methexys
Τιμώμενο Μέλος
Έπρεπε να βάλεις ένα τραγούδι σε στυλ έχετε γεια βρυσούλες γιατί έτσι μας βλέπω τον ιούνιοΑκούστε αυτό το τραγούδι --> https://www.youtube.com/watch?v=kD0AAEGBDT0 και ταυτόχρονα δείτε και αυτό --> https://www.inetfreaks.gr/panelladikes/
Πραγματικά, τρομακτικό..!
Έλα, πλακίτσα είναι, μην μασάτε αλάνια...πάμε γερά.!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Έπρεπε να βάλεις ένα τραγούδι σε στυλ έχετε γεια βρυσούλες γιατί έτσι μας βλέπω τον ιούνιο...
Χαχαχαχα, μέσα στην αισιοδοξία είσαι :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
artemis1996
Νεοφερμένος
SuperMarioGR
Νεοφερμένος
Άσχετο... Ισχύει ότι με ένα δικαιολογητικό κηδεμόνα μπορείς να δικαιολογήσεις δύο μέρες?
δύο μέρες σερί, ναι, αλλά γενικά μπορείς να δικαιολογίες και περισσότερες(όλες τις δικές μου στη γ' λυκείου οι δικοί μου τις δικαιολόγησαν).
artemis1996
Νεοφερμένος
δύο μέρες σερί, ναι, αλλά γενικά μπορείς να δικαιολογίες και περισσότερες(όλες τις δικές μου στη γ' λυκείου οι δικοί μου τις δικαιολόγησαν).
Και αν είναι παρασκευή και Δευτέρα ισχύει?
gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Victoria Hislop
Νεοφερμένος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Παιδια ξαναδινω πανελληνιες φετος. Ποτε ξεκινανε οι δηλωσεις κωδικων για το μηχανογραφικο; Οταν γραφτηκα για τις πανελληνιες τον Φεβρουαριο, μου ειπαν στο σχολειο μεσα στον Απριλιο. Ξερει κανεις τιποτα;
να παρακολουθεις τυχον ανακοινωσεις που βγαζει το υπουργειο για τον κωδικο
εδω βγαινουν παντα οι ανακοινωσεις
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies.html
στο λυκειο που πηγα εγω δεν μου ειπαν τιποτα, βασικα ακομα και για το καρτελακι εγω τους ρωτησα και μου ειπαν να παρω ... το παλιο. μιλαμε τωρα για 11 χρονια πριν οποτε παρακολουθω ανακοινωσεις και κανω τις ενεργειες μου. περισυ παντως βλεπω ηταν μεσα-τελος απριλη.
Gate4
Επιφανές μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Γιατί το παλιό καρτελάκι; Εμάς μας είπαν θα έχουμε άλλο.
δεν εχω ιδεα! εννοειται πως θα βγαλω αλλο.. καταρχας δεν εχω το παλιο προφανως και κατα δευτερον ειμαι σιγουρη οτι χρειαζεται καινουργιο.. ε περιμενω τις ημερομηνιες να παω να παρω και το καρτελακι μου.
Gate4
Επιφανές μέλος
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Παιδιά το μηχανογραφικό πάντα μετά τα αποτελέσματα το κάνουμε , το καρτελάκι για τις Πανελλήνιες θα είναι καινούριο 1-2 εβδομάδες πριν την έναρξη Πανελληνίων το παίρνουμε!
εμεις λεμε για τον κωδικο που πρεπει να παρεις, οχι για το μηχανογραφικο, περισυ τουλαχιστον ειχαν βγει ημερομηνιες μεσα-τελη απριλη.
βεβαια ειδα τωρα οτι ειχε δοθει παραταση μεχρι τελος ιουνη αλλα οπως και να εχει αν βγουν ημερομηνιες απριλη-μαη εγω θα παω τοτε για να ειμαι σιγουρη, γιατι να το ρισκαρω?
οσο για το καρτελακι αφου τους ειπα οτι βεβαια δεν το εχω κρατησει 11 χρονια, τελικα μου ειπαν να παω μετα το πασχα, ωστοσο τσεκαρω τις ανακοινωσεις γιατι δεν τους εχω και πολλη εμπιστοσυνη.
αλλο ενα παιδι που ειναι καθε μερα στο σχολειο και αλλο οι αποφοιτοι που μπορουμε να χασουμε κατι σημαντικο..
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Όντως έχουν αντίγραφο αλλά και να μην την έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα!Στο δίνουν μήπως τυχόν προκύψει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορέσεις να συμμετάσχεις στις πανελλήνιες!Κατά τ'αλλά είναι εντελώς άχρηστο..κι εγώ χαμένο το'χω!Ούτε εγώ ξερω που την έχω.:Ρ έχουν αντίγραφο νομίζω.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Άσχετο... Ισχύει ότι με ένα δικαιολογητικό κηδεμόνα μπορείς να δικαιολογήσεις δύο μέρες?
ναι ισχυει αυτό κάνω και εγώ
αλλά για παρασκευη και δευτέρα δεν νομίζω(όμως δεν ξέρω αν είναι ρώτα τους καθηγητές σου)
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Πώς σας φαίνεται που μπαίνει ο Απρίλιος αύριο;;;;; Πλησιάζουμε... Καλά, πώς περνάει έτσι ο καιρός;!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.