MarilynSt
Νεοφερμένο μέλος

Αρχίζω στις 24 θερινά, είμαι θεωρητική και παλεύω για ένα και μόνο στόχο, για τον οποίο είμαι διατεθειμένη να δώσω τα πάντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν νομίζω ρε συ. Και οι θετικοτεχνολογικοί πρώτη φορά κάνουν παραγώγους στην τρίτη λυκείου οπότε ποια η διαφορά;
Ναι, και η μισή ύλη της κατεύθυνσης είναι παράγωγοι. Έχουν πιο πολύ χρόνο/ευκαιρίες για εξάσκηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σιγά μια χαρά εξάσκηση μπορούν να κάνουν και οι θεωρητικοί.Ναι, και η μισή ύλη της κατεύθυνσης είναι παράγωγοι. Έχουν πιο πολύ χρόνο/ευκαιρίες για εξάσκηση.

MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος

MarilynSt
Νεοφερμένο μέλος

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα με το που είδα το θέμα. Θα τρελαθώ. xDΡε ακομα δεν ξεκινησαμε και εχει ηδη 3 σελιδες το θεμα ; Εμεις οι 97ρηδες θα σπασουμε καθε ρεκορΠαντως μολις ειδα το θεμα ενιωσα εναν κομπο στο στομαχι..
![]()
menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

(μάλιστα εχει πιο πολυ χούφτωμα το θεωρητικό ^^^^^) (if you know what i mean)
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα με το που είδα το θέμα. Θα τρελαθώ. xD
Θα περασουμε πολυ καλα !!!!!!!!

ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άσε το σχολείο στην άκρη,3 φυσικούς έχει ο καθένας και είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο,δεν ξέρω στα σχολεία σας πως είναι καθηγητές αλλά εδώ είναι για να τους πάρει ο δι@αλος!!!!Στα φροντιστήρια δεν θα ακούσεις κανέναν φυσικό να προτείνει τη φυσική γενικής. Ρώτα καλύτερα στο σχολείο.![]()

menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

αμα μου αρεσουν τα μαθηματικα/φυσικη κι βαλουν δύσκολα θεματα και γραψω λιγοτερο απο οτι μπορυσα να γραψω στην (π.χ) βιολογία,θα πω τον εαυτο μου βλ@κα γιατι ειχα την επιλογη να την διαλεξωΓιατί νομίζω ότι στο μάθημα που μας αρέσει θα γράψουμε και πιο εύκολα;
![]()
δεν είναι σαν την κατεύθυνση που πρέπει να γράψεις 100% τα μαθηματικα κατ και την φυσικη κατ.....
(φυσικά δεν μιλαω για τα μαθ.επιλογης που χρειάζεται να παρεις για να ανοιξεις ενα πεδιο)
flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

γενικως εδω στην πρεβεζα εχουν πετυχει περισσοτερο τα μικρα φροντηστηρια και τοσο καιρω δεν εχω κανενα παραπωνο για τα φροντιστηρια μου.
επισης οσο έχει να κάνει με τους καιηγητες,πως μπορείς έναν ανθρωπο που σου λεει συνέχεια βλακειες στο μαθημα να τον παρεις στα σοβαρα και να τον ρωτισεις για ενα μαθημα το οποιο μπορει να σου στοιχίσει πολλά???
menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

Μα αυτό λέμε τόση ώρα,αν γουστάρεις το μάθημα => θα διαβάσεις μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια => θα κάνεις σωστή προετοιμασία => θα γράψεις ό,τι και να βάλουν
δεν θα συμφωνήσω λόγο προσωπικής εμπειρίας, την φυσική κατ. (β λυκείου) ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΎΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, είχα μαθει ολη την θεωρία (οχι παπαγαλία αλλα πρακτικά, να την χρησημοπιω σωστα..),ειχα λυσει πολλες ασκησεις απο καθε κεφαλαιο (συνδιαστικες,οεφε,τρελες,διεστραμενες) και παει μας βάζει κατι τρελοφρικιαστικα θέματα (δικαίωμα του) και εγραψα κοντα στο 16 , στην θεωρια και στο θεμα γ την πατουσες εύκολα, ενω περιμενα 19 σιγουρα με την προετημασια που ειχα κανει
+++ το 2013 είχα ενα γειτονα (φίλοι απο πιτσιρίκια) που ηταν επιστημονας στα μαθηματικα και γιαυτο πηρε μαθηματικα (οχι για 5ο πεδιο) και το μετανιωσε γιατι μπορούσε να γραψει καλυτερα στην βιολογια (αυτος μου το ειπε)
αυτα τα λαθει κοστιζουν!
Sipty
Νεοφερμένο μέλος

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μεγάλωσα κι εγώ και γράφω σε τέτοιο θέμα!
Αρχίζω στις 24 θερινά, είμαι θεωρητική και παλεύω για ένα και μόνο στόχο, για τον οποίο είμαι διατεθειμένη να δώσω τα πάντα.
Και ποιός είναι αυτός ο στόχος εάν επιτρέπεται?
menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

άμα συνεχίσουμε ετσι το e-steki θα αγορασει servers μόνο για εμας !
S0fiaa
Νεοφερμένο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Και ακόμη δεν τελειώσαμε τις ενδοσχολικές, έτσι;

Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

γεια σας και καλη μας αρχη!παιδια οσοι θα πατε φροντιστηριο(θερινα) σας ειπαν να αγορασετε βοηθηματα ή θα σας δινουν οι φροντιστες φωτοτυπιες?
Εμείς και τα δύο.
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι πράμα είναι αυτό;
Και ακόμη δεν τελειώσαμε τις ενδοσχολικές, έτσι;![]()
χαχαχαχα ναιι!!

menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

Εμείς και τα δύο.
εμας μας ειπαν για τωρα να παρουμε μονο του μπαρλα (μαθηματικα)
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.