Emilouko
Περιβόητο μέλος
Παιδιά πόσο χρόνο θα αφιερώσετε στο κάθε θέμα;
Εγω να πω την αληθεια κανένα 20λεπτο διαβάζω το καθένα. :/
Παραπάνω θα διαβάσω τα πιο φλέγοντα.
Μπορεί να τα ξαναπεράσω όσα δε βγάζω καλα. Απλά είναι πολλά. Αλλιώς δε βγαίνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο την άλλη όμως, σκέφτομαι πως μεσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες κρίνεται η προσπάθεια σχεδόν ενός χρόνου και πως αν δε περάσω θα λυπηθώ πολύ -τόσο για όλα τα λεφτά που έφυγαν απο τις τσέπες των γονιών μου σε φροντιστήρια, όσο και για τον ίδιο μου τον εαυτό- και μού 'ρχεται πονοκέφαλος...
Παιδιά πόσο χρόνο θα αφιερώσετε στο κάθε θέμα;
τέταρτο - εικοσάλεπτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανάσης-13-
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
novemberrain, εγώ δίνω και στις 27-28 Ιουνίου στην αρχή γκρινιαζα αλλά νομίζω ότι θα περάσει ο καιρός
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τί ώρα θα πάτε τελικά σχολείο; Εγώ 7μιση-8παρα είκοσι.
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πρωί πριν γράψουμε θα ξυπνήσετε πολυ πιο νωρίς για να διαβάσετε ή θα τα ρίξετε μόνο μια ματιά; Σκέφτομαι να κανω το δεύτερο γιατι φοβάμαι ότι μπορει να τα κανω άνω κάτω, ήδη ελπίζω να μου μένουν αυτα που διαβάζω..
novemberrain, εγώ δίνω και στις 27-28 Ιουνίου στην αρχή γκρινιαζα αλλά νομίζω ότι θα περάσει ο καιρός
Δίχως να έχω την κατάλληλη εμπειρία (αφού δεν έχω περάσει από την χρονιά των πανελληνίων) θα έλεγα πως είναι ορθότερο να μην κοιτάξεις τίποτα διότι θα τα μπερδέψεις και θα αγχωθείς.
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
20 λεπτα εγω εκτος αν ειναι αρκετες σελιδες ... μια καλη αναγνωση τα κανω αν και βλεπω την τεταρτη να σκεφτομαι ιδεες εσυ?
Έπρεπε να γίνω πιο συγκεκριμένη
Εννοούσα πόσο χρόνο στην περίληψη και στην έκθεση κυρίως..
Εγώ πάντως κάθε θέμα το βλέπω κανένα 40λεπτο δεν ξέρω γιατί μου παίρνει τόσο πολύ και χωρίς να αποστηθίσω κάτι
Αν και όπως λες και εσύ και εμένα έτσι με κόβω την τετάρτη:ρ
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ κανά μισαωρο την περίληψη και άλλο ένα μισαωρο στις ασκήσεις το κόβω.Έπρεπε να γίνω πιο συγκεκριμένη
Εγώ πάντως κάθε θέμα το βλέπω κανένα 40λεπτο δεν ξέρω γιατί μου παίρνει τόσο πολύ και χωρίς να αποστηθίσω κάτι
Ο υπόλοιπος χρόνος για την έκθεση.
Ντροπή μου.Άνοιξα τον υπολογιστή να διαβάσω θέματα κι βλέπω θάψε το σενάριο
davidg
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
1 ωρα και 15 περιληψη και λοιπες ασκησεις, την υπολοιπη ωρα εκθεση και κανενα 20 λεπτο να τα ελεγξω. τι κατευθυνση εισαι ?Έπρεπε να γίνω πιο συγκεκριμένη
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
1 ωρα και 15 περιληψη και λοιπες ασκησεις, την υπολοιπη ωρα εκθεση και κανενα 20 λεπτο να τα ελεγξω. τι κατευθυνση εισαι ?
Ελπίζω μόνο μην βάλουν τίποτα άκυρο και κολλήσουμε
Θετική είμαι
Παιδιά εγώ όταν γράφω περίληψη αν βρω π.χ σε μια παράγραφο επίκληση στην αυθεντία γράφω "Εδώ ο αρθογράφος κάνοντας επίκληση στην αυθεντία ενισχύει τη θέση του ότι... " Είναι λάθος;
Δεν νομίζω απλά να αιτιολογείς κιόλας από που συμπέρανες ότι είναι επίκληση στην αυθεντία (χωρία κλπ)
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Στην περίληψη θα ήταν περιττό για αυτό το γράφω συνοπτικά.Ελπίζω μόνο μην βάλουν τίποτα άκυρο και κολλήσουμε
Θετική είμαι
Δεν νομίζω απλά να αιτιολογείς κιόλας από που συμπέρανες ότι είναι επίκληση στην αυθεντία (χωρία κλπ)
Απλά είδα ότι πρέπει να αποφεύγουμε δικά μας σχόλια.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία σε όλους σας!!!!Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε όλους τους στόχους και τα όνειρα σας,να ανταμειφθούν όλοι σας οι κόποι και η προσπάθεια σας και φυσικά να πιάσετε την πρώτη σας επιλογή
Καλή επιτυχία ξανά
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά εγώ όταν γράφω περίληψη αν βρω π.χ σε μια παράγραφο επίκληση στην αυθεντία γράφω "Εδώ ο αρθογράφος κάνοντας επίκληση στην αυθεντία ενισχύει τη θέση του ότι... " Είναι λάθος;
Δεν ξέρω αν είναι λάθος, αλλά είναι περιττές λέξεις... από τη στιγμή που δεν χρειάζεται, καλύτερα να μην το γράψεις ώστε να έχεις περιθώριο να γράψεις περισσότερα για κάποιο άλλο σημαντικό σημείο.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιστευω δεν ειναι λαθος. συνηθως πως ξεκινατε την περιληψη? χρησιμοποιειτε ενεργητικη η παθητικη συνταξη ?Ελπίζω μόνο μην βάλουν τίποτα άκυρο και κολλήσουμε
Θετική είμαι
Emilouko
Περιβόητο μέλος
πιστευω δεν ειναι λαθος. συνηθως πως ξεκινατε την περιληψη? χρησιμοποιειτε ενεργητικη η παθητικη συνταξη ?
Α οκ.Θα δω εκείνη τη στιγμή.:ΡΔεν ξέρω αν είναι λάθος, αλλά είναι περιττές λέξεις... από τη στιγμή που δεν χρειάζεται, καλύτερα να μην το γράψεις ώστε να έχεις περιθώριο να γράψεις περισσότερα για κάποιο άλλο σημαντικό σημείο.
Εγώ ξεκινάω "Στο παρόν άρθρο/κείμενο γίνεται λόγος για το θέμα κτλ ή Στο συγκεκριμένο κείμενο/άρθρο ο συγγραφέας/αρθογράφος πραγματεύεται το θέμα κτλ.."
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.