Guest 699855
Επισκέπτης
Ποια η γνώμη σας για το τμημα Δημοσιας και κοινοτικης υγειας παδα.Τι μου προτεινετε να επιλεξω αναμεσα σε νηπιαγωγων εκπα που και δημοσιας και κοινοτικης
Γκουγκλάρισε να βρεις τι επαγγελματικές προοπτικές έχει και από εκεί και πέρα αποφασίζεις αν θα πρέπει να το δηλώσεις και σε ποια σειρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποια η γνώμη σας για το τμημα Δημοσιας και κοινοτικης υγειας παδα.Τι μου προτεινετε να επιλεξω αναμεσα σε νηπιαγωγων εκπα που και δημοσιας και κοινοτικης
Είναι δύο τελείως άκυρες σχολές μεταξύ τους. Διάλεξε εκείνη που σου αρέσει περισσότερο.
Φέτος έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες και πέρασα Ιατρικη. Τα τμήματα που πιάνω ειναι όλα εκτός από αυτο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ωστόσο επειδή η αδερφή μου σπουδάζει αθηνα μπορω να πάρω μετεγγραφή για εκεί.Υπαρχει ένα ανάλογο θέμα στο φόρουμ για το ποια είναι η καλύτερη ιατρική αλλα δεν ειναι τοσο ενεργό πλέον οπότε αποφασισα να ανοίξω καινούργιο.Αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για κάθε τμήμα θα με βοηθούσε πολύ να τις ακούσω γιατι δεν ξερω πως να κάνω το μηχανογραφικό μου.
Ευχαριστώ πολυ
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Jordan
Νεοφερμένος
Απο τη στιγμή που μόνος σου παραδέχεσαι πως δεν έχεις αυτό το πάθος με τη φυσική θαρρώ οτι μάλλον πρέπει να κοιτάξεις αλλού.Ο τομέας της έρευνας είναι εξαιρετικά απαιτητικός και αν σου λείπει αυτό το "μεράκι" δεν θα φτάσεις μακρυά.Ναι, αλλά το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να ασχοληθείς με την έρευνα; Άλλοι λένε ότι άμα το θες πραγματικά το κάνεις, και άλλοι λένε ότι ακόμα και οι καλύτεροι των καλύτερων βρήκαν μεγάλες δυσκολίες. Επειδή έχω αυτογνωσία, μπορώ να πω ότι δεν είμαι υπερτρελαμένος με τη Φυσική, και αν είναι τόσο δύσκολο να γίνω ερευνητής καλύτερα να πάω Μηχ.Μηχ. Η Φυσική μου αρέσει σε κανονικά πλαίσια, και διαβάζω κάποια εξωσχολικά βιβλία, αλλά δεν είμαι κολλημένος. Άλλωστε αν ήμουν δεν θα το σκεφτόμουν καν για Μηχ.Μηχ. Επιπλέον σχετικά με το ΣΕΜΦΕ, θα προτιμούσα να πάω Φυσικό.
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τί είναι αυτό που πραγματικά σου αρέσει και θα έβλεπες τον αυτό σου να κάνει σε βάθος 20ετίας, προτείνω λοιπόν να τσεκάρεις, αν δε το έχεις κάνει ήδη, με ανοιχτό μυαλό όλες τις σχολές του 2ου πεδίου(ευτυχώς για εσένα είναι αρκετές) και έπειτα να μελετήσεις προσεκτικά τα προγράμματα σπουδών τους, μόνο τότε θα είσαι σε θέση να εξάγεις κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.
Guest 699855
Επισκέπτης
https://www.minedu.gov.gr/news/4228...olis-mixanografikoy-deltiou-gel-kai-epal-2019
BlueIvy_
Νεοφερμένος
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι όπως το περιγράφεις νομίζω το οριστικοππιησες. Αλλά δε θέλω και να σε παρω και στο λαιμό μου...Παιδιά μια ερώτηση.. Πατάω οριστική υποβολή και μου βγάζει pdf του μηχανογραφικού.Το εκτύπωσα και βγήκα από τη σελίδα. Αφού ξαναμπήκα στην σελίδα του υπουργείου και έβαλα τα στοιχεία μου μου βγάζει κατευθείαν το pdf. Αυτό σημαίνει ότι το μηχανογραφικό μου έχει οριστικοποιηθεί? Γιατί κάποιοι μου έλεγαν ότι μόλις πατήσω οριστική υποβολή θα πρέπει να το κάνω δύο φορές για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ!
Ροβερτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά μια ερώτηση.. Πατάω οριστική υποβολή και μου βγάζει pdf του μηχανογραφικού.Το εκτύπωσα και βγήκα από τη σελίδα. Αφού ξαναμπήκα στην σελίδα του υπουργείου και έβαλα τα στοιχεία μου μου βγάζει κατευθείαν το pdf. Αυτό σημαίνει ότι το μηχανογραφικό μου έχει οριστικοποιηθεί? Γιατί κάποιοι μου έλεγαν ότι μόλις πατήσω οριστική υποβολή θα πρέπει να το κάνω δύο φορές για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ!
Αν αναγράφεται στο μηχανογραφικό σου ο αριθμός πρωτοκόλλου και γράφει επίσης επάνω "οριστικοποιημένο μηχανογραφικό" τότε είναι οριστικοποιημένο.
Scandal
Διαχειριστής
Κι εμένα το κάνει αυτό εκ τότε που το οριστικοποίησα. Είσαι καλυμμένη, απλά εκτύπωσε και το pdf να το έχεις.Παιδιά μια ερώτηση.. Πατάω οριστική υποβολή και μου βγάζει pdf του μηχανογραφικού.Το εκτύπωσα και βγήκα από τη σελίδα. Αφού ξαναμπήκα στην σελίδα του υπουργείου και έβαλα τα στοιχεία μου μου βγάζει κατευθείαν το pdf. Αυτό σημαίνει ότι το μηχανογραφικό μου έχει οριστικοποιηθεί? Γιατί κάποιοι μου έλεγαν ότι μόλις πατήσω οριστική υποβολή θα πρέπει να το κάνω δύο φορές για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ!
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Έχει οριστικοποιηθεί, καλά αποτελέσματα.Παιδιά μια ερώτηση.. Πατάω οριστική υποβολή και μου βγάζει pdf του μηχανογραφικού.Το εκτύπωσα και βγήκα από τη σελίδα. Αφού ξαναμπήκα στην σελίδα του υπουργείου και έβαλα τα στοιχεία μου μου βγάζει κατευθείαν το pdf. Αυτό σημαίνει ότι το μηχανογραφικό μου έχει οριστικοποιηθεί? Γιατί κάποιοι μου έλεγαν ότι μόλις πατήσω οριστική υποβολή θα πρέπει να το κάνω δύο φορές για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ!
GiannisK_26
Νεοφερμένος
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Έχουν γίνει ΑΕΙ πλέον και έχουν αλλάξει όνομα. Σε ποιο αναφέρεσαι;Παιδια θελω να δηλωσω ηλεκτρολογων μηχανικων που ηταν τει αλλα δεν το βρισκω τοσες μερες και πρεπει να το οριστικοποιησω καποια στιγμη ,ξερει κανεις τι παιζει με αυτες τις σχολες?
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια θελω να δηλωσω ηλεκτρολογων μηχανικων που ηταν τει αλλα δεν το βρισκω τοσες μερες και πρεπει να το οριστικοποιησω καποια στιγμη ,ξερει κανεις τι παιζει με αυτες τις σχολες?
Τα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών έγιναν συγχώνευση με τα τμήματα ηλεκτρονικών Μηχανικών και έτσι δημιουργήθηκαν καινούρια τμήματα. Στο μηχανογραφικο θα τα βρεις ως εξής:
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Υπολογιστών - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΗΡΆΚΛΕΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Υπολογιστών - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ)
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΠΑΝ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΑΘΗΝΑ)
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΏΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΠΑΤΡΑ)
Πέρυσι το τμήμα που θες υπήρχε στη Λάρισα, Κοζάνη, Χαλκίδα, Καβάλα, Πάτρα και Ηράκλειο.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών έγιναν συγχώνευση με τα τμήματα ηλεκτρονικών Μηχανικών και έτσι δημιουργήθηκαν καινούρια τμήματα. Στο μηχανογραφικο θα τα βρεις ως εξής:
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Υπολογιστών - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΗΡΆΚΛΕΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Υπολογιστών - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ)
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΠΑΝ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΑΘΗΝΑ)
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΏΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΠΑΤΡΑ)
Πέρυσι το τμήμα που θες υπήρχε στη Λάρισα, Κοζάνη, Χαλκίδα, Καβάλα, Πάτρα και Ηράκλειο.
φανταστείτε να βάλουν το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο ΕΜΠ και να τα μπερδεύουν με το μετσόβιο χαχαχα .
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή ακριβώς υπήρχε αυτό το πρόβλημα, αρχικά είχε προταθεί το ΕΜΠα και τελικά επικράτησε το ΕλΜεΠαφανταστείτε να βάλουν το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο ΕΜΠ και να τα μπερδεύουν με το μετσόβιο χαχαχα
Guest 699855
Επισκέπτης
Παιδια θελω να δηλωσω ηλεκτρολογων μηχανικων που ηταν τει αλλα δεν το βρισκω τοσες μερες και πρεπει να το οριστικοποιησω καποια στιγμη ,ξερει κανεις τι παιζει με αυτες τις σχολες?
Το περσινό Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (Ηράκλειο) ΤΕΙ Κρήτης έγινε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.
Το αντίστοιχο τμήμα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) έγινε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΜΑΚ.
Το αντίστοιχο τμήμα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα) έγινε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ.ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
Το αντίστοιχο τμήμα του ΤΕΙ Πειραιά έγινε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
κτλ
BlueIvy_
Νεοφερμένος
Έχει οριστικοποιηθεί, καλά αποτελέσματα.
Ευχαριστώ πολύυυ!!
Guest 699855
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.