iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Αν και μιλάω κυρίως για τη βιολογία κατεύθυνσης, συμφωνώ!
Μα καλή μου και εγω για βιολογια κατευθυνσης μιλούσα τοση ωρα. Θετικη ειμαι και εγώ και αν πρόσεξες ειπα Τρίτη βράδυ, και εννοούσα την δεύτερη εβδομάδα οπου Τετάρτη δίνουμε βιολογια κατευθυνσης. Το ίδιο ισχύει και για την βιολογια γενικης, στο οποιο κάλλιστα εξετάζομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Μην ποντάρετε στο ότι υπάρχουν "καμένα" θέματα. Όλα τα διαβάζετε ισότιμα. Ποιος αποκλείει ότι μπορεί επίτηδες σε ένα μάθημα, να βάλουν θέμα που είχε και ο Οεφές; Έχει γίνει κάποιες φορές σε διάφορα μαθήματα. Τι θα κάνει τότε αυτός που δεν διάβασε ένα θέμα επειδή το θεωρούσε "καμένο";Στις φετινες πανελληνιες του 2014,στο ΑΟΔΕ καμμενα θεματα εκτος απο απο του φετινου ΟΕΦΕ και των περσινων πανελληνιων θεωρουνται και τα θεματα των επαναληπτικων εξετασεων του 2013?
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Μα καλή μου και εγω για βιολογια κατευθυνσης μιλούσα τοση ωρα. Θετικη ειμαι και εγώ και αν πρόσεξες ειπα Τρίτη βράδυ, και εννοούσα την δεύτερη εβδομάδα οπου Τετάρτη δίνουμε βιολογια κατευθυνσης. Το ίδιο ισχύει και για την βιολογια γενικης, στο οποιο κάλλιστα εξετάζομαι.
Muxu, μάλλον τρελαίνομαι. Νόμιζα πως ήσουν θεωρητική ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες συζητούσαμε για το πώς θα βγάλουμε τη βιολογία. Τα πρόβατα φταίνε μάλλον!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
αλλά όχι,εμείς τα κανονίσαμε αυτά, δεν θα ξενυχτήσουμε
buffon85
Δραστήριο μέλος
οταν εδινα πανελληνιες σχεδον σε κανενα μαθημα δεν ειχα κοιμηθει καλα. στα αρχαια ημουν με μισαωρο υπνο (ειχα βαλει ξυπνητηρι στα 10 λεπτα αλλα δεν καταφερα να σηκωθω ) ο υπνος μου σε ολες τις πανελληνιες ηταν ο ελαχιστος το βραδυ και μια δυο ωρες το μεσημερι. μια χαρα τα πηγα, οπως τα περιμενα
προφανως δεν θα προτεινα σε κανεναν να το κανει, αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα. αν καποιον τον βοηθαει να διαβασει τελευταια στιγμη ας το κανει, αν καποιος χρειαζεται υπνο για να λειτουργησει ας κοιμηθει καλα κλπ.
Jolene
Νεοφερμένος
Eγώ για κανένα μισάωρο ασχολούμαι με τη μετάφραση του αγνώστου...
Αναλόγως το χρόνο που εχει συνηθίσει και απαιτεί απο τον εαυτό του ο καθένας..εγω,ως ανέκαθεν τελειομανής,ήθελα να γράψω πέρυσι και τη λεπτομέρεια..μολις είδα το άγνωστο,μου ήρθε στο μυαλο η αρχαία γραφή των Σουμερίων ..λες και διάβαζα πρωτη φορά αρχαία,ενα πράγμα..γι' αυτο,αφιέρωσα και τόση ωρα για τη μετάφραση,όπως καλώς αποδείχθηκε..
Χρησιμοποιώ αυτό και αυτό, αν και φαντάζομαι ότι σίγουρα θα τα ξέρεις και δε βοηθάω ιδιαίτερα.μήπως γνωρίζει κανείς κανένα site με διάφορα άρθρα ή δοκίμια, ακόμα και αν είναι σελίδα κάποιας εφημερίδας;
Jolene
Νεοφερμένος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω.Κι εγώ αυτό σκέφτομαι.Κάθε φορά που την ανοίγω λέω την ξέρω...Αλλά προσπαθώ να κάνω καμία επανάληψη που κ που.Αμα την αφησω την ιστορια μεχρι να δωσουμε λετε να εχω προβλημα;
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Με τόσους υπολογισμούς μορίων που έχω κάνει μόλις ακούσω τους βαθμούς θα ξέρω κατευθείαν πόσο έβγαλαΜια λέω ότι θα τα πάω καλά και θα περάσω σίγουρα στη σχολή που θέλω, μετα λέω πως δεν θα γράψω καλά και υπολογίζω τα μόρια βάζοντας πολυ χαμηλούς βαθμούς. Δεν μπορώ αλλοοοο!!
Μην το σκέφτεσαι ρε.Αφού τελειώνουμε τώρα.Θα τα δεις μια και καλή.Εσύ την προσπάθεια σου την έκανες. Και πιστεύω θα ανταμειφθείς.
nPb
Επιφανές μέλος
Μια λέω ότι θα τα πάω καλά και θα περάσω σίγουρα στη σχολή που θέλω, μετα λέω πως δεν θα γράψω καλά και υπολογίζω τα μόρια βάζοντας πολυ χαμηλούς βαθμούς. Δεν μπορώ αλλοοοο!!
Aν κρίνω από πολλά posts σου πρέπει να είσαι από τα ελάχιστα άτομα που θα πάνε καλά στις πανελλήνιες. Δείχνεις ότι έχεις διαβάσει πολύ. Κατέχεις το σπορ. Και σίγουρα θα πιάσεις το στόχο σου.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω.Κι εγώ αυτό σκέφτομαι.Κάθε φορά που την ανοίγω λέω την ξέρω...Αλλά προσπαθώ να κάνω καμία επανάληψη που κ που.
Παμε για 19+ στην ιστορια...
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν κρίνω από πολλά posts σου πρέπει να είσαι από τα ελάχιστα άτομα που θα πάνε καλά στις πανελλήνιες. Δείχνεις ότι έχεις διαβάσει πολύ. Κατέχεις το σπορ. Και σίγουρα θα πιάσεις το στόχο σου.
Απο ετσι εσυ πρεπει να εισαι τουλαχιστον ο αδελφος του einstein?
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μακάρι...Αλλά ας μην προβαίνουμε σε δηλώσεις.Παμε για 19+ στην ιστορια...
nPb
Επιφανές μέλος
Όχι αλλά έχω δει πως απαντάει και σε threads για μαθήματα. Δείχνει διαβασμένη. Άλλοι στη θέση της δεν έχουν αυτή την άνεση. Μακάρι να το αποδείξει και γραπτώς.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.