πηγα σημερα να γραφτω φροντιστηριο και για χημεια και φυσικη μου ειπαν 180 τον μηνα τι λετε? πολλα?
Ωχ, εμείς δίνουμε τόσα για τα μαθηματικά κι άλλα τόσα (και παραπάνω) για τη φυσική (γκρουπάδικο, Αθήνα). Είχαμε βρει και φροντιστήριο με ίδιες τιμές κι άλλο ένα με φθηνότερες.
Πού κυμαίνονται τελικά οι τιμές στην Αθήνα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τότε δε νομίζω να σε απασχολεί τι γίνεται στο σχολείο. Εκτός και αν έχεις καλό καθηγητή αλλά όπως είπα πριν είναι δύσκολο να γίνει μάθημα.
Thanks για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις. Το ευχάριστο είναι πως τελικά τη φυσική γενικής θα την κάνει φυσικός, καλός φυσικός και καλός δάσκαλος. Όσο για το αν θα γίνεται μάθημα, όλα τα χρόνια με 3-4 παιδιά γίνονταν τα μαθήματα. Δεν πρόκειται για το καλύτερο τμήμα ωστόσο τα μαθήματα γίνονταν "μια χαρά" που λες κι εσύ, όποιος ήθελε να μάθει, μάθαινε. Άλλο το πόσοι ενδιαφέρονται πχ για τα αρχαία κι άλλο να σου κάνει αρχαία για πανελλήνιες η της αγγλικής φιλολογίας, για να σου κάνω έναν παραλληλισμό.
Καταλαβαίνω με ποια λογική λες "μη σε απασχολεί το σχολείο, αν κάνεις φροντιστήριο", αλλά δε συμφωνώ για τους λόγους που ήδη έχω αναφέρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ούτε εγώ συμφωνώ με τη λογική "κοίτα μόνο το φροντ" αλλά καλώς ή κακώς από τη δική μου περίπτωση τουλάχιστον είδα πως αυτό ήταν μονόδρομος. Τώρα αν δίνεις μόνο εσύ στο τμήμα φυσική γενικής αλλά έχει καλή διάθεση ο καθηγητής μπορεί να γίνει μάθημα αρκεί να έχουν τα άλλα παιδιά την ησυχία τους.Thanks για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις. Το ευχάριστο είναι πως τελικά τη φυσική γενικής θα την κάνει φυσικός, καλός φυσικός και καλός δάσκαλος. Όσο για το αν θα γίνεται μάθημα, όλα τα χρόνια με 3-4 παιδιά γίνονταν τα μαθήματα. Δεν πρόκειται για το καλύτερο τμήμα ωστόσο τα μαθήματα γίνονταν "μια χαρά" που λες κι εσύ, όποιος ήθελε να μάθει, μάθαινε. Άλλο το πόσοι ενδιαφέρονται πχ για τα αρχαία κι άλλο να σου κάνει αρχαία για πανελλήνιες η της αγγλικής φιλολογίας, για να σου κάνω έναν παραλληλισμό.
Καταλαβαίνω με ποια λογική λες "μη σε απασχολεί το σχολείο, αν κάνεις φροντιστήριο", αλλά δε συμφωνώ για τους λόγους που ήδη έχω αναφέρει.
Για παράδειγμα όταν τελειώναμε τη β λυκείου μας είχε πει ο βιολόγος ότι αν είμαστε σε τμήμα που κάποια παιδιά δίνουν βιολογία και άλλα όχι παρακάλεσε τα παιδιά που δεν δίνουν το μάθημα απλά να κάνουν ησυχία να μην ενοχλούν και ας μη προσέχουν. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ δίκαιο γενικά. (μιας και μιλάμε για τα μαθήματα γενικής παιδείας)
Guest 018946
Επισκέπτης
Ούτε εγώ συμφωνώ με τη λογική "κοίτα μόνο το φροντ" αλλά καλώς ή κακώς από τη δική μου περίπτωση τουλάχιστον είδα πως αυτό ήταν μονόδρομος. Τώρα αν δίνεις μόνο εσύ στο τμήμα φυσική γενικής αλλά έχει καλή διάθεση ο καθηγητής μπορεί να γίνει μάθημα αρκεί να έχουν τα άλλα παιδιά την ησυχία τους.
Για παράδειγμα όταν τελειώναμε τη β λυκείου μας είχε πει ο βιολόγος ότι αν είμαστε σε τμήμα που κάποια παιδιά δίνουν βιολογία και άλλα όχι παρακάλεσε τα παιδιά που δεν δίνουν το μάθημα απλά να κάνουν ησυχία να μην ενοχλούν και ας μη προσέχουν. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ δίκαιο γενικά. (μιας και μιλάμε για τα μαθήματα γενικής παιδείας)
Αυτό !
Gate4
Επιφανές μέλος
Και όχι μόνο παρόλα αυτά. Από ελάχιστα παιδιά ακούω το αντίθετο.Αυτό !
Guest 018946
Επισκέπτης
Gate4
Επιφανές μέλος
Ισχύει. Αλλά πρέπει και ο καθηγητής να βοηθάει την κατάσταση.Γνώμη μου ειναι οτι πρεπει να υπαρχει μια επαφη με το σχολειο διοτι λειτουργει πολυ καλα ως επαναληψη αρα δεν ξεχνας τα προηγουμενα !
Agape
Νεοφερμένος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Agape
Νεοφερμένος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Agape
Νεοφερμένος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ρίλι; Περαστικά ρε συ..Tώρα βρήκα να αρρωστήσω;
gregory nub
Διάσημο μέλος
Tώρα βρήκα να αρρωστήσω;
Σιγά ρε, την καλύτερη εποχή βρήκες. Τώρα έχουν απεργίες οι καθηγητές και δεν θα φας πολλές απουσίες!
Εγώ δεν αρρώστησα μες την χρονιά καθόλου, αλλά αρρώστησα μετά την έκθεση στις πανελλήνιες . Μάλλον έφταιγε το άγχος που χα με το τι σχολή θα βάλω. Πάντως τον χειμώνα έπαιρνα 1000mg βιταμίνης σε για να αποφύγω τις αρρώστιες .
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Εμένα μόνο ο καφές με έκανε καλά πέρσιΠαίδες, να πίνετε πολλούς χυμούς για βιταμίνες και να κοιμάστε καλά για να είστε ξεκούραστοι κάθε μέρα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.