meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
απο κοντα 8α παμε σε κανα περιπτερο να παρουμε καμια τοπικη εφημεριδα με αγγελιες-ενοικιασεισ σπιτιων ολο κ κανα ενοικιαστηριο 8α βρουμε κολλημενο σε καμια κολωνα ολο κ καποιον 8α ρωτησουμε
απο ιντερνετ αλλα βλεπεισ αλλα σ δειχνουν ετσι εχω ακουσει με προφαση οτι αυτο π ειδεσ νοικιαστηκε εχω να σ δει3ω ενα αλλο
Καλο ειναι ομως να εχεις κανει και μια ερευνα απο το ιντερνετ, να παρεις μια ιδεα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος
H ιδέα που θα πάρεις από το ίντερνετ θα είναι αρνητική πίστεψέ με..μία φορά το επιχείρησα και σιχάθηκα αυτά που είδα..και τα σπίτια που θα δεις στο ίντερνετ ακόμα κι αν βρεις κάτι καλό που σου αρέσει πολύ δύσκολα θα το βρεις διαθέσιμο όταν πας ή στην ίδια κατάσταση που το είδες μέσω της εικόνας..καλύτερα όταν πας να ψάξεις με τον παλιό καλό τρόπο όταν δεν υπήρχε το ίντερνετΚαλο ειναι ομως να εχεις κανει και μια ερευνα απο το ιντερνετ, να παρεις μια ιδεα...
1-2 τοπικές εφημερίδες και πίσω στις αγγελίες..μπορεί να δεις και κανά επιπλέον "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" και να σου βγει σε καλό καθώς περπατάς στη Ζωγράφου ή οπουδήποτε αλλού θα ψάχνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Οι μελλοντικοι φοιτητες στη συμπρωτευουσα σε ποιες περιοχες σκοπευετε να κοιταξετε για σπιτι???
Κέντρο κυρίως. Κοντά στο ΑΠΘ. Δεν ξερω ακόμη που θα βρω.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Αρχες Σεπτεμβριου μαλλον οι βασεις, καλα κρασια...
Αλήθεια; Μα καλά τι περιμένουν ;
jucticeee
Νεοφερμένος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Η ζωή είναι μπροστά μας - ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕΕΕΕ!!!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
intefina
Δραστήριο μέλος
Ωραία τα είπες! Κι εγώ παρόλο που δε συμμετείχα στις συζητήσεις, τις παρακολουθούσα όλη τη χρονιά και περνούσα μαζί σας το άγχος, την πίεση και όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένα παιδί που ετοιμάζεται για Πανελλήνιες..δεν ένιωθα μόνη σ΄αυτόν τον αγώνα και πραγματικά περνούσα ευχάριστα τη λίγη ώρα που αφιέρωνα στο forum....βέβαια κάποιες φορές με άγχωναν αυτά που διάβαζα αλλά κι αυτά μες το παιχνίδι είναιΠριν κλείσει το thread των Πανελλαδικών του '14, θα ήθελα να σας χαιρετήσω κι εγώ όλους. Ήταν χαρά μου που σας γνώρισα και μοιραστήκαμε όλη τη διαδικασία των εξετάσεων. Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά τα καλύτερα και πάνω απ' όλα να είστε γεροί.
Η ζωή είναι μπροστά μας - ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕΕΕΕ!!!
Καλά αποτελέσματα σε όλους λοιπόν..η ζωή είναι όλη μπροστά μας..ας κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να τη ζήσουμε στο έπακρο!!!
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
υστερογραφο 1, όποιος θέλει να ανταλλάξουμε λογαριασμούς, στέλνει πμ, είναι αυτονόητο πια..!
υστερόγραφο 2, για βάσεις θα σεπτεμβριάσουμε; Η μύγα δίπλα μου έχει περισσότερο άγχος από μένα.
υγστερόγραφο 3, και εγώ πάτρα θα είμαι κατά 90%!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Και συ Πατρα; Oh come on. Με κάνετε και ζηλεύω.Μόνη μου θα καταλήξω πάνω.Aυτό το χειμώνα, πολλά μέλη με ξεάγχωσαν, με πολλά ταυτίστηκα, πολλά λύσανε απορίες μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα συμφορουμίτες μου!
υστερογραφο 1, όποιος θέλει να ανταλλάξουμε λογαριασμούς, στέλνει πμ, είναι αυτονόητο πια..!
υστερόγραφο 2, για βάσεις θα σεπτεμβριάσουμε; Η μύγα δίπλα μου έχει περισσότερο άγχος από μένα.
υγστερόγραφο 3, και εγώ πάτρα θα είμαι κατά 90%!
Για βάσεις κάτι άκουσα μεταξύ 25-29.
Πραγματικά όταν κλείσει το θέμα θα μελαγχολήσω λίγο.Όλη τη χρονιά εδώ την έφαγα.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
8α πω κατι π δεν πιστευα ολη την τελαυταια χρονια οτι 8α το ελεγα αλλα 8α μ λειψει η τα3η μ απο το σχολειο κ απο τα φροντηστηρια κ τα αστεια π λεγαμε κ γελαγαμε
ααααα κ η 5ημερη που πηγαμε
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Nα ερχόσουν και συ.Και συ Πατρα; Oh come on. Με κάνετε και ζηλεύω.
peace η πατρα σε περιμενει
8α πω κατι π δεν πιστευα ολη την τελαυταια χρονια οτι 8α το ελεγα αλλα 8α μ λειψει η τα3η μ απο το σχολειο κ απο τα φροντηστηρια κ τα αστεια π λεγαμε κ γελαγαμε
Και εσένα!
Και μένα δυστυχώς...Αλλά και στο πανεπιστήμιο θα είναι καλύτερα!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Και συ Πατρα; Oh come on. Με κάνετε και ζηλεύω.Μόνη μου θα καταλήξω πάνω.
Για βάσεις κάτι άκουσα μεταξύ 25-29.
Πραγματικά όταν κλείσει το θέμα θα μελαγχολήσω λίγο.Όλη τη χρονιά εδώ την έφαγα.
όντως, όλοι από εδώ μέσα Πάτρα θα πάνε. Εγώ τι να πω που ελάχιστοι θα πάνε βόλο;
Και εγώ θα μελαγχολήσω!! θα διαβάζω μετά από καιρό όσα γράφαμε και θα λέω πώς πέρασε έτσι τελικά η χρονιά...!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.