Ναι μπορεί να πάρει αντικείμενο... Κυρίως αυτό χρειάζεται στην γερουνδιακή έλξη Για να γίνει γερουνδιακή έλξη πρέπει να παίρνει αντικείμενο!!!!!
Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.study4exams.gr/latin/course/view.php?id=194
Ευχαριστώ..!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσχετο, είμαι ο μόνος που έχω φτιάξει λίστα με τα πράγματα που θέλω να κάνω όταν ξεμπερδέψω με το σχολείο;
Δεν εισαι ο μονος, εχω φτιαξει μια απο το Φεβρουαριο κι ακομα προσθετω πραγματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Το συνηδιτοποιείται τελειώνουμε απτό σχολείο σε λίγες μέρες
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φοβάμαι υπερβολικά γνωστό (χάνω πάντα στις ερμηνευτικές) - ιστορία (παπαγαλία) - βιολογία (παπαγαλία) ....
Ελπίζω για καλό βαθμό στην έκθεση και τα λατινικά!!!!!!!!!!
Αν και έχω περάσει από την διαδικασία των πανελληνίων...το άγχος άρχισε να επηρεάζει κι εμένα!!!!!
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.toulasarri.gr/exams/θέματα Oρίστε!Magkes kserei kaneis ti mpike aode oefe?tha to ektimousa an mou ta lege kapoios
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
BlackRazor97
Νεοφερμένος
bkar1997
Νεοφερμένος
Φετος κατι εχει παθει ο ΟΕΦΕ και καιει τα καλυτερα κομματια. ΚΑΣ και επιχειρην ; Για ποιον λογο ρε γαμωτο
Ισχύει.Αλλά έκαψε πάλι και τις 4 παραγράφους που αφορούν τη σπουδαιότητα των ομάδων, που είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι σε όλο το αοδε
trelostrelos
Νεοφερμένος
Απλα τα πραγματα... 1ο θεμα ανοιξε βιβλιο ,διαβασε τα, τσιμπα 25 μοριακια
2ο θεμα λογικα μιγαδικοι, σχετικα βατοι σαν θεμα δεν εχεις πολλες επιλογες/σκεψεις/μεθοδολογιες. στην ακραια περιπτωση θεωρεις συναρτηση . κουτσα στραβα 20 μορια , κοινως χασε ενα ερωτημα
3ο θεμα κανε τα 2 πρωτα μονοτονια/ακροτατα/σημεια καμπης μπλαμπλαμπλα
4ο θεμα κανε το 1ο , αν εισαι τυχερος κανε και το 2ο.
γυρνα πισω ξανακοιτα τα, παρε βαθια ανασα, σημειωσε ποσα μορια εχεις παρει.επειτα συμπληρωσε οτι αφησες κενο στον χρονο που σου απομενει, ακομα και αν δεν το ξερεις..
Υποτιθεται οτι ειναι ενα μαθημα στο οποιο αν δεις οτι κολλας καπου φυγε... χανεις χρονο. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ 10 ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.!! Το ενα ερωτημα χρειαζεται στο αλλο. Αν δειτε οτι σας ζηταει να δειξετε οτι υπαρχει κτλ... δοκιμαστε τα ολα στο προχειρο. φερμα θμτ θμετ θετ . δε θα σας παρει ωρα πιστευω.. Αα!! Και μην ξεχνατε.. η αποδειξη που θα μπει στο Θεμα 1ο ( θεωρημα προφανως) θα χρειαστει να την εφαρμοσετε σε καποιο ερωτημα.. 90% των περιπτωσεων!!
marasaravakou
Νεοφερμένος
trelostrelos
Νεοφερμένος
Κατερινα Κρ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην κανετε βλακειες με τα σκατοαοδε και βιολογιες... δωστε βαρος στα κατευθυνσης.. οσο τα διαβαζετε τοσο ριχνετε στη βαση τα φυσικη κατ. και μαθ. κατ.
Χα;;; Στα μαθηματικά και τη φυσική όσο να ναι ότι δουλειά έχει γίνει , έχει γίνει! Το θέμα είναι να μάθει κανείς αποδείξεις κλπ τώρα και να κάνει επαναλήψεις στις ήδη λυμένες ασκήσεις.
Το αοδέ και η βιολογία, είναι στανταράκια άμα τα ξέρεις. Όσο περισσότερο τα διαβάζεις, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες σου να γράψεις. Ναι, ξέρω πως αυτό ισχύει για όλα τα μαθήματα, όμως σε αυτά ισχύει με το παραπάνω. Προλαβαίνει να διαβάσει αοδέ, αρκεί να μη το αναβάλει από μέρα σε μέρα.
Elpinikh
Νεοφερμένος
Γιατι βαζελινη στα Μαθ.Κατ.;;
Απλα τα πραγματα... 1ο θεμα ανοιξε βιβλιο ,διαβασε τα, τσιμπα 25 μοριακια
2ο θεμα λογικα μιγαδικοι, σχετικα βατοι σαν θεμα δεν εχεις πολλες επιλογες/σκεψεις/μεθοδολογιες. στην ακραια περιπτωση θεωρεις συναρτηση . κουτσα στραβα 20 μορια , κοινως χασε ενα ερωτημα
3ο θεμα κανε τα 2 πρωτα μονοτονια/ακροτατα/σημεια καμπης μπλαμπλαμπλα
4ο θεμα κανε το 1ο , αν εισαι τυχερος κανε και το 2ο.
γυρνα πισω ξανακοιτα τα, παρε βαθια ανασα, σημειωσε ποσα μορια εχεις παρει.επειτα συμπληρωσε οτι αφησες κενο στον χρονο που σου απομενει, ακομα και αν δεν το ξερεις..
Υποτιθεται οτι ειναι ενα μαθημα στο οποιο αν δεις οτι κολλας καπου φυγε... χανεις χρονο. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ 10 ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.!! Το ενα ερωτημα χρειαζεται στο αλλο. Αν δειτε οτι σας ζηταει να δειξετε οτι υπαρχει κτλ... δοκιμαστε τα ολα στο προχειρο. φερμα θμτ θμετ θετ . δε θα σας παρει ωρα πιστευω.. Αα!! Και μην ξεχνατε.. η αποδειξη που θα μπει στο Θεμα 1ο ( θεωρημα προφανως) θα χρειαστει να την εφαρμοσετε σε καποιο ερωτημα.. 90% των περιπτωσεων!!
ούτε καν το ξερα...
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανετα προλαβαινεις μην ανησυχεις! Και στο κατω κατω αν δεν μπορεις να το μαθεις ευκολα κατα λεξη, μαθε το με δικα σου λογια. Θα σου παρει πολυ λιγοτερο χρονο και θα προλαβεις να κανεις κι επαναληψη. Και θα δεις πως με την επαναληψη θα πλησιασεις ακομα πιο πολυ τα λογια του βιβλιου. Κι εγω ειχα απελπιστει πολυ με το ΑΟΔΕ αλλα μετα στρωθηκα και το εβγαλα σε 2 βδομαδες. Αλλα οχι κατα λεξη, ειμαι ομως αρκετα κοντα σε αυτα που λεει το βιβλιο.Νομιζω τα εχω κανει σκατα και φετος...μπορω να βγαλω το μισο 3ο του Αοδε μεχρι να δωσουμε?Αν διαβαζω ολη μερα?Υπαρχει καποιος σε τετοια κατασταση ή ειμαι η μονη?������
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Μισό, μισό.Εγώ παιδιά το αοδε μέσα σε 1,5 μέρα (τελευταία μέρες δηλαδή) πρέπει να το βγάλω 2 φορές :p
Δεν το έχεις βγάλει, και πρέπει να το βγάλεις 2 φορές, ή το ξέρεις, και θα το κάνεις επανάληψη 2 φορές. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο
Και εξαρτάται τι εννοείς "να το βγάλω". Να το πεις από την αρχή μέχρι το τέλος ή να το "κοιτάξεις" να σιγουρευτείς ότι το ξέρεις;
Και εγώ δεν προλαβαίνω. Σήμερα θα διαβάσω συντελεστές και από βελτίωση μέχρι το τέλος, που θεωρούνται "sos". Αύριο θα ρίξω μια ματιά σε όλα τα υπόλοιπα. Μετά, ξανά την Τετάρτη. Τώρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνειΈχω φρικαρει λίγο που δε προλαβαίνω να κάνω ΑΟΔΕ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.