
31-01-21
08:55
οτι γραψεις ειναι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 516 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- BiteTheDust
- Joji
- Arvacon
- EFAKIT
- BillyTheKid
- BatGuin
- Basiliki.kiki
- pnf292
- Aggel0sss
- Than003
- constansn
- iiTzArismaltor_
- Praxis
- Ness
- petrosln
- Hased Babis
- Philologist
- annamarioumpa
- Ladyofthesea
- brizoulis
- Jim.ser
- eukleidhs1821
- kost28
- spring day
- Medjnik
- Kitana
- Anhelika
- Schlimazel
- Vas199
- Mammy Nun
- Cat lady
- GeorgePap2003
- Κλημεντίνη
- Maria.aikaterini
- Ανώνυμη
- Αννα1
- KaryDi
- effie04
- Lia 2006
- tfghp
- SlimShady
- Theranos
- Samuel
- calliope
- Christina947
- louminis
- imyrcarn
- stav.mdp
- niaou
- roud
- Theodora03
- NEKTARIOS11
- Athens2002
- vetas
- ggl
- Moblok
- EiriniS20
- Petros.21
- Mendem
- Manolo165
- Devilshjoker
- nicole1982
- Ada ada
- Ειρήνη59
- Xristosdimitra
- το κοριτσι του μαη
- Georgekk
- snowy
- nucomer
- ioanchatzip
- panosveki
- Annou1
- ale
- Makis7
- VasoGrimes
- Jimmis18
- valantis21
- Belle26
- Ziggy 1
- Lester34
- Drglitterstar
- Alexandros973
- Αναστασία197
- Unboxholics
- globglogabgalab
- Δανάη 168
- kwstas03
- fenia
- Καλλι
- Nikoleta_Giann
- Χρυσουλα-Δημητρα
- chochoru
- xraxra
- marian
- Red
- seduv
- George Sal
- Mary Jane
- Dionyshs1
- Alexecon1991
- Nala
- stefan
- korlef
- george777
- Nia Skg
- Κέλλυ Μ
- Pharmacist01
- Αλκης Κ.
- Chrisa
- igeorgeoikonomo
- kostas2003
- s93060
- FRT
- Nefh_
- Tokogiot
- Devid
- gk214
- damn
- maria20
- Ελενα Παλαιολόγου
- mike741
- penelopet
- Zoigian
- V@Per
- Penny80
- Eri0611
- Cortes
- Porfira
- imkindalost
- TonyMontanaEse
- Machris
- Ria99
- Ηρω03
- lelos2003
- jimis2001
- azula
- katerinavld
- maria2001
- VouDou
- Alin22
- SMK
- T C
- Specon
- Turtlestar
- Maria1743
- Memetchi
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Marios2020
- Nikkkpat
- aekaras 21
- barkos
- Viedo
- Νησιώτισσα
- morena
- PanKon
- ΘανάσοςG4
- Theoritiki 2021
- Arhs19
- Angelos12345
- Sense
- angies
- Nick.V
- Giii
- natalix
- Ζωή Τ
- CHRYSA S
- Rocky
- iminspain
- Λαμπρινηη
- ρενακι 13
- tsiobieman
- Vasilis2000kak
- Panos34
- papa2g
- theodoraooo
- aceon
- Έμμα
- Αρχηγος_β3
- pinkheart
- Thanos_D
- efi25
- Monster Hunter
- pacheiko
- marietaki22
- anastasis06
- ada1974
- Dimitris9
- StudyFreak04
- Panagiotis849
- Sourotiri
- marakiloveee
- Bill2002
- Antonio
- Wonderkid
- hirasawayui
- suaimhneas
- Scandal
- Jimmy20
- Paragontas7000
- Dreamer_SW
- Σωτηρία
- KaterinaL
- D.a.i.s.y
- 69lover
- oups
- Marifei
- neurogirl
- the purge
- Theo2005
- BioChemical
- anastasia papa
- alextheo
- sweater weather
- Evapapa_
- Φινεύς
- JoeDon
- (m)orfs
- Necropolis
- tempo
- Μανοςπετρ
- Sociallyawkward
- kleonpetrou
- mariaab
- Annaaa345667
- Χαρουλιτα
- Penelope89
- panelinios10
- tzimandr
- dokimos10
- Eua t
- aggelosst9
- 1011
- kiyoshi
- elenicar
- kwstaseL
- leo41
- Euge.loukia
- fockos
- charmander
- Spyro
- Mariahj
- jj!
- Petran001
- DeWiN
- dovellos_p
- Passa
- aekarare
- Μικρή πεταλούδα
- argy
- giannhs2001
- tsaxomar23
- pink_panther
- Crqzyy
- Dr House
- paulkin94
- βαλαντησ μπουγατσασ
- Georgepe
- thecrazycretan
- MarcoReus
- panagiani
- vana_krlf
- diamag
- Citylights
- karamanly
- Johnman97
- panagiotis G
- rafaela11
- GiannisP123
- Λυδία
- Chem major
- Ioanna98
- maraki67383
- Nik13
- Kabamaru Hayate
- knot
- johnietraf
- GiwrgosLxs
- kellypoz1
- Libertus
- Nikos05
- Nefeloula
- Greg1900
- rempelos42
- Fwt452
- slimshady5134
- Kinezos
- lnesb
- thanosmylo
- athinoula
- elenik09
- Nefiki
- FaidraEuler
- παιδι για κλαματα
- Dunedain10
- Arianara S3
- ΣπύροςΔ
- pepsoula
- jims
- KingOfPop
- Ragnar10
- pikrodafnh
- Melina K.
- katSt03
- johnpap123
- Εριφύλη
- chembam
- Μαρία Λι
- NikiKa
- Αριάνα123
- mariliza8
- JohnGreek
- ghost
- cel123
- MariaPnk
- kalathisbalitsas
- Ijt
- Ody24
- magiaantm
- Mhtrogoal
- Μελίνα
- No name
- Ziekr
- Anxious
- Mariliaaa
- Kostakis45
- don_vito
- RockGeek
- John4726
- itschristy
- michouel
- Georgia110
- Valasia
- jkost
- Kleanth
- rhymeasylum
- luisnazariodelima
- Alexandros36k
- Juana
- angelikitaraxia
- saiga
- den antexw allh apotyxia
- Tommy_civil
- Eleanna7
- Val123
- Mehmeti
- Ryuzaki
- Loukoumaki
- eri548
- Xristinaki123
- edouardos
- Ελλη μισ.
- Kor1977
- mechaniceng
- uni77
- Κορώνα
- xristina123
- Steffie88
- Anwnumh
- kyrisari
- Mendel2003
- katiasalonica
- Ivanoi
- Kostakis26
- ioannaion
- Joulia
- angelaRet
- TheUnknown
- Tsiri_tree
- marianna04
- Elena78
- stamoul1s
- Jocaste
- nick23180
- PanosBat
- fay01
- Robin22
- Olympiacos
- Mara00
- eirinipap
- Glorious12
- Γιώργος Πετ
- Dimitris_P
- Gianpap
- Luxbot
- Stoyo
- mickie
- Ρέινα
- tzina2002
- J.Cameron
- pepatogourounaki
- harry akritas
- desna
- jul25
- Anonym0s
- CELTICS FAN
- Marin22
- Natassa02
- Παναγιωτα
- andoc
- Darkking
- Mukumbura
- Χριστίνα_
- GeoCommand
- gwgw_5
- nick 3484
- Rene2004
- george7cr7
- Σταβι
- Bgpanos
- AthenaK
- Anna Kiriakidou
- SweetGirl
- Katerinaki03
- Ggpg
- Slytherin
- Xristinaqui
- Nina42
- Γιώργος - Κόρινθος
- Scott
- annamaria12
- giannis2580
- B747
- γιω99
- kaaaaate
- Bak563
- CuHg
- fearless
- kikianagnwstou101017
- Zgian
- Parrot
- Άρτεμις Α.
- Unseen skygge
- Adolfo valencia
- tymvorixos
- tasost
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.