Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Εσύ ειδικά υπήρχε περίπτωση ας πούμε να μη το λύσειςΕγώ πάντως το έλυσα το Β3![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

ειδυια τους γεννησαντας σε και την φυσιν την σην εν τη παιδεια καταμαθουσα...
το σε και την φυσιν ειναι ντικ.στη μτχ καταμαθουσα
σφοδρα αν σε των καλων και σεμνων εργατην αγαθον γενεσθαι και εμε ετι πολυ εντιμοτεραν και επ αγαθοις διαπρεπεστερα φανηναι...
θελω λιγη βοηθεια με το απαρ. φανηναι
any help;
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσύ ειδικά υπήρχε περίπτωση ας πούμε να μη το λύσεις![]()
Άκου το κουλό τώρα. Έλυσα το Β3 αλλά έκανα λάθος στο πρώτο ερώτημα του Β1...!
Το ένα μέτρο το αντέγραψα καταλάθος στο τετράγωνο και έτσι δε μου βγήκε διακρίνουσα. Έβαλα κατευθείαν ρίζα και βγήκε

Gate4
Επιφανές μέλος

Πω ρε γκρίνια έλεος άριστα έγραψες που κολλάς;Άκου το κουλό τώρα. Έλυσα το Β3 αλλά έκανα λάθος στο πρώτο ερώτημα του Β1...!
Το ένα μέτρο το αντέγραψα καταλάθος στο τετράγωνο και έτσι δε μου βγήκε διακρίνουσα. Έβαλα κατευθείαν ρίζα και βγήκε![]()

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άκου το κουλό τώρα. Έλυσα το Β3 αλλά έκανα λάθος στο πρώτο ερώτημα του Β1...!
Το ένα μέτρο το αντέγραψα καταλάθος στο τετράγωνο και έτσι δε μου βγήκε διακρίνουσα. Έβαλα κατευθείαν ρίζα και βγήκε![]()
ποσο πηρες μαθηματικα κατ και γεν
Pavlos13
Δραστήριο μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

any help;
Καὶ ἐγὼ ἥκω πρὸς
σέ, ὦ Ἡράκλεις, εἰδυῖα τοὺς γεννήσαντάς σε καὶ τὴν φύσιν
τὴν σὴν ἐν τῇ παιδείᾳ καταμαθοῦσα, ἐξ ὧν ἐλπίζω, εἰ τὴν
πρὸς ἐμὲ ὁδὸν τράποιο, σφόδρ’ ἄν σε τῶν καλῶν καὶ σεμνῶν
ἀγαθὸν ἐργάτην γενέσθαι καὶ ἐμὲ ἔτι πολὺ ἐντιμοτέραν καὶ
ἐπ’ ἀγαθοῖς διαπρεπεστέραν φανῆναι.
Αυτό δεν είναι το απόσπασμα;
Koίτα το φανήναι βασικά είναι δυνητικό γιατί έχει το αν (δλδ αν φανήναι) και είναι απόδοση στον υποθετικό λόγο.(Υπόθεση : ει τράποιο Απόδοση:αν γενέσθαι,αν φανηναι .Απλή σκέψη του λέγοντος.)
Συντακτικά νομίζω είναι αντικείμενο και τελικό απάρεμφατο στο ήκω.αλλά δε ξέρω κιόλας.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Καὶ ἐγὼ ἥκω πρὸς
σέ, ὦ Ἡράκλεις, εἰδυῖα τοὺς γεννήσαντάς σε καὶ τὴν φύσιν
τὴν σὴν ἐν τῇ παιδείᾳ καταμαθοῦσα, ἐξ ὧν ἐλπίζω, εἰ τὴν
πρὸς ἐμὲ ὁδὸν τράποιο, σφόδρ’ ἄν σε τῶν καλῶν καὶ σεμνῶν
ἀγαθὸν ἐργάτην γενέσθαι καὶ ἐμὲ ἔτι πολὺ ἐντιμοτέραν καὶ
ἐπ’ ἀγαθοῖς διαπρεπεστέραν φανῆναι.
Αυτό δεν είναι το απόσπασμα;
Koίτα το φανήναι βασικά είναι δυνητικό γιατί έχει το αν (δλδ αν φανήναι) και είναι απόδοση στον υποθετικό λόγο.(Υπόθεση : ει τράποιο Απόδοση:αν γενέσθαι,αν φανηναι .Απλή σκέψη του λέγοντος.)
Συντακτικά νομίζω είναι αντικείμενο και τελικό απάρεμφατο στο ήκω.αλλά δε ξέρω κιόλας.
αχα...το σε και την φυσιν τι πιστευεις οτι ειναι συντακτικα;
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Μακράν το καλύτερο μάθημα της θετικής....
Μιγαδικούς χαρείτε λίγο στην αρχή που είναι εύκολοι γιατί μετά θα φάτε έναν ωραίο κουβά με σκατά

sydney96
Δραστήριο μέλος

βιολογία![]()
Μακράν το καλύτερο μάθημα της θετικής....
Μιγαδικούς χαρείτε λίγο στην αρχή που είναι εύκολοι γιατί μετά θα φάτε έναν ωραίο κουβά με σκατά![]()
Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία;
Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση;
Καλημέρα!

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Η χημεία μου είναι αδιάφορη, δεν έχει ενδιαφέρον ως ύλη, αλλά είναι εύκολη..Θα σε πρήξω λίγο όλο το καλοκαίρι αλλά θέλω να μάθω...Πως σου φαίνεται η χημεία;
Η βιολογία γενικής είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την κατεύθυνση;
Η βιολογία γενικής δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της κατεύθυνσης. Στη βιολογία κατ. πρέπει να περάσεις αρκετή ώρα στην καρέκλα, συγκεκριμένα να γίνει ο πισινός σου επίπεδος, για να τη μάθεις. Παρόλα αυτά, είναι πολύ ενδιαφέρουσα και την απολαμβάνεις.
Η γενικής βγαίνει πολύ εύκολα, είναι πράγματα που ξέρεις από την καθημερινή σου ζωή.

και ΔΕΝ με πρήζεις !
wicked member
Νεοφερμένο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν αντέχω την στείρα παπαγαλία των πανελληνίων..............................
θεωρητικη να φανταστω...

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορειτε να μου προτεινετε καλα βιβλια με δυσκολα αγνωστα?
Αρχαία ελληνική θεματογραφία - Αντώνης Σαχπεκίδης - εκδ. Ελληνοεκδοτική.

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Δεν εισαι ο μοναδικος!! Λιγη υπομονη,λιγο διαβασμα παραπανω και σκεφτειτε οτι δεν ηρθε και το τελος του κοσμου!!!!Καλη επιτυχια σε ολους!!(καλο κουραγιο επισης)δεν αντέχω την στείρα παπαγαλία των πανελληνίων..............................
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.