Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Καλά στη λογοτεχνία βγαίναν έξω και κλαίγονταν γιατί δεν διάβασαν τον κρητικό και τα θέματα που τους έβαλαν ήταν βατά (τα παιδιά το είπαν αυτό για τα θέματα).μην κοιτάτε τι έβαλαν πέρσι και πρόπερσι παιδιά..τα πάντα είναι μέσα στην υλη. Είδατε τι έγινε και στην Λογοτεχνία
Πάντως εγώ τους το είπα ότι θα πέσει κρητικός ή μοσχούλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
O κρητικός πάντως είναι ένα κείμενο το οποίο είχαν δυνατότητα να βάλουν άλλο κομμάτι από αυτό που είχαν βάλει το '11 και έτσι δεν έγινε; Ήταν χαζό νομίζω να πει κάποιος ότι δεν παίζει να πέσει. Όπως θεωρία χαζό να πει κάποιος στα μαθηματικά πχ έπεσε πέρσι αυτή η απόδειξη ή o ορισμός άρα δεν πέφτει φέτος. Δεν τους απαγορεύει κάνεις να βάλουν τα ίδια και χάνονται πολλές μονάδες έτσι :/ευτυχως μου ηρθε μια αναλαμπη κατα τις 12 και λεω δε το διαβαζεις ποτε δε ξερεις
faeton
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δυστυχώς φταίνε αποκλειστικά οι ίδιοι και ένα 5% τα φροντιστήρια..από την στιγμή που υπάρχει στην ύλη είναι σαν όλα τα υπόλοιπαΚαλά στη λογοτεχνία βγαίναν έξω και κλαίγονταν γιατί δεν διάβασαν τον κρητικό και τα θέματα που τους έβαλαν ήταν βατά (τα παιδιά το είπαν αυτό για τα θέματα).
Πάντως εγώ τους το είπα ότι θα πέσει κρητικός ή μοσχούλα
ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ
Νεοφερμένος
Το '12 δυσκόλεψαν τη φυσική γεν. και αδίκηθηκε ό μικρός αριθμός ατόμων που την επέλεξε που σημειοτέον επειδή είναι μικρός δε μπόρεσε να επιρεάσει την κινητικότητα των βάσεων σε κανένα πεδίο.Ο πολύ καλά προετοιμασμένος γράφει(18-20 σε αυτό το μάθημα μετρά και η αντίληψη όχι η παπαγαλία αλλά σημασία έχει το διάβασμα) αν και μπορει να βρεθεί στο 16-17(αγχος, λάθη, δυσκολία θεμάτων) πιο έυκολα από ότι στη βιολ. γεν. αν και νομίζω πιο δύσκολα από ότι στα μαθ. γεν. , λιγότερο διαβασμένος μπορεί να βρεθεί και στο 12-15 παρακάτω οι αδιάβαστοι. Γενικά νομίζω οτί τα επιλεγόμενα που παίρνουν λίγοι ή τους ανεβάζουν πολύ ή τους ρίχνουν σε επίπεδα να χάσεις σχολή (εξαρτάται και τι έκανες στα υπόλοιπα)Σκατά με μέλι. Και μαρεσει που αδιαπραγμάτευτα πήρα μαθηματικά για να μην παπαγαλίζω τη βιολογία και τώρα θα με κάψουν. Δεν ήθελα άλλη παπαγαλία την τύχη μου τη χορεύτρια. Αμα αφήσω κανέναν γνωστό μου να πάρει μαθηματικά από δω και μπρος να μου τρυπηθεί η μύτη.
Φυσική ftw!!!
Βιολογία όσο και να θέλουν για τον πολύ καλα προετοιμασμένο δεν μπορούν να τα δυσκολέψουν (18-20 ή 17 σε περίπτωση άγχους δυσκολίας). Ο λιγότερο προετοιμασμένος ένα 13-16 το γράφει μόνο οι αδιάβαστοι που δεν μάθαιναν απ' έξω αλλά πασάλειφαν θα ζοριστούν.
Μαθηματικά γενικής είδατε και φέτος ότι μπορούν να γίνουν απαιτητικά και δύσκολα βέβαια δεν είναι κατεύθυνσης ο πολύ καλά προετοιμασμένος γράφει(18-20 σε αυτό το μάθημα μετρά και η αντίληψη όχι η παπαγαλία αλλά σημασία έχει το διάβασμα) αν και μπορει να βρεθεί στο 16-17(αγχος, λάθη, δυσκολία θεμάτων) πιο έυκολα από ότι στη βιολ. γεν. , λιγότερο διαβασμένος μπορεί να βρεθεί και στο 10-14 παρακάτω οι αδιάβαστοι.
Ιστορία όπως η φυσική αλλά πιο βαρύ μάθημα άλλωστε πολύ λιγότεροι την παίρνουν άλλωστε υπάρχει πιο εύκολο θεωρητικό μάθημα η βιολογία που την.
Αυτή είναι αποψή μου δεν λέω ότι ισχύει ο καθένας άλλωστε διαλέγει με βάση την επιθυμία την κρίση και τις ικανότητες του.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ρε συ εγώ νομίζω ότι και στα φροντιστήρια δεν θα το διακινδύνευαν να πουν αυτό μη το διαβάζετε.. Άλλο να πουν κάτι να το προσέξουν τα παιδιά πιο πολύ. Ακριβώς μπορεί να πέσει ότι είναι στην ύλη όσες φορές φορές και να έχει πέσει στο παρελθόν(πχ ηθικά στα αρχαία)δυστυχώς φταίνε αποκλειστικά οι ίδιοι και ένα 5% τα φροντιστήρια..από την στιγμή που υπάρχει στην ύλη είναι σαν όλα τα υπόλοιπα
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Βιολογια,ιστορια,φυσικη,μαθηματικα παει απο το ''ευκολοτερο'' στο ''δυσκολοτερο'' ( με την αποψη οτι 'αν εχεις διαβασει,γραφεις') πιστευω...Το '12 δυσκόλεψαν τη φυσική γεν. και αδίκηθηκε ό μικρός αριθμός ατόμων που την επέλεξε που σημειοτέον επειδή είναι μικρός δε μπόρεσε να επιρεάσει την κινητικότητα των βάσεων σε κανένα πεδίο.Ο πολύ καλά προετοιμασμένος γράφει(18-20 σε αυτό το μάθημα μετρά και η αντίληψη όχι η παπαγαλία αλλά σημασία έχει το διάβασμα) αν και μπορει να βρεθεί στο 16-17(αγχος, λάθη, δυσκολία θεμάτων) πιο έυκολα από ότι στη βιολ. γεν. αν και νομίζω πιο δύσκολα από ότι στα μαθ. γεν. , λιγότερο διαβασμένος μπορεί να βρεθεί και στο 12-15 παρακάτω οι αδιάβαστοι. Γενικά νομίζω οτί τα επιλεγόμενα που παίρνουν λίγοι ή τους ανεβάζουν πολύ ή τους ρίχνουν σε επίπεδα να χάσεις σχολή (εξαρτάται και τι έκανες στα υπόλοιπα)
Βιολογία όσο και να θέλουν για τον πολύ καλα προετοιμασμένο δεν μπορούν να τα δυσκολέψουν (18-20 ή 17 σε περίπτωση άγχους δυσκολίας). Ο λιγότερο προετοιμασμένος ένα 13-16 το γράφει μόνο οι αδιάβαστοι που δεν μάθαιναν απ' έξω αλλά πασάλειφαν θα ζοριστούν.
Μαθηματικά γενικής είδατε και φέτος ότι μπορούν να γίνουν απαιτητικά και δύσκολα βέβαια δεν είναι κατεύθυνσης ο πολύ καλά προετοιμασμένος γράφει(18-20 σε αυτό το μάθημα μετρά και η αντίληψη όχι η παπαγαλία αλλά σημασία έχει το διάβασμα) αν και μπορει να βρεθεί στο 16-17(αγχος, λάθη, δυσκολία θεμάτων) πιο έυκολα από ότι στη βιολ. γεν. , λιγότερο διαβασμένος μπορεί να βρεθεί και στο 10-14 παρακάτω οι αδιάβαστοι.
Ιστορία όπως η φυσική αλλά πιο βαρύ μάθημα άλλωστε πολύ λιγότεροι την παίρνουν άλλωστε υπάρχει πιο εύκολο θεωρητικό μάθημα η βιολογία που την.
Αυτή είναι αποψή μου δεν λέω ότι ισχύει ο καθένας άλλωστε διαλέγει με βάση την επιθυμία την κρίση και τις ικανότητες του.
*ξεχασες και την επιλογη με βαση το πεδιο που θελει να ανοιξει
ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ
Νεοφερμένος
Σε αυτό επιρρεάζονται κυρίως οι βάσεις 5ου που ανοίγουν με επιλογής μάλλον αλλα διαφωνώ στο ότι η ιστορία είναι δεύτερη ευκολότερη.Βιολογια,ιστορια,φυσικη,μαθηματικα παει απο το ''ευκολοτερο'' στο ''δυσκολοτερο'' ( με την αποψη οτι 'αν εχεις διαβασει,γραφεις') πιστευω...
*ξεχασες και την επιλογη με βαση το πεδιο που θελει να ανοιξει
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα το ειπα απο αποψη οτι αν εχεις διαβασει γραφεις...Σε αυτό επιρρεάζονται κυρίως οι βάσεις 5ου που ανοίγουν με επιλογής μάλλον αλλα διαφωνώ στο ότι η ιστορία είναι δεύτερη ευκολότερη.
με βαση το διαβασμα θα εβαζα φυσικη,μαθηματικα,βιολογια,ιστορια
(εγω εδινα φυσικη)
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ
Νεοφερμένος
δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα το ειπα απο αποψη οτι αν εχεις διαβασει γραφεις...
με βαση το διαβασμα θα εβαζα φυσικη,μαθηματικα,βιολογια,ιστορια
(εγω εδινα φυσικη)
Πώς τα πηγαίνεις πού στοχεύεις?
Guest 125423
Επισκέπτης
Gate4
Επιφανές μέλος
Θα καεί κόσμος αν βάλουν ηθικά. Λίγοι θα τα περιμένουν πιστεύω.Κάτι μου λέει ότι θα πέσουν πάλι ηθικά, ενότητες 3-4 (που δεν έχουν πέσει ποτέ) για δύο λόγους : α) ακούγονται πολύ πρωταγόρας και πολιτικά και φέτος βάζουν όλα τα αντισός β) θέλουν να κάψουν τα ηθικά και να τα βγάλουν από την ύλη.
Guest 125423
Επισκέπτης
Θα καεί κόσμος αν βάλουν ηθικά. Λίγοι θα τα περιμένουν πιστεύω.
Γι' αυτό μπορεί να το κάνουν...όπως έγινε και στη λογοτεχνία.
Gate4
Επιφανές μέλος
Έτσι. Ειδικά στη λογοτεχνία είναι που δεν το περίμενε κάνεις.. Αλλά σε όσους δεν το διάβασαν κακό του κεφαλιού τους δεν τους έφταιγε κάνεις εδώ που τα λέμε..Γι' αυτό μπορεί να το κάνουν...όπως έγινε και στη λογοτεχνία.
Guest 125423
Επισκέπτης
Έτσι. Ειδικά στη λογοτεχνία είναι που δεν το περίμενε κάνεις.. Αλλά σε όσους δεν το διάβασαν κακό του κεφαλιού τους δεν τους έφταιγε κάνεις εδώ που τα λέμε..
Σίγουρα δεν τους έφταιγε κανείς...Επιλογές είναι αυτές. Ρισκάρεις και ό,τι γίνει.
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.