JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν τους χονεψες ε?οπου και να πεσουν ουτε μιγαδικους με βλεπω να γραφω, οποτε ας βοηθησουν εσας
Κανε οτι μπορεις,κατι θα κανεις μιας και ειναι το 1ο κεφαλαιο,κατι θα σου εμεινε και βαλε τα δυνατα σου στα υπολοιπα θεματα
Καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Εναντίον μου είσαι εσύ;μιγαδικοι 4ο!:$
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα μπορουν να γινουν πολυυ βλαμμενοι και ναι μου την σπανεΔεν τους χονεψες ε?
Κανε οτι μπορεις,κατι θα κανεις μιας και ειναι το 1ο κεφαλαιο,κατι θα σου εμεινε και βαλε τα δυνατα σου στα υπολοιπα θεματα
Καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!
ευχαριστω επισης
οχι οχι σαγαπαωΕναντίον μου είσαι εσύ;
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Καλο!! Φαντασου ομως να πεσουν!! Νομιζω πως ειδικα αυτες τις 2 ενοτητες δεν τις περιμενει κανεις!!!εγω λεω οτι θα πεσει 1, 2 ενοτητα πρωταγορας γιατι : βιολογια βαλανε ομοιοσταση, ιστορια βαλαν αγροτικο ζητημα, κειμενα βαλανε κρητικο.... ( ολα στην αρχη!! ) τυχαιο?? δν νομιζω
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Ενδιαφέρομαι για τα θεματα αυριο πριν τελειώσει η εξέταση,δλδ πριν τις 11κ30!!!
καλησπερα σας και καλη επιτυχια σε ολους!!!μήπως γνωριζετε τι ωρα δημοσιευονται τα θεματα,όχι οι απαντησεις,και σε ποια σελίδα?γιατι την παρασκευη τις 11παρα 20 βγηκαν στο ιντερνετ και τα βρηκα απο αλλη σελιδα,όχι του υπουργείου!!!!Έτσι βγαίνουν κάθε φορά?
*Ενδιαφέρομαι για τα θεματα αυριο πριν τελειώσει η εξέταση,δλδ πριν τις 11κ30!!!
Misstzw3
Νεοφερμένος
Καλο!! Φαντασου ομως να πεσουν!! Νομιζω πως ειδικα αυτες τις 2 ενοτητες δεν τις περιμενει κανεις!!!
αν οι προβλεψεις μ βγουν αληθινες τοτε χρωστατε κερασμα οι θεωρητικοι αχχααχ
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν οι προβλέψεις σου βγουν αληθινές, τότε θα γράψουν όλοι. Οι 2 πρώτες ενότητες του Πρωταγόρα είναι αρκετά εύκολες. Στην 1η το μόνο που μπορεί να μπει είναι τα επιχειρήματα του Σωκράτη και η αξιολόγησή τους και στην 2η ή οι κοσμολογικές αντιλήψεις ή με ποιό κριτήριο μοίρασε ο Επιμηθέας τις ιδιότητες στα ζώα ή τελολογία και αρχή της αναπλήρωσης.αν οι προβλεψεις μ βγουν αληθινες τοτε χρωστατε κερασμα οι θεωρητικοι αχχααχ
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
χαχαχα! Αν πεσεις μεσα τοτε αυριο σειρα εχουν τα λατινικα για προβλεψη!!αν οι προβλεψεις μ βγουν αληθινες τοτε χρωστατε κερασμα οι θεωρητικοι αχχααχ
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
αν οι προβλεψεις μ βγουν αληθινες τοτε χρωστατε κερασμα οι θεωρητικοι αχχααχ
εγω λεω οτι θα πεσει 1, 2 ενοτητα πρωταγορας γιατι : βιολογια βαλανε ομοιοσταση, ιστορια βαλαν αγροτικο ζητημα, κειμενα βαλανε κρητικο.... ( ολα στην αρχη!! ) τυχαιο?? δν νομιζω
Αν όντως πέσουν αυτές μπορεί να μην τις περιμένει κανένας αλλά είναι στην αρχή και όλοι τα έχουμε διαβάσει ούτε πολύ ούτε λίγο ...εμένα προσωπικά μου πέρασε από το μυαλό και μακάρι ...!
Πολιτεία δεν νομίζω να πέσει (αν και μου αρέσει πολύ)...θα γίνει λίγακι χαμός επειδή επέσει οεφε ...πριν 2 χρόνια ...βέβαια θα μου πεις και ο Κρητικός πριν 2 χρόνια έπεσε απλά πιστεύω ότι το έκαναν περισσότερο για να μας ψαρώσουν και να μας αναγκάσουν να μη διαβάζουμε με σοσ ..να τα έχουμε όλα πιθανά ..κάτι που κάνω εγώ τώρα ..φοβάμαι πολύ για ηθικά και έχω σπαταλήσει ένα ολόκληρο απόγευμα ...ΤΑ ΜΙΣΩ! ..
Μακάρι να πέσει πρωταγόρας ...και πολιτικά το 20 έχει ακουστεί τόσο πολύ που δεν πρόκειται ούτε καν να το κληρώσουν! ..
15-16 ψηφίζω από πολιτικά ...και 4-7 από πρωταγόρα ...(ναιι! αιδω και δικη) ...εεε καμία εισαγωγούλα σωκράτη ...πολλά ζητάω?
Συνοψίζοντας έτσι και μπουν ηθικά θα κλάψουνε μανούλες
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε και καληνυχτα!
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
όλοι θα φάμε καλάα τη δευτέρα..
Άγχωσε με περισσότερο εσύ ...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
ομορφο αυτοΚαλη επιτυχια παιδακια αυριο ! Οτι και να σας βαλουν απλα σκεφτειτε οτι η ζωη ειναι μπροστα σας !
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
ΥΓ | ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ σε ότι κι αν δείτε στα θέματα!
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
KostasIraklio
Νεοφερμένος
Όποιον και να ρωτήσω, είτε αυτός ο όποιος πάει για νομική έιτε για τη πιο χαμηλή σχολή, δεν έχει ακουμπήσει ηθικά
Πέρυσι τουλάχιστον είχανε μπει τα 6/10... και έλεγες "καλά ρε γαμώτο μπαίνουνε".Φέτος όμως............
Για να δούμε λοιπόν τι θα μας έρθει στα χέρια αύριο στις 9 π.μ.
Η αγωνία στο κατακόρυφο χεχε
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Να σαι καλά μας δίνεις κουράγιοΚαλη επιτυχια παιδακια αυριο ! Οτι και να σας βαλουν απλα σκεφτειτε οτι η ζωη ειναι μπροστα σας !
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Και ρεύμα να μην έχει, και ακραία καιρικά φαινόμενα να έχει, τα θέματα θα σταλθούν.Με βάση αυτό, λέτε να έχουμε τίποτε παρατράγουδα και να μη μπορούν να σταλθούν τα θέματα στα σχολεία τη Δευτέρα ή/και την Τετάρτη;
Μέσω φαξ, όπως στέλνονταν παλαιότερα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.