Kenpachi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του..
Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ..
Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά, αυτη η θεωρία στο λαιμό μου κάθεται >.> Ελπίζω να βγει η επανάληψη σε 1,5 μέρα!
Btw, ξέρεις αν βγήκαν θέματα OEΦΕ για το ΑΟΘ? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι...
Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει..
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
α οκ!Μου τα είχε στείλει(σε μηνυμα) μια κοπέλα τα θέματα..λογικα, αν δει το μηνυμα θα σου τα πει..
Emilouko
Περιβόητο μέλος
εχει κανεις θεματα ιστοριας ΟΕΦΕ;
Τα είδα στο internet.
Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα.
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε θα διαβασω ακριβως τις πηγες απλα θα κοιταξω κατι πληροφοριες που μας εχει δωσει σε μερικες και ισως με βοηθησουν να κατανοησω τη πηγη ή να τις χρησιμοποιησω στην απαντησηΜην κοιτάξεις πηγές... είναι χάσιμο χρόνου...
εστίασε καλύτερα εκεί που ενδεχομένως υστερείς...
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα νεύρα μου μ'αυτό το ΑΟΘ!Οι φίλες προχτές συζητούσαν τι θα κάνουν αύριο το βράδυ και έλεγαν να πάνε για μπάνιο μετά το γράψιμο!Ήθελα να τις δαγκώσω άπ'τα νεύρα μου! Ευτυχώς ο καιρός είναι χάλια οπότε λογικά δεν θα καταφέρουν να πάνε θάλασσα!
Αχ τι καλή που είσαι !!
Jolene
Νεοφερμένος
Το αοθ για εμάς του τεχνολογικούς είναι πληγή..ειδικά η θεωρεία του..
Οι άλλοι θα χαίρονται που τελειώνουν αύριο κι εμείς θα διαβάζουμε για αοθ..
Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε'
Οποτε,keep reading!!!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Πιο απ'τα κεφαλαια της Ιστοριας Κ. θεωρείτε οτι ειναι πιο δυσκολο?
στην κατανοηση νομιζω κανενα δεν ειναι δυσκολο... θα ελεγα το τριτο γιατι εχει πολλα ονοματα οργανισμων/υπουργειων κλπ.
VRey
Νεοφερμένος
Ρε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά;Τα είδα στο internet.
Αν googlareis κάπου θα τα βρεις. Εγώ στο κινητό τα κατέβασα.
nikos9631
Νεοφερμένος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Το αοθ μπορει να σας σωσει παιδια βαθμολογικα..ειναι ενα μαθημα που αποφευγουν να το 'χτυπανε'
Οποτε,keep reading!!!
Το γνωρίζω ότι είναι σχετικά εύκολο μάθημα, αλλά η παραμικρή απώλεια μορίων σε αυτό το μάθημα πονάει βαθιά στην καρδιά...
Η θεωρεία όμως, δεν παλεύεται..
Θα δούμε..
ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤΡε δεν μπορώ να τα βρω! Μήπως μπορείς να μου τα στείλεις ή να μου τα πεις περιληπτικά;
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΕΦΕ 14 ΙΣΤ ΚΑΤ
methexys
Τιμώμενο Μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια τις εισαγωγές στο προσφυγικο τις μάθατε;; στο φροντιστήριο τι σασ ειπαν;
Nαι,τις διαβαζω.Ειδικα η δευτερη ειναι αρκετα σημαντικη,μπορει να χρησιμοποιηθει σε συνδυαστικη!
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι''
.................
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό το πράγμα έχει ζητηθεί σε Πανελλήνιες. Γ**ω τα Σ/Λ.
Τους εχω ικανους να μας βαλουν αυριο πολλαπλης.
''το μηκος κυματος του κοκκινου χρωματος ειναι''
.................
Το ορατό φως ξεκινά μετά τις υπέρυθρες και τελειώνει με την υπεριώδης.
Για να φτιάξεις ιώδες (μωβ) θες κόκκινο και μπλε. Άρα, πρώτα πάει το κόκκινο και τελευταίο το μπλε.
Ενδιάμεσα, παρεμβάλεται το κίτρινο.
Μεταξύ των βασικών χρωμάτων, τοποθετούνται οι αναμίξεις τους. Έτσι:
κόκκινο>πορτοκαλί>κίτρινο>πράσινο>μπλε>μωβ
με το κόκκινο να έχει το μεγαλύτερο μήκος κύμματος και το μωβ το μικρότερο.
Το θετικό είναι ότι, στα 18 μου, έμαθα πώς πάει η σειρά των χρωμάτων στο ουράνιο τόξο. Κάτι είναι και αυτό...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 43 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.