ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 106962
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜανωληςΤ
Νεοφερμένος
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
παρα πολλες οι ωρες αυτες κοβονται απο το προσωπικο διαβασμαΓεια σας παιδιά! Εγώ ξεκινάω με ιδιαίτερα στα μαθηματικά Κατ. από Δευτέρα για κάνα 2ωρο την εβδομάδα,στα άλλα θα προσπαθήσω μόνος...τι λέτε μπορώ να τα καταφέρω; είμαι τεχνολογική κατεύθυνση.Α ! εδώ στη περιοχή ένα φροντιστήριο θα κάνει 21 ώρες στην τεχνολογική και 23 στην θετική!Δεν είναι υπερβολικά πολλές οι ώρες;
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν ελπίζω πως με υπομονή, επιμονή, κόπο και πολύ διάβασμα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ολόκληρη την χρονιά και ιδίως τις ημέρες των Πανελληνίων ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στην σχολή προτίμηση μας. Καλό Κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλους μας!!
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
spiros87
Νεοφερμένος
Guest 018946
Επισκέπτης
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
καλύψτε κενά στο άγνωστο στα γραμματικοσυντακτικά
καλύψτε κενά στα λατινικά μόνο, δεν είναι ανάγκη να μπείτε στην ύλη της Γ' από τώρα, κατά τη γνώμη μου
κάντε έκθεση
βγάλτε ό,τι μπορείτε από Λογοτεχνία γιατί εκεί επικρατεί το χάος
από Σεπτέμβρη ξεκινάτε κανονικά και με τα υπόλοιπα.
Μην κάνετε τρελές ώρες στα φροντηστήρια, δεν είναι ανάγκη. Για όσους έχουν οικονομικό πρόβλημα ιστορία, γνωστό, λογοτεχνία βγαίνουν άνετα χωρίς φροντηστήριο. Να ζητάτε από τους καθηγητές σας στο σχολείο πρόσθετο υλικό, διαγωνίσματα κτλ, είναι υποχρεωμένοι να σας βοηθήσουν.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Κοίταξε τη βιολογία θα μπορούσα να τη διαβάζω και χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.Απλά μου αρέσει.Μου αρέσει τρελά βασικά.Το ίδιο ισχύει και για τη φυσική.Για τα υπόλοιπα δε θα έλεγα το ίδιο.Αφού λοιπόν μου αρέσει δεν υπάρχει περίπτωση να με κουράσει.Επιπλέον θα είμαι λίγο πιο άνετη αν ξέρω ότι έχει βγει η θεωρία ενός από τα μαθήματα.Ένα καλοκαίρι είναι στο κάτω κάτω.Δε με πειράζει να το θυσιάσω,αν και σου είπα δεν το θεωρώ θυσία.Θέλω και το κάνω.γιατί όλο αυτό?
Σκέψου ότι αν ήρθε η ώρα να αρχίσουμε κάπου κοντά είναι και η ώρα να τελειώσουμε.Ρε ηρθε η ωρα μας ;
Dionisis96
Νεοφερμένος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ: Όσον αφορά το σύστημα, ελπίζω να το αλλάξουν (εγκαίρως, όσο γίνεται τουλάχιστον) μήπως δώσουμε λιγότερα μαθήματα. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει.
Guest 712911
Επισκέπτης
Οτι θα έβλεπα ποσταρισμένο πανελλήνιες 2014 δεν το περίμενα ,τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα . Ελπίζω να περάσει όσο γρήγορα πέρασε για μένα η Β' . Μέσα στα πλαίσια των πανελληνίων λοιπόν όπως κάθε χρόνο πήρε κάτι το αυτί μου για αλλάγες https://www.star.gr/Pages/Ellada_Kos...u_deite_ti_allazei_stis_panellinies_tou_2014_ εσείς ξέρετε τίποτα πέρα απο αυτό;
Λογικά τέλη του μήνα θα ξέρουμε όλοι στα σίγουρα.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Εγώ ξεκινάω 20-24 αυτού του μήνα με φυσική και χημεία κατεύθυνσης και τα υπόλοιπα κατα τις 25-26...
Guest 018946
Επισκέπτης
kostaspap1996
Νεοφερμένος
Είναι κανείς από θετική που θα ασχοληθεί το καλοκαίρι με βιολογία κατεύθυνσης;Γενικά έχει κάνει κανείς προετοιμασία από φέτος σε αυτό το μάθημα;
Eγω εχω κανει το πρωτο κεφαλαιο και στα καλοκαιρινα μαθηματα θα κανω και το δευτερο που ειναι και το αγαπημενο μου μεταγραφη,αντιγραφη,μεταφραση....Απο εκει και περα θελω να τελειωσω και την βιολογια γενικης και γενικοτερα βιολογια κι χημεια θελω να γραψω αριστα επειδη ειναι μαθηματα βαρυτητας κι για να περασω οδοντιατρικη η φαρμακευτικη που επιθυμω χρειαζεται δουλεια...
Λοιπον εγω ειμαι θετικη κατευθυνση ξεκιναω φροντιστηριο απο 17/6-26/7 και 22 ωρες μαλλον...8 ωρες μαθηματικα,5 φυσικη,3 χημεια,3 βιολογια κατ.,2 εκθεση,1 βιολογια γενικης...Ξερω οι ωρες ειναι πολλες αλλα εχω πεισμωσει και ειμαι αποφασισμενος να δουλεψω πολυ για να πετυχω...Ευχομαι σε ολους μας να πετυχουμε στις σχολες που επιθυμουμε....
Guest 018946
Επισκέπτης
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
και εμένα με έχει πιάσει ένα άγχος...αλλά πιστεύω ότι είναι επειδή κάτι άγνωστο με περιμένει. θα φύγει πιστεύω...δεν θελω να γραψουμε ρε
ρε συ ξανασκέψου το...θα κουραστείς πολύ και δεν είναι αυτός ο σκοπός, μια καθηγήτρια μου λέει ότι στα θερινά πρέπει να νικήσουμε το ''μέσα τούρκο'' ώστε το χειμώνα να διαβάζουμε πιο αποδοτικά, να λέμε πχ ''θα διαβάσω 3 ώρες'' και 3 ώρες να είμαστε εκεί. Γιατί το χειμώνα θα έχουμε λιγότερες ώρες διαθέσιμες.8 ωρες μαθηματικα,5 φυσικη
Για αυτό οι πολλές ώρες δεν πρέπει να τρώνε χρόνο απο το προσωπικό διάβασμά σου...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θελω να γραψουμε ρε
εχετε καιρο κουλαρετεκαι εμένα με έχει πιάσει ένα άγχος...αλλά πιστεύω ότι είναι επειδή κάτι άγνωστο με περιμένει. θα φύγει πιστεύω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.