britguy
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ευχαριστούμε ευχαριστούμε ελπίζω να περάσει γρηγορά η χρονια αυτηΠαιδιά ότι απορίες έχετε να ρωτάτε! Γι' αυτό είμαστε εδώ.
Shanks7
Νεοφερμένος
απο τη 1η δημοτικου καθε επομενη χρονια περναει πιο γρηγορα ας ελπισουμε..ευχαριστούμε ευχαριστούμε ελπίζω να περάσει γρηγορά η χρονια αυτη
PiAnOaddict
Νεοφερμένος
1)Τον εαυτό σας. Να κοιμάστε καλά, να τρώτε σωστά και να βγαίνετε έστω ένα Σαββατόβραδο.. (Αν γράφετε την Κυριακή, μετά το διαγώνισμα)
2)Να είστε συνεπείς, γιατί όσο συσσωρεύονται τα χρωστούμενα δημιουργούνται κενά και αγχώνεστε.
3)Να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και να φροντίζετε την ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ !
4)τελευταίο και άκρως σημαντικό - προς θεωρητική. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ !! (όταν πήρα τα θέματα στα χέρια μου νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα - ΤΟ κλάμα! ) αν και θα πέσει Αμάρτημα
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μην αγχώνεστε υπερβολικά γιατί θα είναι κατά σας.
Όσο πιο ήρεμοι (με δημιουργικό άγχος) και όσο καλύτερα έχετε προετοιμαστεί τόσο πιο καλά αποτελέσματα θα δείτε στο τέλος.
Τέλος, να σας υπενθυμίσω ότι όποιας δυσκολίας θέματα να μας βάλουν, συναγωνιζόμαστε στις Πανελλήνιες, δεν βλέπεις τους βαθμούς σαν αριθμούς αλλά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους.
Είναι το ίδιο να γράψει κάποιος 17 στα Μαθ. Κατ που έχει γράψει το 85% των υποψηφίων κάτω από τη βάση και το ίδιο να έχει γράψει 17 αλλά το 20% να έχει γράψει πάνω από 18?
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα, ανταγωνιστικο ειναι το πνευμα των πανελληνιων!!!συναγωνιζόμαστε στις Πανελλήνιες,
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ποσο απειρη ειναι η υλη της ιστοριας;;;
Οταν τη τελειώσεις, θα διαπιστώσεις οτι είναι μικρή. Απλά σου φαίνεται μεγάλη
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Βασικα, ανταγωνιστικο ειναι το πνευμα των πανελληνιων!!!
Δεν το βλέπω έτσι!
Mercury
Επιφανές μέλος
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλο κουράγιο σε όλους σας και ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η χρονιά.
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποσο απειρη ειναι η υλη της ιστοριας;;;
Αν φύγει το προσφυγικό με τις τόσες λεπτομέρειες, μη φοβάσαι τίποτα!! Γενικά πάντως αν τη ξεκινήσεις, θα φεύγουν οι σελίδες, με θέληση και προσπάθεια
ισχυει οτι βαζεις κιλα αυτη τη χρονια γιατι ετσι ακουσα απο καποιους;
νομιζω πως τα παραφουσκωνουν τα πραγματα και πως δεν ειναι και τοσο τραγικα ολα ελπιζω τουλαχιστον
Να ηρθε και η σειρα μας!!! Καλη μας αρχη
Εγώ πάλι όταν έδινα, έχασα 6 κιλά
,και ναιι και εγώ θεωρώ ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά . Μέγας μύθος : Θα διαβάζεις όλη μέρα και θα ξενυχτάς πάνω από το βιβλίο ( ποτέ δεν άνοιξα βιβλίο μετά τις 8 το βράδυ ) . Ρυθμίστε το δικό σας πρόγραμμα με βάση τους ρυθμούς σας και θα τα καταφέρετε !! Καλή τύχη !!!!
ria-happy4ever
Νεοφερμένος
Για να πούμε όμως την αλήθεια όποιος θέλει επιτυχία πρέπει να κοπιάσει. Και μην ακούτε εξυπνάδες τύπου *δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο*. βρε και κόπο θέλει, και τρόπο και τύχη και να κλειστείς μέσα και κανένα Σάββατο. Αλλά έλα που στο τέλος αν τα κάνεις σωστά, ανταμείβεσαι απόλυτα.
Σαν τη βρετανική θεωρία του ραβδιού και του καρότου: ραβδίζεις τώρα τον πισινό σου να στρωθεί στο διάβασμα ώστε μετά να απολαύσεις το καρότο σου (τη σχολή σου) ανενόχλητος και περήφανος που τα κατάφερες
Α και βρε παιδιά μην κάνετε υπερβολές (7 ώρες έλεγε ένας από πάνω, πας καλά παιδί μου, θα κλατάρεις πριν κλείσεις μήνα καλά καλά :p )
και μην ακούτε κανέναν ρε. απλά να πιστεύετε τον εαυτό σας και να κάνετε αυτό που πρέπει. μια χρονιά είναι και θα περάσει πραγματικά ταχύτατα. καλή δύναμη λοιπόν, και καλή επιτυχία παίδες
xoxo
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Απολυτο δικιο εχεις αλλα δεν κανω εγω το προγραμμα του φροντιστηριου.Α και βρε παιδιά μην κάνετε υπερβολές (7 ώρες έλεγε ένας από πάνω, πας καλά παιδί μου, θα κλατάρεις πριν κλείσεις μήνα καλά καλά :p )
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mercury και vasia nick δινετε και εσεις φετοςς?ξεκιναω 1 σεπτεμβριου εγω
Ναιι εγώ θα ξαναδώσω μαζί με τη μαθήτρια μου. Καλή επιτυχία hlia και σε σένα ,να επιτύχεις τον στόχο σου !!!
ria-happy4ever
Νεοφερμένος
Απολυτο δικιο εχεις αλλα δεν κανω εγω το προγραμμα του φροντιστηριου.
αλλά? ιδιαίτερα?
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα κανεις και το βλεπεις ετσι, αλλα η αληθεια ειναι αλλη!!!Δεν το βλέπω έτσι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.