Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώώ ΓιώργοΣυγχαρητηρια!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην απογοητεύεσε όλα θα πάνε καλά τίποτα δεν χάθηκε ;-) και εγώ 18249 έβγαλα λιγότερα άλλα ακόμα ελπίζω μπορεί να ελπίζω εις μάτην αλλά η ελπίδα για ιατρική πεθαίνει πάντα τελευταία...εσύ έχεις πιο πολλές πιθανότητεςΈβγαλα 18.326 στο 3ο πεδίο και μέσα μου νιώθω μεγάλη απογοήτευση γιατί ξέρω τι αγώνα είχα καταβάλλει
Δεν αλλάζει τώρα έτσι κ αλλιώς, thats it ! Συγχαρητήρια σε όλους
Guest 019112
Επισκέπτης
Αν βγεις στείλε μου και φιλάκια, χαχα! Κάνε αφιέρωση στο iSchool!Εγω , εάν με δεις στην τηλεόραση , θα πω αλλα πράγματα απο αυτά που λένε οι άριστοι... Ούτε μυστικά ούτε κόλπα επιτυχίας.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνε μια εκτίμηση ρε όντωςΘα το εκτιμούσα τόσο πολύ όποτε θέλεις και μπορείς να κάνεις μία εκτίμηση για τις ιατρικές.
Συγχαρητήρια και για τα δικά σου αποτελέσματα όποια και αν είναι.
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην απογοητεύεσε όλα θα πάνε καλά τίποτα δεν χάθηκε ;-) και εγώ 18249 έβγαλα λιγότερα άλλα ακόμα ελπίζω μπορεί να ελπίζω εις μάτην αλλά η ελπίδα για ιατρική πεθαίνει πάντα τελευταία...εσύ έχεις πιο πολλές πιθανότητες
Αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τόσο σχολές οσο την προσωπική μου μεγάλη προσπάθεια που δεν ανταμοίφθηκε όπως έπρεπε
Όπως και να εχει δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, απλά το δεχόμαστε
Alexandra18
Νεοφερμένος
ΑmyC
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε νιώθω.. :-) και εγώ φυσικη παρότι είχα ξεσκιστει όλη την χρονιά να λύνω από μαθιουδακη Σαββάλα ή τσουνη έγραψα 16.8 από μια χαζομάρα τεράστια!!!!!!!Αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τόσο σχολές οσο την προσωπική μου μεγάλη προσπάθεια που δεν ανταμοίφθηκε όπως έπρεπε
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι τόσο σχολές οσο την προσωπική μου μεγάλη προσπάθεια που δεν ανταμοίφθηκε όπως έπρεπε
Με άλλα θέματα ίσως έγραφες 19700, με άλλα 13700. Το θέμα είναι να έχεις γράψει αρκετά καλά για να "πιάσεις" αυτό που θες, σε σύγκριση πάντα με αυτούς που "ανταγωνίζεσαι". Οπότε, δεν μπορείς να γνωρίζεις από τώρα, περίμενε μέχρι το Σεπτέμβρη.
Τα πήγες καταπληκτικά και μπράβο σου!
Guest 278211
Επισκέπτης
Γλώσσα: 80 84 -> 16,4
Βιολογία 98 100-> 19,8
Χημεία 99 100-> 19,9
Φυσική 100 100-> 20,0
Σύνολο 3ο πεδίο: 19187
Πάει λοιπόν η ιατρική αθήνας Πάλι καλά έχουμε την IBO...
Τι λες, προφανώς και περνάς. Οι βάσεις θα είναι πολύ διαφορετικές από τις άλλες χρονιές, γιατί δεν υπάρχει το "bonus" των προφορικών.
Συγχαρητήρια btw!!!
Γενικά προς όλους, μη συγκρίνετε με παλιές βάσεις ούτε καν με εκτιμήσεις. Για ιατρική ΕΚΠΑ που είναι κάπως πιο εύκολο να γίνουν εκτιμήσεις, κάποιος με βαθμό πάνω από 19-19,5 στα μαθήματα εκτός έκθεσης ανάλογα με τη δυσκολία και με πάνω από 16-16,5 έκθεση έχει μεγάλη πιθανότητα σχεδόν βεβαιότητα να πιάσει τη βάση της σχολής.
semi
Νεοφερμένος
εγω!!! περιμενα 18000-18500.. Τελικα εχω 18610Παιδιά υπάρχει κάποιος που τα πήγε καλύτερα απ'ότι περίμενε;
Θάλεια
Διάσημο μέλος
εγω!!! περιμενα 18000-18500.. Τελικα εχω 18610
Συγχαρητήρια!! Είναι ότι καλύτερο να περιμένεις πιο κάτω και να βλέπεις ψηλότερα!
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
εγω!!! περιμενα 18000-18500.. Τελικα εχω 18610
μπράβο
Εγώ τελείωσα ευτυχώς. Η εκτίμηση μου είναι:
Έκθεση 70-86
Μαθηματικά 43-53
Ιστορία Γεν 90-97
ΑΕΠΠ 95-99
Άρα από 15000 ως 16994.
Και το αποτέλεσμα:
ΙΣΤΟΡΙΑ Γ.Π. 14.4 (77 67)
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 16.8 (66 85 83)
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο.Π. 19.7 (98 99)
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ο.Π. 8.8 (43 45)
15132
WTF πραγματικά. Έπεσε κανείς τόσο έξω σε μάθημα όσο εγώ στην ιστορία; Είμαι σίγουρος ότι στα πρώτα δύο θέματα που είναι παπαγαλία δε μου ξέφυγε ούτε κόμμα και επίσης έγραψα ότι είχε το βιβλίο και στα άλλα 2 θέματα. Έχασα δηλαδή από τις πηγές πάνω από 5 μονάδες. Κρίμα που ο δεύτερος δε μου έβαλε λίγο πιο κάτω για να γίνει αναβαθμολόγηση. Συνολικά το αποτέλεσμα δε με πειράζει, αλλά αυτό με την ιστορία δε το καταλαβαίνω.
Πάλι καλά που έγινε αναβαθμολόγηση στην έκθεση και δεν μου έκατσε και δεύτερο τσεκούρι. 19 μόρια διαφορά ανάμεσα τους.
thodoris kn
Νεοφερμένος
ian vas
Νεοφερμένος
φυσικη: 19.5
χημεια:19
εκθεση: 15.7( o ενας μου εβαλε 16.5 και ο αλλος 15)
συνολο: 18.077...... τι λετε φαρμακευτικη πατρα εχω ελπιδες????
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.