Debby63
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτι με έπιασε τώρα και δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα!!!!!!!!!!!!
Και εγω το ιδιο.
Βασικα εγω ειμαι κουρασμενη ψυχολογκα και δεν μπορω να συνεχισω να κανω επαναληψη μεχρι και τις ενοτητες του αριστοτελη. Ολο το πρωι τον Πλατωνα διαβαζα επι 2 φορες την καθε ενοτητα σαν σε ομαδες δυο ενοτητων.
Debby, πού σκοπεύεις να περάσεις;
Στην τεχνων ηχου & εικονας.
Οι βασεις της για το 2018 ειναι 11.223.
Μακαρι να καταφερω να τις πιασω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 039548
Επισκέπτης
Στην έκθεση έκανα πρόχειρο οχι στο τέλος του τετραδίου αλλά στο τέλος των απαντήσεων μου . Λέτε να φάω μηδενισμο;
Αν εγραψες ΠΡΟΧΕΙΡΟ πανω στην σελιδα,νομιζω δεν υπαρχει προβλημα.
Δεν σου ειπαν τιποτα οταν το παρεδωσες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωάννης1234
Νεοφερμένος
Οταν το εδωσα το συζυτουσαν μεταξυ τους οι επιτηρητές και δεν μου ειπαν κατι (εχουν βαλει υπογραφες εκει που τελειωνουν οι απαντησεις μου)
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giorno
Νεοφερμένος
Έχω μάθει σχεδόν όλους τους ορισμούς και νιώθω τους ξέχασα
Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικό είναι, εγώ νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από ΑΟΘ και ΑΕΠΠ
Κι εγώωωω, ειδικά ΑΟΘ.
Scandal
Διαχειριστής
Jim_Pap
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Τον ορισμό εμβαδού και ορισμένου ολοκληρωματος τους έχει μάθει κάνεις απ έξω;
Εγώ!!!
fockos
Επιφανές μέλος
Με εκνευρίζουν αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στον κόσμο τους.... αυτοί είναι ο λόγος που πριν πολλά χρονιά δημιούργησα το Κατσίκι.
Πλέον τα παιδιά είναι αρκετά έξυπνα για να μπορούν να κρίνουν οπότε Κατσίκι δεν χρειάζεται.
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Debby63
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άρχισα να αγχώνομαι για τη Δευτέρα...
Και εγω το ιδιο.
Ενω ξερω οτι τα ξερω ολα απο τα αρχαια απο ολη την χρονια, αγχωνομαι μη δε θυμαμαι τιποτα απο οσα εχω διαβασει.
Ενα ατομο μου ειπε οτι θα τα καταφερω διοτι τα ξερω και πρεπει να κανω θετικες σκεψεις και να κανω το αγχος να φυγει.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Κι εγώ χθες έπαθα υπερένταση μετά τις 2 τη νύχτα και κοιμήθηκα εν τέλει στις 6 το πρωί. Ξύπνησα μόλις. Είναι από το διάβασμα μάλλονΔεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου, όλο το βράδυ καθόμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Κοιμήθηκα εν τέλει στις 7 , και ξύπνησα πριν λίγο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα το βράδυ, ενώ όλη μέρα είμαι πολύ χαλαρή.
Guest 699855
Επισκέπτης
Χανιά: Δεν έδωσαν άδεια σε εργαζόμενους μαθητές του εσπερινού ΓΕΛ να δώσουν εξετάσεις
https://www.kriti24.gr/chania-den-e...thites-toy-esperinoy-gel-na-dosoyn-exetaseis/
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα.Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο.
Εγώ έχω δει όνειρο ότι ξυπνάω 12 το μεσημέρι, σε μέρα πανελληνίων! Επίσης ότι κάθομαι να γράψω έκθεση και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω το στυλό στο χέρι και να συγκεντρωθώ, και περνάει η ώρα!!
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα λέμε ότι τα όνειρα δείχνουν πολύ συχνά το ανάποδο από αυτό που θα συμβεί. Σώπα σώπα.
Μακάρι!
kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδα όνειρο ότι δεν πέρασα εκεί που ήθελα και στεναχωριόμουν πολύ μες το όνειρο.
Φίλε η αποτυχία είναι μία πραγματικότητα - η οποία δεν θα φέρει και το τέλος του κόσμου μαζί της άμα έρθει btw. Ωστόσο μην κάθεσαι και ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά! Έχεις άλλα τρία μαθήματα μπροστά σου. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτά δίχως αρνητική ενέργεια.
Ιωάννης1234
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- aekarare
- Ilma
- BillyTheKid
- littlebean
- Corfu kitty
- Φινεύς
- BiteTheDust
- Aggel0sss
- Χρήστος2006
- lenaki001
- Lydia555
- Νικολινα
- Joji
- dmav
- Schlimazel
- Praxis
- kiyoshi
- panaman
- Έλενα Παπαμακαριου
- Nic Papalitsas
- katerinavld
- spring day
- User2350
- Giota_pel
- Carpe_Diem
- oups
- Philologist
- Anta2004
- Carpediem2001
- Ιωάννης1234
- Than003
- Apocalypse
- ioannaion
- Appolon
- SlimShady
- TakSimeon
- Gggu
- Jimmis18
- DemetriaP
- ggl
- stefan
- Σωτηρία
- anastasia papa
- den antexw allh apotyxia
- Marios2020
- JohnGreek
- T C
- AnaMnk
- Λαμπρινηη
- fay01
- Dr House
- Κλημεντίνη
- Christina947
- KikiGr23
- louminis
- gwgw_5
- Athens2002
- jul25
- Greg1900
- Drglitterstar
- uni77
- Johnnnn
- charmander
- Yiorgosk
- Vic_11
- EiriniS20
- Kaz
- Giorno
- mickie
- Ροβερτα
- Αλκης Κ.
- dim6
- Rita
- eri548
- Marskr
- Natassa02
- Elama On Peli
- Power-13
- eua55
- MarcoReus
- Dimitris9
- Adolfo valencia
- Vasilis25
- igeorgeoikonomo
- dkoko
- Anthi02
- Libertus
- Birdy
- Panos_02
- kleo
- stamoul1s
- TonyMontanaEse
- Zetakallipidou
- sofia!
- Elenii01
- jimis2001
- roud
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.