15-07-15
22:18
Μου θυμίζεις το 1ο μου μήνυμα στο ischool...απογοητευμένη από την 1η φορά των πανελληνίων.Φέτος τα πράγματα ναι μεν καλύτερα,αλλά όχι και τα ιδανικά.Όμως ακόμα πιστεύω:''Κάθε εμπόδιο για καλό''!Καλή αρχή και σε εσένα και εύχομαι τα καλύτερα.Και μην ξεχνάς "κάθε εμπόδιο για καλό" !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,890 μηνύματα.
15-07-15
22:36
εγώ λογικά θα το οριστικοποιήσω αύριο ή μεθαύριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
15-07-15
22:47
Καλησπέρα σας. Επειδή έχω χαθεί τελευταίως με τις εξελίξεις, πείτε μου, 17 του μηνός είναι η τελευταία μέρα υποβολής των μηχανογραφικών?
15-07-15
22:48
Καλησπέρα σας. Επειδή έχω χαθεί τελευταίως με τις εξελίξεις, πείτε μου, 17 του μηνός είναι η τελευταία μέρα υποβολής των μηχανογραφικών?
ναι
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
25-08-15
21:00
Σημείωση Συντονιστή:
Το θέμα κλειδώνεται οριστικά.
Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει αύριο και αυτό σημαίνει την λήξη των φετινών Πανελληνίων.
Καλά αποτελέσματα σε όλους και καλή αρχή στην φοιτητική σας ζωή!
Το θέμα κλειδώνεται οριστικά.
Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει αύριο και αυτό σημαίνει την λήξη των φετινών Πανελληνίων.
Καλά αποτελέσματα σε όλους και καλή αρχή στην φοιτητική σας ζωή!
Τα αυριανά μας θέματα:
[2015] Βάσεις εισακτέων πανελληνίων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ
[2015] Σε ποιο τμήμα και με πόσα μόρια περάσατε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...