Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

όλο το 1ο και απ' το 2ο τα δυο πρώτα μαθήματα
Στο ίδιο σημείο βρισκόμαστε στην ύλη. Καλή επιτυχία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε 2 1/2 ώρες γράφω Λατινικά και βαριέμαι.![]()
οταν ομως θα ερχεται το 20αρι θα σου αλλαξει η διαθεση σου

theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Σχολική βία ε?Ωραίο θέμα ακούγεται!!!
![]()
![]()
ευκολακι η σχολικη βια σε σχεση με αλλα θεματα παλουκια
Gate4
Επιφανές μέλος

Η σχολική βία είναι πολύ ωραίο θέμα και εύκολο!Εμάς έκθεση μας έβαλαν για την παράβατικότητα των θέων και τη σχολική βία...
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακριβώς αυτό....Υπομονή μέχρι το Γενάρη. Τότε το ξανασυζητάμε.
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

alex2395
Δραστήριο μέλος

ουτε να αρρωστησεις με την ησυχια σου δεν μπορεις στην γ' λυκειου-.-
ναι δεν ειμαστε για τετοια...εγω ελπζω να μην αρρωστησω καθολου ωστε να μπορω να λειψω στο τελος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Συμφέρει να ξαναδώσω πανελλήνιες η να κάνω 10% για να μπω Μαθηματικό Αθήνας η ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ ?
Το 10% είναι αρκετά ρίσκο αλλά απο την άλλη να μπαίνω στη διαδικασία των πανελληνιών για 2η φορά (με διακοπή 1 έτους) δεν είναι κάπως;
Λόγω, βέβαια, της φοίτησής μου σε σχολή οικονομική το ΑΟΘ είναι έτοιμο και έχω κρατήσει πολύ καλή σχέση με ΑΕΠΠ.
Οπότε τα μόνα μαθήματα που πρέπει να προσέξω είναι Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Φυσική Κατεύθυνσης.
Να σας πω την αλήθεια..θέλω να ξαναδοκιμάσω τις δυνατότητές μου απλά και αυτό είναι εξίσου ρίσκο...και συγχρόνως ταλαιπωρία.
Και φυσικά το ότι πάνε χαμένα 2 χρόνια...
Itach1
Διάσημο μέλος

Αν θες οπωσδηποτε να φυγεις απο το τμημα σου τοτε δωσε ξανα εξετασεις μην παρεις το ρισκο για 10%(που μπορει να μπεις οριακα)Έχω 16,432 μόρια (απόφοιτος 2011) και τρίτεκνος.
Συμφέρει να ξαναδώσω πανελλήνιες η να κάνω 10% για να μπω Μαθηματικό Αθήνας η ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ ?
Το 10% είναι αρκετά ρίσκο αλλά απο την άλλη να μπαίνω στη διαδικασία των πανελληνιών για 2η φορά (με διακοπή 1 έτους) δεν είναι κάπως;
Λόγω, βέβαια, της φοίτησής μου σε σχολή οικονομική το ΑΟΘ είναι έτοιμο και έχω κρατήσει πολύ καλή σχέση με ΑΕΠΠ.
Οπότε τα μόνα μαθήματα που πρέπει να προσέξω είναι Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Φυσική Κατεύθυνσης.
Να σας πω την αλήθεια..θέλω να ξαναδοκιμάσω τις δυνατότητές μου απλά και αυτό είναι εξίσου ρίσκο...και συγχρόνως ταλαιπωρία.
Και φυσικά το ότι πάνε χαμένα 2 χρόνια...
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν θες οπωσδηποτε να φυγεις απο το τμημα σου τοτε δωσε ξανα εξετασεις μην παρεις το ρισκο για 10%(που μπορει να μπεις οριακα)
Συμφωνώ με τον Δημητρη. Αν νιώθεις οτι δεν μπορεις αλλό αυτη την σχολή, κλείσε αυτιά και μην ακους καν1.
Διαβασε, διαβασε, διαβασε και δες το όνομα σου διπλα απο την σχολή που επιθυμεις

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμ, ο γλυκύτατος ηχός;;;Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του Κρητικού?(προς τους θεωρητικούς)

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Πολυ mainstream.Εμ, ο γλυκύτατος ηχός;;;![]()

Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.