methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Εγω φετος με το προφισιενσι ειδα τα αρνητικα αποτελεσματα του αγχους και το ολο θεμα με τις πανελλαδικες το εχω παρει πιο ζεστα πιστευω. We will see.
Καλο ειναι να έχεις φιλοδοξίες και πείσμα απλώς να ξέρεις ότι μπορεί (μπορεί και όχι βέβαια) να συναντήσεις κάποιες αναποδιές που θα σε πανε πίσω ψυχολογικά αλλα τις αντιμετωπίζεις για να συνεχίσεις. Keep strong μόνο ηρεμία θέλει, προγραμματισμό και το ρητό που θα υιοθετούσα ειναι "ο,τι μπορεί να γίνει σημερα μην το αφήνεις για αυριο". Α και μην τα δώσετε όλα απο το καλοκαίρι, χαλαρά τωρα που μπορείτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να το λες κατι θα ξερεις
Μην ακουω τετοια τωρα.. Θα περασεις εκει που θες !!
Καλο ειναι να έχεις φιλοδοξίες και πείσμα απλώς να ξέρεις ότι μπορεί (μπορεί και όχι βέβαια) να συναντήσεις κάποιες αναποδιές που θα σε πανε πίσω ψυχολογικά αλλα τις αντιμετωπίζεις για να συνεχίσεις. Keep strong μόνο ηρεμία θέλει, προγραμματισμό και το ρητό που θα υιοθετούσα ειναι "ο,τι μπορεί να γίνει σημερα μην το αφήνεις για αυριο". Α και μην τα δώσετε όλα απο το καλοκαίρι, χαλαρά τωρα που μπορείτε.
Εχω βαλει εναν στοχο και πιστευω αυτο θα ειναι το βασικο μου κινητρο για να μην τα παρατησω.
Ευχαριστω για τις συμβουλες
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Έχουν και τα αγγλικά το ζόρι τους αλλα οι πανελληνιες..καμια σχέση.. Βασικά το πιο δυσκολο δεν είναι η ωρα της εξέτασης, εκτός κι αν αγχωνεσαι εύκολα σαν χαρακτήρας ή δεις δύσκολα θεματα, είναι όλοι αυτοί οι μήνες μέχρι να έρθει ο Μάιος... Εγώ πάντως δεν το ξανά περνάω όλο αυτο, αν δεν περάσω εκεί που θέλω θα δω τι άλλες επιλογές έχω, εκτός απο πανελληνιες
αυτο ελεγα κι εγω σε μια καθηγητρια μου!!! δεν το ξαναπερναω για κανεναν και για τιποτα!! για ποιο λογο υπαρχει αλλωστε το ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικης?????
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο ελεγα κι εγω σε μια καθηγητρια μου!!! δεν το ξαναπερναω για κανεναν και για τιποτα!! για ποιο λογο υπαρχει αλλωστε το ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικης?????
και γω τα ιδια ελεγα περσι τετοιο καιρο μεχρι να δω τις βαθμολογιες! μεγαλα λογια μη λετε. σας ευχομαι να μπορεσετε να πετυχετε τον στοχο σας αλλα υπαρχει παντα μια πιθανοτητα να μην μπορεσετε και μετα θα σας περασει απο το μυαλο μεχρι και να ξαναδωσετε! καλη ωρα οπως εκανα και γω. αν εχεις καποια ονειρα στη ζωη σου τα κυνηγας χωρις να σκεφτεσαι πανελληνιες κλπ. η δευτερη χρονια χωρις το σχολειο ( και οπως εκανα εγω και χωρις το φροντιστηριο ) ειναι πολυ πιο χαλαρη και ξεκουραστη. γι αυτο μην προτρεχετε
buffon85
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω γιατί, αλλά περίμενα να νιώθω πιο.....
γαμάτα (?) τώρα που τελείωσαν οι Πανελλήνιες.
αυτο συμβαινει με οτιδηποτε μυθοποιουμε στην ζωη μας..
αν περιμενει καποιος ολοκληρη την χρονια μια μερα ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι αυτη η μερα δεν θα ειναι τοσο επικη οσο περιμενε..
Guest 781029
Επισκέπτης
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Παίδες μου είπε μια παλιά μου καθηγήτρια ότι τα αποτελέσματα ίσως βγούν και μέχρι τις 25 γιατί τα γραπτά διορθώνονται πολύ γρήγορα.
Μάλλον επειδή δεν τους συμφέρουν να πληρώνουν τους καθηγητές και τον Ιούλη.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Υου ;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σκέφτηκα να ανοίξω λίγο βιβλίο Κοινωνιολογία αλλά δεν ξέρω.
Guest 712911
Επισκέπτης
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Δεν ξέρω.Εμείς μάλλον θα δίνουμε κάθε μέρα με διπλό από Δευτέρα...Το σχολείο δεν τις κανονίζει τις ενδοσχολικές;
Δεν έχω ιδέα! Διπλά μαθήματα;;; Καλό κουράγιο!
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα.
Guest 712911
Επισκέπτης
Όσοι ξαναέδιναν πανελλήνιες αλλά δεν εξετάστηκαν σε κανένα μάθημα πότε μπορούν να πάρουν πίσω τη βεβαίωση πρόσβασης;
Πώς γίνεται να ξαναδώσεις πανελλήνιες αλλά ταυτόχρονα να μην εξεταστείς σε κανένα μάθημα; Μήπως εννοείς το 10%; Αν και σε αυτήν την περίπτωση δε θεωρείται ότι ξαναδίνεις πανελλήνιες...
Παιδιά καλησπέρα.Ξέρετε πότε μπορούμε να πάρουμε τον κωδικό για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου?
Πολύ απλά πάνε ρώτα τον διευθυντή του λυκείου σου όταν πας να γράψεις ενδοσχολικές.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά καλησπέρα.Ξέρετε πότε μπορούμε να πάρουμε τον κωδικό για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου? Και κάτι άλλο,μόνοι σας θα το κάνετε το μηχανογραφικό? Εγώ σκέφτομαι να το συμπληρώσω με ένα καθηγητή από το σχολείο μου γιατί μόνος μου το πιο πιθανό είναι να κάνω καμία μαλακία και μετά πάπαλα..:p
Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα.
Και εγώ για σιγουριά στο σχολείο θα πάω να το συμπληρώσω...
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ απλά πάνε ρώτα τον διευθυντή του λυκείου σου όταν πας να γράψεις ενδοσχολικές.
Εντάξει, θα τον ρωτήσω την Δευτέρα αλλά είπα μην ξέρατε στο περίπου.
Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.