tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Σαφέστατα!! Η επιλογή είναι δική σου και κανένας δεν μπορεί να σε αναγκάσει να πάρεις ως μαθημα γενικής κάτι που δε σου αρέσει και πιστεύεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Απλά να διευκρινίσω κατι προκειμένου να μην παρεξηγηθώΠαρόμοια όμως αν κάποιος είχε διαβάσει πολύ καλά βιολογία μπορούσε να γράψει 20..πιστεύω πάντως η επιλογή ειναι προσωπική απόφαση....αλλά σίγουρα τα μαθήματα με περισσότερη θεωρία σου εξασφαλίζουν μια σχετική ' σιγουρια' προσωπική μου άποψη πάντα
Το παραπάνω κείμενο μου αποτελεί προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση κείμενο εξαναγκασμού. Γιώργο σχετικά με αυτό που λες για την βιολογία έχεις δίκιο απλά εγώ αναφέρθηκα γενικά (για ένα μεγάλο μέρος θετικοτεχνολογικών).
Λοιπόν σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχεις δίκιο με 7-8 ώρες δεν γίνεται δουλειά πρέπει να σοβαρευτείς. 2 ώρες ύπνο 6 ωρες σχολείο 4 ωρες φροντ και 12 ωρες διαβασμα μια χαρα δεν θα τρως κιόλας μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχεις γινει μοντελάκι.Συμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr. Thrax
Νεοφερμένο μέλος

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

marggrit
Νεοφερμένο μέλος

Η υλη ειναι ακριβως ιδια καθε χρονο;
για κάθε χρόνο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ωστόσο μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στη χρονιά μας...
αν αλλάξει κάτι θα πρόκειται για λεπτομέρια υποθέτω
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πως ακριβώς είναι να νιώθεις κόμπο στο στομάχι;![]()
γοογλαρε το μεγάλε!

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετεςΣυμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες!
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο για το φεις και γενικα ο υπολογιστης ειναι θεμα καθενος εγω τον σταματησα 2 μερες πριν αρχισουμε ολο τον αλλο καιρο κανονικα,χαλαρωσε ομως 7-8 ωρες ειναι ΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡΥΠΕΡαρκετεςΣυμφωνω.Εγω εχω το facebook κλειστο 1 χρονο -δεν νομιζω να το ξαναενεργοποιησω.Και απο διαβασμα κλεινω 7-8 ωρες.Αλλα τωρα θα δυσκολεψουν τ πραγαματα οποτε περισσοτερες!
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

φαινονται αστεια ολα αυτα αλλα ειναι πολυ σοφα ειδικα της αριστερης στηληςΠάνω απ ολα όχι άνχος.
![]()
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

πριν δωσεις δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες θα το ακουσειςΠάνω απ ολα όχι άνχος.
![]()

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Αν αντέχεις λίγη παπαγαλία πάρε βιολογία, αλλιώς φυσική.Εγω αρχίζω την Δευτέρα ....αλλά ακόμα δεν εχω σκεφτεί τι μάθημα επιλογής να πάρω...θελω να περάσω μαθηματικο Αθηνών και φυσιολογικά είχα σαν πρώτη σκέψη να πάρω μαθ.γενικης.Αλλα βλέποντας τι κάνανε στα παιδιά φέτος με το συγκεκριμένο μάθημα αρχίζω να μπερδεύομαι και να σκέφτομαι και την βιολογία που πέσουν δεν πέσουν δύσκολα θεματα ειναι ούτως η αλλιώς παπαγαλια....προτείνετε μου τπτ...

evg_steven
Νεοφερμένο μέλος

Ένιγουεϊ... Γειά! Εγώ ξεκινάω μαθηματικά μέσα στον ιούλιο και όλα τα άλλα απο αύγουστο. Είμαι τεχνολογική κ θα πάρω φυσική γενικής

Georgesil
Νεοφερμένο μέλος

Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

Georgesil
Νεοφερμένο μέλος

evg_steven
Νεοφερμένο μέλος

Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.