Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ναι + τη συνταξη. Για καλή μου τυχη αυτό που διάβασα το πρωί πριν πάω να γράψω έπεσε 20 στρογγυλό έγραψα.
Θα προσπαθήσω και εγω αν ειναι να τελειώσω τα κείμενα νωρίς για να μου μείνει αρκετός χρόνος για συντακτικό.
Μπράβο
Εγώ πάντα 19+ γράφω. Όλο και κατι μου φεύγει. Ζητάνε ενικό βάζω πληθυντικό κλπ. Αυτά θέλω να περιορίσω. :/ Θα προσπαθήσω να το κοιτάξω αρκετές φορές αύριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Θα προσπαθήσω και εγω αν ειναι να τελειώσω τα κείμενα νωρίς για να μου μείνει αρκετός χρόνος για συντακτικό.
Μπράβο
Εγώ πάντα 19+ γράφω. Όλο και κατι μου φεύγει. Ζητάνε ενικό βάζω πληθυντικό κλπ. Αυτά θέλω να περιορίσω. :/ Θα προσπαθήσω να το κοιτάξω αρκετές φορές αύριο.
Η μοναδική φορά που έπιασα το 100 ήταν στις πανελλήνιες. Και εγώ από βλακείες έχανα, έλεγε αρσενικό έβαζα ουδέτερο, ζητούσε αφαιρετική έβαζα αιτιατικη.. διάβασε καλα τις εκφωνήσεις.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσείς τι θα διαβάσετε?
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Η μοναδική φορά που έπιασα το 100 ήταν στις πανελλήνιες. Και εγώ από βλακείες έχανα, έλεγε αρσενικό έβαζα ουδέτερο, ζητούσε αφαιρετική έβαζα αιτιατικη.. διάβασε καλα τις εκφωνήσεις.
Μακάρι να συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση μου
Ναι θα ειμαι προσεκτική. Στα Αρχαία ετσι έχασα.
Guest 781029
Επισκέπτης
Μακάρι να συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση μου
Ναι θα ειμαι προσεκτική. Στα Αρχαία ετσι έχασα.
Στη γραμματική του αγνώστου ε;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Στη γραμματική του αγνώστου ε;
Ναι. Στο απαρέμφατο έβαλα οξεια, στο ωετο ξέχασα την υπογεγραμμένη, έβαλα γ πληθυντικό αντί για γνοιη κ κάτι άλλο που δε θυμάμαι. Τσάμπα μονάδες.
Guest 781029
Επισκέπτης
Ναι. Στο απαρέμφατο έβαλα οξεια, στο ωετο ξέχασα την υπογεγραμμένη, έβαλα γ πληθυντικό αντί για γνοιη κ κάτι άλλο που δε θυμάμαι. Τσάμπα μονάδες.
Για το ωετο δεν παίζει να σου κόψουν τίποτα. Αν έχεις σωστό πνεύμα και τόνο δεν μετράει, ειδικά αν έχεις γενικά καλή εικόνα γραπτού και είναι θετικά προϊδεασμένοι.
Να δεις πόσο θα του κοψουν όμως
σημασια δεν εχει ποσες σελιδες θα γραψεις....αλλα αν ειναι σωστα αυτα που λες...εγω 7 σελιδες εγραψα παντως...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μακάρι. Ελπίζω να ειναι τα αποτελεσματα όπως τα περιμενω .Για το ωετο δεν παίζει να σου κόψουν τίποτα. Αν έχεις σωστό πνεύμα και τόνο δεν μετράει, ειδικά αν έχεις γενικά καλή εικόνα γραπτού και είναι θετικά προϊδεασμένοι.
Guest 781029
Επισκέπτης
Δεν είναι δυνατόν να μην πλατειάσεις σε 14 σελίδες.σημασια δεν εχει ποσες σελιδες θα γραψεις....αλλα αν ειναι σωστα αυτα που λες...εγω 7 σελιδες εγραψα παντως...
Μακάρι. Ελπίζω να ειναι τα αποτελεσματα όπως τα περιμενω .
Καλή επιτυχία
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι δυνατόν να μην πλατειάσεις σε 14 σελίδες.
Καλή επιτυχία
Ευχαριστώ
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Μπορούν να βάλουν ερώτηση ανάπτυξης αλλά γενικά, ακόμα και το α θεμα ασκήσεις έχει,δεν βάζουν πολύ θεωρία. Μάλλον δεν θέλουν να μας παιδέψουν άλλο και βάζουν απλή απαρίθμηση στοιχείων... Καλό θα είναι να έχεις μια γενική ιδέα τι λένε οι ερωτησεις ανάπτυξης και να μπορείς να τις αναπτύξεις μόνος σου, επειδή τις κατάλαβες και όχι παπαγαλία. Σοβαρά, πώς μπορείτε και μαθαίνετε παπαγαλία στο ΑΕΠΠ μετά το ΑΟΔΕ;Παιδιά της τεχνολογικής..μια ερώτηση: Στο Α.Ε.Π.Π έχει παρατηρηθεί ότι η θεωρεία που 'πέφτει' αφορά συνήθως την αρίθμηση κάποιων στοιχείων..Υπάρχει περίπτωση να μας ζητήσει να αναπτύξουμε κάτι? Ή μόνο οι 'παυλίτσες' μπορούν να ζητηθούν στη θεωρεία? (δεν αναφέρομαι στα πολλαπλής και στα σωστό-λάθος).
Εσείς τι θα διαβάσετε?
dalebarbie
Νεοφερμένος
davidg
Νεοφερμένος
Eγώ στο ΑΟΔΕ 4 σελιδούλες έγραψα
Μπορούν να βάλουν ερώτηση ανάπτυξης αλλά γενικά, ακόμα και το α θεμα ασκήσεις έχει,δεν βάζουν πολύ θεωρία. Μάλλον δεν θέλουν να μας παιδέψουν άλλο και βάζουν απλή απαρίθμηση στοιχείων... Καλό θα είναι να έχεις μια γενική ιδέα τι λένε οι ερωτησεις ανάπτυξης και να μπορείς να τις αναπτύξεις μόνος σου, επειδή τις κατάλαβες και όχι παπαγαλία. Σοβαρά, πώς μπορείτε και μαθαίνετε παπαγαλία στο ΑΕΠΠ μετά το ΑΟΔΕ;
ενα ειναι το κολπο..δεν τα μαθαινουμε παπαγαλια ενταξει κατι ερωτησεις του τυπου ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του δομημενου προγραμματισμου,οι κανονες των υποπρογραμματων κτλ,τα μαθαινεις ουσιαστικα απεξω,αλλα ειναι λιγα.τα περισσοτερα μπορεις να τα πεις και με δικα σου λογια,αποδιδεται ευκολα το νοημα πιστευω
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πρέπει να έγραψα 5 συνολικά και 4μιση θεωρία..
Παιδιά της τεχνολογικής..μια ερώτηση: Στο Α.Ε.Π.Π έχει παρατηρηθεί ότι η θεωρεία που 'πέφτει' αφορά συνήθως την αρίθμηση κάποιων στοιχείων..Υπάρχει περίπτωση να μας ζητήσει να αναπτύξουμε κάτι? Ή μόνο οι 'παυλίτσες' μπορούν να ζητηθούν στη θεωρεία? (δεν αναφέρομαι στα πολλαπλής και στα σωστό-λάθος).
Εσείς τι θα διαβάσετε?
Ισχύει αυτό που λες
Αλλά καλύτερα μην το ρισκάρεις, εγώ διαβάζω τα πάντα από θεωρία δεν θέλω να ρισκάρω γιατί η καθαρή θεωρία δίνει 2.2 μονάδες στα 20...
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν πιάνεται το δικό μου (επειδή κάνω σχετικά μεγάλα γράμματα) αλλά στη βιολογία κατεύθυνσης έγραψα 16 σελίδες. Γενικά είχαν πολλά, πιάστηκαν τα χέρια μας να γράφουμε!
Εγώ πάντως με τόσο γράψιμο ήμουνα τελείως αλλού και το τελευταίο που με ενοιαζε ήταν να μέτρησω τις σελίδες. Εχω μια κουραση, ενα πεθαμο. Και να κοιμηθώ δεν μπορω. Βλακεια. Αυτη τη μια βδομαδα εχω τελείως αποσυντονιστει. Δεν τρώω, ξυπνάω για εναν ανεξήγητο λογο στις 5 το πρωι κάθε μερα χώρις ξυπνητήρι, γενικα λιγο χάλια και κάθε πρωι που παω σχολείο οι σφυγμόι φτάνουν στο θεό.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορούν να βάλουν ερώτηση ανάπτυξης αλλά γενικά, ακόμα και το α θεμα ασκήσεις έχει,δεν βάζουν πολύ θεωρία. Μάλλον δεν θέλουν να μας παιδέψουν άλλο και βάζουν απλή απαρίθμηση στοιχείων... Καλό θα είναι να έχεις μια γενική ιδέα τι λένε οι ερωτησεις ανάπτυξης και να μπορείς να τις αναπτύξεις μόνος σου, επειδή τις κατάλαβες και όχι παπαγαλία. Σοβαρά, πώς μπορείτε και μαθαίνετε παπαγαλία στο ΑΕΠΠ μετά το ΑΟΔΕ;
Σοβαρά, ποιος σου πε ότι μπορούμε;
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά υπάρχει μια διαφορά..
Στο αοδε τα μαθαίνω παπαγαλία χωρίς να καταλαβαίνω τι λέει και στο αεππ τα μαθαίνω παπαγαλία αλλά ξέρω τι θέλει να πεί...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.