Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του tebeli. Όταν δίνεις ξανά πανελλήνιες ή μετά το πρώτο πτυχίο ή όντας φοιτητής σε μία σχολή - για παράδειγμα η δική σου σχολή ( διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά έχω καταλάβει ότι είσαι φοιτητής στο ΟΠΑ ) έχεις την ωριμότητα, τη σοβαρότητα να σημειώσεις μεγάλες επιδόσεις στις πανελλήνιες που δίνεις για δεύτερη φορά ;-) .Μάλιστα στη δική σου περίπτωση, δεδομένου ότι είσαι φοιτητής σε υψηλόβαθμο τμήμα, προφανώς ήσουν επιμελής μαθητής και ήδη την πρώτη φορά που έδωσες είχες ένα αξιόλογο αποτέλεσμα :-D .Άρα,δεν είχες κενά στα μαθήματα που εξετάστηκες πανελλαδικά,επομένως μπορείς προσπαθώντας για δεύτερη φορά να σημειώσεις μία μεγάλη επιτυχία και να πετύχεις τον στόχο σου :-) !!Καλή επιτυχία :-) !!!
Ναι, σωστά έχεις καταλάβει. Φοιτητής στο Ο.Π.Α είμαι!
Απλά, το προσπαθώ αυτό με καθαρά δική μου προσπάθεια (Χωρίς ιδιαίτερα, φροντ) και αυτό με αγχώνει γιατί και ο στόχος είναι αρκετά υψηλός.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου! Είναι πολύ ενθαρρυντικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orange crush
Δραστήριο μέλος
Α δηλαδή θα ανοίξω τα βιβλία μόνο για τις ενδοσχολικές.. Που δεν το έχω κάνει ποτέ Υγεία
Ακριβώς ! Το θέμα είναι να προσέχεις στην τάξη( και να συμμετέχεις λίγο )
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς δεν θα προλάβω να πάρω το acc μου στο LOL platinum,αλλά δεν πειράζει ahhaha
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, σωστά έχεις καταλάβει. Φοιτητής στο Ο.Π.Α είμαι!
Απλά, το προσπαθώ αυτό με καθαρά δική μου προσπάθεια (Χωρίς ιδιαίτερα, φροντ) και αυτό με αγχώνει γιατί και ο στόχος είναι αρκετά υψηλός.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου! Είναι πολύ ενθαρρυντικό
Καλημέρα chris :-) ,αν προσπαθήσεις θα τα πας πολύ καλά, να είσαι σίγουρος :-) !!Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ θα ξαναδώσω πανελλήνιες μαζί με τη μαθήτρια μου :-) φέτος.Στόχος μου είναι η εργοθεραπεία και θα προετοιμαστώ all alone μέσω θεωρητικής .Αλλά είμαι αισιόδοξη,γιατί αν κατάφερα να βγάλω 18000 όντας μαθήτρια, τώρα θεωρώ πως με την κατάλληλη προετοιμασία και με το υπόβαθρο που μου προσφέρει το πτυχίο μου, θα τα πάω πολύ καλά :-) !!!Καλή επιτυχία και σε σένα
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας και από εμένα λοιπόν,σχετικά με την ύλη μαθηματικών: 2 Σεπτεμβρίου μπαίνω όρια.Φυσική Κατευ/Τελειώσαμε Α.Α.Τ(αρκετά πίσω ε?).Επιλογής θα πάρω Βιολογία αφού είναι easy peasy lemon squeezy .Θα δουλέψω για μεγάλο βαθμό Μαθηματικά,στοχεύω πάνω από 18,και θέλω να περάσω Μαθηματικό Αθήνας/Θεσσαλονίκης.Με 16.000 μόρια είμαι κομπλέ,δηλαδή και με μέτριους(13,14) στα κατεύθ είμαι οκ αλλά δεν καθησυχάζομαι.
Δυστυχώς δεν θα προλάβω να πάρω το acc μου στο LOL platinum,αλλά δεν πειράζει ahhaha
Μην νομίζεις ότι το 18 στα μαθηματικά το ποιάνεις....και να ξ€σκΙσ+εί στο διάβασμα είναι σχεδόν "ακατόρθωτο"
dimitra9.4
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Μιας και η θερινή προετοιμασία των περισσότερων έχει τελειώσει το παρόν νήμα κλειδώνεται.
Η συνέχεια της συζήτησής σας μπορεί να γίνει στο νέο θέμα "Πανελλήνιες 2014"
Καλή σας Επιτυχία!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...