yiwta13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanni_
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γνωστό: Πρωταγόρας ενότητα 6, Πολιτεία ολοκληρωμένηΠολλή ησυχία έχει πέσει εδώ..άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!! Οι θεωρητικοί που βρίσκεστε στην ύλη στην ιστορία,στα γνωστό και στο συντακτικό;; Επίσης πόσες ώρες διαβάζετε;;Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις
Συντακτικό: Δευτερεύουσες
Ιστορία: κεάλαιο 1ο έλληνες της διασποράς, κρητικό ζήτημα ολοκληρωμένο.
Διαβάζω 3-4 αναλόγως το διάβασμα. Παραπάνω δεν μπορώ και λόγω κούρασης ( φεύγω από το σπίτι μου 8 και επιστρέφω 7 παρά το απόγευμα επειδή το φροντιστήριό μου δεν είναι στο χωριό που μένω)
Ποιοι θεωρητικοι;;; υπαρχουν και τετοιοι;;
Ας προστεθούμε στην φωτογραφία και εμείς, το είδος, theoritikus-antropistikus
Giovanni_
Επισκέπτης
Τι μου θύμησες με την φωτογραφία αυτή...τα κολλάζ που κάναμε στο δημοτικό, ωραία χρόνια ήταν θυμάμαι, περασμένα μεγαλεία
Ας προστεθούμε στην φωτογραφία και εμείς, το είδος, theoritikus-antropistikus
Μονο 3 ωρες την ημερα;;;;;;;;;;;
Λίγες είναι 3 ώρες; Εσύ πόσο διαβάζεις 24/7; Η πλάκα θα ναι να μην περάσεις πουθενά στο τέλος όσο πολύ και να διαβάζεις, μόνο το μυαλό σου κουράζεις έτσι, το θέμα είναι να καταννοείς τι διαβάζεις και ας είναι μόνο τρεις ώρες..
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Giovanni_
Επισκέπτης
Τι μου θύμησες με την φωτογραφία αυτή...τα κολλάζ που κάναμε στο δημοτικό, ωραία χρόνια ήταν θυμάμαι, περασμένα μεγαλεία
Λίγες είναι 3 ώρες; Εσύ πόσο διαβάζεις 24/7; Η πλάκα θα ναι να μην περάσεις πουθενά στο τέλος όσο πολύ και να διαβάζεις, μόνο το μυαλό σου κουράζεις έτσι, το θέμα είναι να καταννοείς τι διαβάζεις και ας είναι μόνο τρεις ώρες..
Εσενα Μαϊρα σου φαίνονται πολλες οι 3 ωρες για πανελληνιες;Εμενα οχι τοσο διαβαζα πανω κατω στο γυμνασιο.Οταν υπαρχει καποια καθημερινη μερα που δεν εχουμε φροντ και εχουμε περιπου στην διαθεση μας 10 ωρες παλι αν διαβασω 3 θεωρουνται αρκετες;;...και μην ανησυχεις στο πεδιο που ειμαι ειναι λιγο δυσκολο "να μην περασω πουθενα"
Giovanni_
Επισκέπτης
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μονο 3 ωρες την ημερα;;;;;;;;;;;
Για εμένα είναι αρκετές. Αφιερώνω περισσότερες το ΣΚ για γενικές επαναλήψεις σε ιστορία, γνωστό και συνακτικό.
Προσωπικά, δεν μπορώ να διαβάζω μετά τις 10.30 και σπίτι γυρίζω από το πρωί στιε 7 παρά.
Στο γυμνάσιο που εσύ διάβαζες 3, εγώ διάβαζα συνολικά μισή ή το πολύ και μια χαρά τα θυμόμουν και μια χαρά προλάβαινα και πάντα διαβασμένη σε όλα ήμουν
Τώρα αν μια μέρα χρειαστεί να διαβάσω 4 θα διαβάσω. Για ΜΟ μίλησα.
Giovanni_
Επισκέπτης
Για εμένα είναι αρκετές. Αφιερώνω περισσότερες το ΣΚ για γενικές επαναλήψεις σε ιστορία, γνωστό και συνακτικό.
Προσωπικά, δεν μπορώ να διαβάζω μετά τις 10.30 και σπίτι γυρίζω από το πρωί στιε 7 παρά.
Στο γυμνάσιο που εσύ διάβαζες 3, εγώ διάβαζα συνολικά μισή ή το πολύ και μια χαρά τα θυμόμουν και μια χαρά προλάβαινα και πάντα διαβασμένη σε όλα ήμουν
Τώρα αν μια μέρα χρειαστεί να διαβάσω 4 θα διαβάσω. Για ΜΟ μίλησα.
Ενταξει να λεμε του στραβου το δικιο για να εισαχθεις στην Γερμανικη Φιλολογια ειναι μια χαρα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ενταξει να λεμε του στραβου το δικιο για να εισαχθεις στην Γερμανικη Φιλολογια ειναι μια χαρα.
Δεν θέλω να βγάλω 11.000 μόρια για να μπω στην ΄΄γερμανική φιλολογία''. Τις εξετάσεις των πανελλαδικών τις βλέπω σαν στοίχημα με τον εαυτό μου. Αν στόχευα στο 11, τώρα δεν θα έκανα ούτε φροντιστήριο, ούτε προετοιμασία για το ειδικό ούτε θα είχα δώσει 2 φορές το Γ2 στα γερμανικά. Γιατί άλλωστε; Αφού στην φιλολογία μπορώ να ''μπω'' με Β1.
Εκτός αυτού, πιθανότατα δεν θα μείνω στην Ελλάδα...
Αν για το δικό σου μυαλό οι 3 ώρες είναι λίγες, σεβαστό. Αλλά δεν νομίζεις πως είναι λίγο υποτιμητικό το ''για την γερμανική φιλολογία είναι μια χαρά;''
Κάποιος με 3 ωρες διάβασμα -αν του φτάνουν- δεν μπαίνει στην γερμανική μόνο. Άνετα μπαίνει σε όποια σχολή θέλει.
Giovanni_
Επισκέπτης
Ειναι απλη λογικη για μενα
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Από κει και έπειτα, η ακριβής ώρα που χρειάζεται ο καθένας για επιτύχει ποικίλει, αλλά οι 3 ώρες καθαρού διαβάσματος δεν ακούγεται καθόλου παράλογος αριθμός σε γενικές γραμμές. Το "διαβάζω περισσότερο=>έχω μεγαλύτερη επιτυχία" ισχύει μέχρι ένα σημείο, από ένα σημείο και μετά κοιτάς το βιβλίο σα χαζός και η ώρα περνάει έτσι και κάνεις μισή ώρα για κάτι που θέλει 5', γιατί απλά δεν μπορείς να είσαι συγκεντρωμένος 24 ώρες το 24ωρο. Γι αυτό απ' την ξεκούραση και τον ύπνο δε κόβουμε χρόνο.
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ Με Μ.Ο 4 ωρες τη μερα περασα ημμυ
Giovanni_
Επισκέπτης
Φιλε guru ακου δυο πραγματα τωρα που ξεκινας απο εναν που εδωσε πανελληνιες.ΔΕΝ νοιαζεται κανεις αν θεωρεις 3 ωρες λιγες,προσωπικα λεω μπραβο στο κοριτσι που καταφερνει να τα βγαλει περα με 3 ωρες και δεν πρεπει να την κανεις να νιωθει μειονεκτικα με φρασεις τυπου ´μονο 3 ωρες διαβαζεις;Τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αλλοι θελουν χ ωρες για να βγαλουν μια υλη και αλλοι ψ,αλλος εχει καλυτερη αντιληψη αλλος χειροτερη.Προσωπικα ακουγα ατομα που λεγαν διαβαζαν πολυ περισσοτερο απο μενα πχ απο τις 2 που σχολουσαν μεχρι τις 12-1 και δεν εγραψαν τοσο καλα θελω να σου πω δηλαδη οτι αυτο με τις ατελειωτες ωρες με κανει να σκεφτω πως κατι παει λαθος και οτι το παιδι πιεζεται απο το σπιτι
Υ.Γ Με Μ.Ο 4 ωρες τη μερα περασα ημμυ
Συγγνωμη αν γινομαι αδιακριτος περασες εμπ και εδωσες φετος η εισαι πιο παλιος;
happysoul
Νεοφερμένος
δεν δίνουμε όλοι τα ίδια μαθήματα,επομένως δεν τίθεται θέμα συγκρισης αναμεσα σε μαθητές απο διαφορετικά πεδία
επισης ο καθε μαθητής εκλαμβανει τη γνωση διαφορετικά,άλλος πχ δυσκολευεται να αποστηθισει,ενω αλλος σε 10 λεπτα εχει μαθει νερο μια σελιδα ιστοριας
καλο θα ειναι να κοιταμε την δουλεια μας και να μην επηρεζομαστε απο το τι λενε οι αλλοι και τι κανουν
Desmond
Νεοφερμένος
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγγνωμη αν γινομαι αδιακριτος περασες εμπ και εδωσες φετος η εισαι πιο παλιος;
Φέτος έδωσα και δεν πέρασα ΕΜΠ διότι δεν είμαι από Αθηνα
Johnny15
Επιφανές μέλος
Φέτος έδωσα και δεν πέρασα ΕΜΠ διότι δεν είμαι από Αθηνα
Γιατί μόνο Αθηναίοι περνάνε στο ΕΜΠ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.