Λοιπόν debby είναι πλέον υπερβολικά πιθανό να Είσαι τρολ ή αλλιώς (μην το πάρεις κατακαρδα) να έχεις κάποια ήπια μορφή αυτισμού.
1)Έδινες πανελλήνιες φέτος χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα για το πως δουλεύουν. Και το δέχομαι ότι δεν σε ενημέρωσε κάνεις Αλλά still google is your besr friend. Το ξέρεις ότι ο πουκαμισας έχει εφαρμογή για υπολογισμό μοριων;
2) Φέτος τα θέματα της θεωρητικής δεν ηταν δύσκολα από οσα έχω ακούσει πράγμα που σημαίνει οφελουσαν τους μέτριους. Γνωστοί που πήγαιναν για νομικές περιμένουν αρχαία 17+ ιστορία 18+ και λατινικά 20. Όσον αφορά την βιολογία γενικής δεν με πείθεις ότι ήταν τόσο δύσκολη που δεν μπόρεσες αν είχες όντως κάνει μια αξιοπρεπή προσπάθεια να μην περάσεις το 13-14.
3) Αγαπητή μου συμφωνώ με την μάνα σου ότι η σχολή που στοχεύεις είναι λαθος. Εδω δεν άντεξες το άγχος των λατινικών και μέσα στον πανικό σου μηδενιστικές, που τα λατινικά είναι το μάθημα της θεωρητικής για να ανεβάσεις βαθμό, θεωρείς θα αντέξεις τα φυσικομαθηματικα (στα κύματα) που θα έχει η σχολή σου; Δεν το νομίζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.