Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το διαμάντι έχει κρίσιμη γωνία (σε σχέση με τον αέρα) 24 μοίρες.
Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ.
Νομιζω και το παραπανω πολλαπλης εχει ζητηθει μια χρονια. Νομιζω δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
davidg
Νεοφερμένος
Αν πέσει ο κόλπος του Fundy θα αυτοκτονήσω.
επεσε στον οεφε.αλλα και παλι,ενα σ-λ ειναι,αν το χεις δει μια φορα το θυμασαι
https://drive.google.com/folderview?id=0B_Z7SPGiTCsLSzBGd3lweXhKYUk&usp=sharing&tid=0B_Z7SPGiTCsLaXhQZ210QnJORkE
εδω τε θεματα οεφε για οποιον τα θελει,ειναι ολων των μαθηματων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Νομιζω και το παραπανω πολλαπλης εχει ζητηθει μια χρονια. Νομιζω δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος.
Ούτε καν σε Σ/Λ? Δηλαδή, εκτός του ότι μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες να το πετύχεις σωστά... Ήθελε και αιτιολόγηση? Έλεος....
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε καν σε Σ/Λ? Δηλαδή, εκτός του ότι μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες να το πετύχεις σωστά... Ήθελε και αιτιολόγηση? Έλεος....
Οχι ρε σε πολλαπλης το χε!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λέτε να κάνετε αύριο;; Θάλασσα και ξενύχτι ή χαλαρουιτα ξεκούραση και ύπνος;;
Διάβασμα οικονομία όλη τη μέρα και συχνά διαλλείματα για ξεκούραση.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Τι λέτε να κάνετε αύριο;; Θάλασσα και ξενύχτι ή χαλαρουιτα ξεκούραση και ύπνος;;
Ασε τους "οικονομολογους" παιδακι μου!! Εμεις τα "ασχετα" παμε ολη μερα για μπανακιιι και αραγμα!!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Διάβασμα οικονομία όλη τη μέρα και συχνά διαλλείματα για ξεκούραση.
Ψυχραιμία θα τελειωσει κι αυτό.. Κι εμείς έχουμε ειδικά αλλά ας μην τα σκεφτόμαστε..
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψυχραιμία θα τελειωσει κι αυτό.. Κι εμείς έχουμε ειδικά αλλά ας μην τα σκεφτόμαστε..
Άντε να τελειώσει..καλή δύναμη να έχεις κι εσύ..
Επισκέφτηκε ο Μητσοτάκης το iscool?
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
davidg
Νεοφερμένος
chillαρισμα αυριο,και τεταρτη αοθ ας ειμαστε ρεαλιστες,και σε μια μερα βγαινει η θεωρια!!δεν ειναι αοδε που δεν καταλαβαινεις τι λεει και αποστηθιζεις,η θεωρια του αοθ ειναι αρκετα κατανοητη και ως ενα βαθμο σε αφηνει να τα λες και με δικα σου λογια,καθως δεν αλλαζει τοσο ευκολα το νοημα
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
notis_19 το καλοκαιρακι ερχομαι εις τα μερη σου :p (εχουν σπιτι οι θειοι μου εκει και το χωριο μου ειναι πιο πανω προς αμφιλοχια μερια)
Ωραίος, ξεκόλλα λίγο από τα καυσαέρια..Καλή η Αθήνα αλλά για μένα είναι λίγο εχθρική πόλη.Όλοι άγνωστοι.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
chillαρισμα αυριο,και τεταρτη αοθ ας ειμαστε ρεαλιστες,και σε μια μερα βγαινει η θεωρια!!δεν ειναι αοδε που δεν καταλαβαινεις τι λεει και αποστηθιζεις,η θεωρια του αοθ ειναι αρκετα κατανοητη και ως ενα βαθμο σε αφηνει να τα λες και με δικα σου λογια,καθως δεν αλλαζει τοσο ευκολα το νοημα
Όντως είναι πανεύκολη η θεωρία του ΑΟΘ και μπορείς να τα γράψεις όλα πιο "ελεύθερα"..Πρέπει να δούμε και καμιά άσκηση όμως..(όχι τις κλασσικές..λίγο πιο περίεργες γιατί ποτέ δεν ξέρεις)!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Το μεσημέρι μας έχει καλεσει σπίτι της μια φίλη μου όλους για φαγητό.Μετά θα έρθω σπίτι,ίσως κοιμηθώ λίγο και μετά θα ετοιμαστώ για το βράδυυυ Το μόνο που έβλεπα αυτές τις μέρες στο καθρέφτη ήταν κεφτές και πιτζάμες.Απαλεψίες.Τι λέτε να κάνετε αύριο;; Θάλασσα και ξενύχτι ή χαλαρουιτα ξεκούραση και ύπνος;;
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ γράφω φυσική γενικής πρώτο μάθημα μαζί με αγγλικά ή το επιλογής,ούτε που θυμάμαιΕγώ προσωπικά αύριο θα διαβάσω κοινωνιολογία
Πάντως εγώ σκεφτόμουν να πάω με μαγιό από κάτω αύριο και μετά τη φυσική κατευθειαν παραλία αλλά δεν το βλέπω τελικά Το βράδυ οι φίλες μου κανόνισαν κρασιά και μετά κλαμπ χαχα
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Κοινωνιολογία μια αναγνωση και ΑΝ. Την προηγούμενη μέρα έχω γιορτή και θα το ξενυχτήσω,οπότε χλωμό το κόβω. :Ρ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.