Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θεωρείς ότι τα ποσοστά θα δείξουν περίμενε να δεις ποια θα είναι τα ποσοστά αποτυχίας σε φυσική και μαθηματικά
Επιπλέον να πω ότι διάβασα πως χημεία και βιολογία κατεύθηνσης οι βαθμοί είναι χειρότεροι από πέρσι.
Mαθηματικα θα ειναι χαμηλοτερα(οχι παρα πολυ) ναι.Φυσικη δυστυχως για εσας τουλαχιστον στην κλιμακα 15-18 θα ειναι αρκετα υψηλοτερα.Βεβαια αυτο εξαρταται και απο την καθε γενια και δεν ειναι απολυτο.
Απλως μην προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας οτι γραψατε τα δυσκολοτερα θεματα κτλ για να δικαιολογηθειτε.Παντα αυτο γινεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κώστας1453
Νεοφερμένο μέλος

Mαθηματικα θα ειναι χαμηλοτερα(οχι παρα πολυ) ναι.Φυσικη δυστυχως για εσας τουλαχιστον στην κλιμακα 15-18 θα ειναι αρκετα υψηλοτερα.Βεβαια αυτο εξαρταται και απο την καθε γενια και δεν ειναι απολυτο.
Απλως μην προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας οτι γραψατε τα δυσκολοτερα θεματα κτλ για να δικαιολογηθειτε.Παντα αυτο γινεται.
1ον που το ξερεις ο υπουργος εισαι?
2ον αν θεωρησουμε οτι τα ξερεις μαλλον θα μιλας για θετικη γιατι για τεχνολογικη ολο το ιντερνετ αλλα λεει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

1ον που το ξερεις ο υπουργος εισαι?
2ον αν θεωρησουμε οτι τα ξερεις μαλλον θα μιλας για θετικη γιατι για τεχνολογικη ολο το ιντερνετ αλλα λεει...
Μαθηματικα Κατ. θα ειναι στον πατο, ουτε καν χρειαζετε να το συζηταμε . Με αριστα το 18,4 γραφαμε το ξαναλεω (λογω Β3)
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δηλαδή, κανείς δεν το έλυσε, έτσι; Είσαι σίγουρος;Μαθηματικα Κατ. θα ειναι στον πατο, ουτε καν χρειαζετε να το συζηταμε . Με αριστα το 18,4 γραφαμε το ξαναλεω (λογω Β3)
Κώστας1453
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή, κανείς δεν το έλυσε, έτσι; Είσαι σίγουρος;
λιγοι...και πολλοι απο αυτους εφαγαν πολλη ωρα με αποτελεσμα να μην προλαβουν ολα τα αλλα...

Δηλαδή, κανείς δεν το έλυσε, έτσι; Είσαι σίγουρος;
Εξαρταται πως θα το βαθμολογησουν, αμα παρουν τους βαθμους μονο οσοι το εφτασαν μεχρι τελος και το ελυσαν ολο, τοτε ναι ουτε ενας στους 5.000 δεν το ελυσε. Εδω δεν μπορουσαν να το λυσουν σχεδον ολοι οι μαθηματικοι. Αν και οσοι συμμετεχουν σε μαθηματικους διαγωνισμους πιθανως το ελυσαν.
Κώστας1453
Νεοφερμένο μέλος

παντως ακουγεται οτι οι αριστουχοι ειναι <1%
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eλα ρε και γω εγραψα και απ'την βιολογια δεν τρεχει τιποτα...πιστευω...![]()
εντάξει δεν έγραψα και για ευτροφισμό ή βιοσυσσώρευση όπως έγραψαν κάποιοι... που έτοιμη ήμουν!! αλλά εντάξει ήταν μερικά ειδικά... (π.χ. η υπεριώδης ακτινοβολία ως συνέπεια της τρύπας του όζοντος προκαλεί καταρράκτη)... Απορώ πως μου ήρθε!! Ο καθηγητής μου πιστεύει θα έχω χάσει κάνα μόριο από όλα αυτά
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω 2 χρόνια ν' ασχοληθώ με ύλη πανελληνίων και το έλυσα.Εξαρταται πως θα το βαθμολογησουν, αμα παρουν τους βαθμους μονο οσοι το εφτασαν μεχρι τελος και το ελυσαν ολο, τοτε ναι ουτε ενας στους 5.000 δεν το ελυσε. Εδω δεν μπορουσαν να το λυσουν σχεδον ολοι οι μαθηματικοι. Αν και οσοι συμμετεχουν σε μαθηματικους διαγωνισμους πιθανως το ελυσαν.
Δεν ήταν *τόσο* δύσκολο. Ούτε συμμετείχα ποτέ σε διαγωνισμούς μαθηματικών.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Τιποτα δεν πιστευω να χανεις.Χαλαρωσεεντάξει δεν έγραψα και για ευτροφισμό ή βιοσυσσώρευση όπως έγραψαν κάποιοι... που έτοιμη ήμουν!! αλλά εντάξει ήταν μερικά ειδικά... (π.χ. η υπεριώδης ακτινοβολία ως συνέπεια της τρύπας του όζοντος προκαλεί καταρράκτη)... Απορώ πως μου ήρθε!! Ο καθηγητής μου πιστεύει θα έχω χάσει κάνα μόριο από όλα αυτά
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τιποτα δεν πιστευω να χανεις.Χαλαρωσε
Από το στόμα σου... και στου διορθωτή το αυτί!!!
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

"Καθε τεκμηριωμενη απαντηση ειναι δεκτη" ετσι λεει το χαρτι.Αμα τα εχεις συνδεσει με σωστο και λογικο τροπο τοτε δεν χανεις αλλα παιρνεις.Από το στόμα σου... και στου διορθωτή το αυτί!!!
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξερει κανεις?
Κώστας1453
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Μακάρι.21 του μηνα
Κώστας1453
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.