γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
21-11-21
22:42
τον εαυτο μου, πιο εγκυρη πεθαινεις.Αντε, μακαριιι
Είναι από έγκυρη πηγή?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,969 μηνύματα.
21-11-21
22:42
τον εαυτο μου, πιο εγκυρη πεθαινεις.Αντε, μακαριιι
Είναι από έγκυρη πηγή?
nikolettari
Νεοφερμένος
Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
22-11-21
00:50
πωω αντε να τα βγαλουν επιτελους θα σκασουμε
nikolettari
Νεοφερμένος
Η nikolettari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
22-11-21
00:50
πωω αντε να τα βγαλουν επιτελους θα σκασουμε
s93060
Νεοφερμένος
Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
22-11-21
19:22
Μετεγγραφές: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα αποτελέσματα
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας , θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών/μετακινήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι για να πληροφορηθούν εάν παίρνουν μετεγγραφή θα πρέπει να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή Μετεγγραφών 2021 με τους κωδικούς με...
www.esos.gr
s93060
Νεοφερμένος
Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα.
22-11-21
19:22
Μετεγγραφές: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα αποτελέσματα
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας , θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών/μετακινήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι για να πληροφορηθούν εάν παίρνουν μετεγγραφή θα πρέπει να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή Μετεγγραφών 2021 με τους κωδικούς με...
www.esos.gr
Ανώνυμη
Νεοφερμένος
Η Ανώνυμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
22-11-21
19:39
Άρα καμία ελπίδα για αυτήν την εβδομάδα;
Ανώνυμη
Νεοφερμένος
Η Ανώνυμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
22-11-21
19:39
Άρα καμία ελπίδα για αυτήν την εβδομάδα;
PanPan
Νεοφερμένος
Ο PanPan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
22-11-21
19:46
Ρε είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι ! Πέρυσι έκαναν 14 μέρες να βγάλουν αποτελέσματα και φέτος θα κάνουν 25 μέρες με λιγότερες αιτήσεις! Τραγικοί ... φοβάμαι μήπως μαγειρεύουν τα αποτελέσματα γι'αυτό αργούν
PanPan
Νεοφερμένος
Ο PanPan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
22-11-21
19:46
Ρε είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι ! Πέρυσι έκαναν 14 μέρες να βγάλουν αποτελέσματα και φέτος θα κάνουν 25 μέρες με λιγότερες αιτήσεις! Τραγικοί ... φοβάμαι μήπως μαγειρεύουν τα αποτελέσματα γι'αυτό αργούν
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
22-11-21
20:19
Ερώτηση, σε περίπτωση που πάρει κάποιος μεταγραφή (2ο ετος) αναγνωρίζονται τα μαθήματα;
nikolettari
Νεοφερμένος
22-11-21
21:26
μα πραγματικά ρ εσυ δλδ ελεος εγω που πηρα τηλλ μου λεει μια οτι θα βγουν αυτην την εβδομαδα δλδ ελεοςςς δεν εχω λογια... δεν φτανει που φετος ειναι ακομα λιγοτερα κανουν και 25 μερες λες και ειναι κατιΡε είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι ! Πέρυσι έκαναν 14 μέρες να βγάλουν αποτελέσματα και φέτος θα κάνουν 25 μέρες με λιγότερες αιτήσεις! Τραγικοί ... φοβάμαι μήπως μαγειρεύουν τα αποτελέσματα γι'αυτό αργούν
nikolettari
Νεοφερμένος
22-11-21
21:26
μα πραγματικά ρ εσυ δλδ ελεος εγω που πηρα τηλλ μου λεει μια οτι θα βγουν αυτην την εβδομαδα δλδ ελεοςςς δεν εχω λογια... δεν φτανει που φετος ειναι ακομα λιγοτερα κανουν και 25 μερες λες και ειναι κατιΡε είναι ξεφτίλες οι άνθρωποι ! Πέρυσι έκαναν 14 μέρες να βγάλουν αποτελέσματα και φέτος θα κάνουν 25 μέρες με λιγότερες αιτήσεις! Τραγικοί ... φοβάμαι μήπως μαγειρεύουν τα αποτελέσματα γι'αυτό αργούν
maria20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
22-11-21
21:28
Εγω που πηρα σημερα μου ειπαν οτι θα βγουν μετα τις 25 του μηνα..
maria20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
22-11-21
21:28
Εγω που πηρα σημερα μου ειπαν οτι θα βγουν μετα τις 25 του μηνα..
nikolettari
Νεοφερμένος
22-11-21
21:34
ότι να ναι λένε πάντως εκεί μέσαΕγω που πηρα σημερα μου ειπαν οτι θα βγουν μετα τις 25 του μηνα..
nikolettari
Νεοφερμένος
22-11-21
21:34
ότι να ναι λένε πάντως εκεί μέσαΕγω που πηρα σημερα μου ειπαν οτι θα βγουν μετα τις 25 του μηνα..
nikpap887
Νεοφερμένος
Ο nikpap887 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
22-11-21
21:36
Είναι και πολύ ζώα τα άτομα...κάθε χρόνο με την Κεραμέως όλο και πιο αργά τα αποτελ'εσματα. Εν μέσω πανδημίας θα πίστευες ότι υπόθεση μιασςμέρας θα γινόταν σε φυσιολογικούς ρυθμούς
nikpap887
Νεοφερμένος
Ο nikpap887 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
22-11-21
21:36
Είναι και πολύ ζώα τα άτομα...κάθε χρόνο με την Κεραμέως όλο και πιο αργά τα αποτελ'εσματα. Εν μέσω πανδημίας θα πίστευες ότι υπόθεση μιασςμέρας θα γινόταν σε φυσιολογικούς ρυθμούς
nikolettari
Νεοφερμένος
22-11-21
21:46
το θέμα είναι οτι να κάτσουν να κάνουν μια δουλειά σωστά αλα που... συνολικά το πολυ να εχουν 6000 αιτήσεις φέτος ουτε αυτα μπορουν να τα ελέγξουν + τα οικονομικα κοινωνικα ειναι ηδη ετοιμα στο βγαζει κατευθειαν,,,Είναι και πολύ ζώα τα άτομα...κάθε χρόνο με την Κεραμέως όλο και πιο αργά τα αποτελ'εσματα. Εν μέσω πανδημίας θα πίστευες ότι υπόθεση μιασςμέρας θα γινόταν σε φυσιολογικούς
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alin22
- KwnnaPap
- FNC_Sophia
- Entropy24
- DiKar
- ioanna2007
- Greg25
- BiteTheDust
- patatosalata22
- PanPan
- Arvacon
- Hased Babis
- Than003
- GiwrgosLxs
- liana
- Rita1975
- αντιγονη.
- dmav
- panaman
- astroskoni
- Giota_pel
- Praxis
- flaura
- Peter Pan13
- Nikos_81
- Mammy Nun
- angeloskar
- kris1
- EviDakt
- Nic Papalitsas
- estrela
- NasosJet
- oups
- Vasilikii
- Bezbozny
- alpha.kappa
- Primary Care
- Παναρας
- kallikd
- eleni78
- Elenakii
- mermaid89
- VICKY LOU
- phoni
- Philologist
- Χάρις
- Evaa
- emilyfan85
- Μαραθ22
- effiee
- Billas
- ladybookworm
- Fofifofi78
- Scandal
- Μαρια39
- theodoraooo
- Billokos1
- calliope
- Politeknoi
- spring day
- TheUnknown
- Chico
- Vasilis V
- F1L1PAS
- dim6
- sophiaa
- Unboxholics
- Rina
- Nala
- eukleidhs1821
- ValiArg
- Nick0007
- niaou
- Mariap.
- xakounaamatata
- barkos
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Kitana
- Anhelika
- beckyy
- MaryLou
- alexgiann
- mary eleni
- Virgi89
- john_ex_
- katerinavld
- QWERTY23
- George9989
- Βιολετ
- Nikoleta_Giann
- Appolon
- Vasilis Xris
- Mukumbura
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Bea
- L0st
- vds3
- KingPoul
- constansn
- George_dr
- efi25
- ioannam
- Badguy70
- Eri0611
- ΤΖΩΝ
- Cortes
- Ανώνυμη
- lnesb
- margik
- Dreamer_SW
- Annu
- NikiKa
- Αννα1
- penelopenick
- plantbee
- maria2001
- Mendem
- tsiobieman
- alsatus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.