BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
08-07-18
22:54
συχαρητήρια ! δωσα και εγω απο το 3ο αλλα και 2ο . η συμβουλη μου ειναι οτι μη αποκλειεις το οτιδηποτε να βαλεις τις γεωπονικες σχολες με τη σειρα που θες ... το αξιοποιησης φυσικων πορων το σκεφτηκες? ειναι συνδυασμος γεωλογιας και γεωπονιαςΧαίρεται. Είμαι στο 3ο πεδίο και ύστερα απο πολλές ώρες κλεισίματος στο σπίτι, αϋπνίας και κατανάλωσης καφέ - κατόρθωσα να γράψω 14.496 μόρια. Όχι δεν ήθελα Ιατρική, Γεωπονία ήθελα. Αλλά δυστυχώς, απ' ό,τι φαίνεται, δεν περνάω σε κανένα τμήμα Φυτικής Παραγωγής. Σκεφτόμουν μήπως δήλωνα κανένα τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια λόγω του ότι είναι ΤΕΙ. Τι άλλο μου προτείνετε;
καλο θα ηταν να μη μπαινεις σε τετοια τρυπάκια το οτι ειναι τει σημαινει οτι δε εχει επαγγελματικη αποκατασταση? αν ψαχτεις αρκετα καλα βρισκεις και πολυ δυνατα μαλιστα ! ειδικα στο πεδιο υγειας τα περισσοτερα εχουν καλη αποκατασταση σε συγκριση με καποια αει του πεδιου
να τα βαλεις οπως θελεις εσυ!!! αν θες τεχνολογια τροφιμων να το βαλεις !
πραγματικα χαιρομαι που βλεπω οτι υπαρχει και 1 παιδι που δε παει ντουγρου για ιατρικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.