Gate4
Επιφανές μέλος
Με την ελπίδα θα μείνουμεΑς σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει πέρσι ήταν δύσκολα πολύ και κάτι που δεν κατάλαβαν όσοι δεν έδωσαν για την φάση με το γ4 ερώτημα που έγινε χαμός. Οταν φτάσεις να το λύσεις και δεν σου βγαίνει δεν θα σκεφτείς ότι ο πανεπιστημιακός που το έβγαλε έκανε λάθος αλλα΄ότι εσύ έχεις κάνει κάπου και έτσι θα χάσεις χρόνο σβήνωντας και ξαναγράφωντας(τουλάχιστον έτσι έγινε μαζί μου). Τελικα 14.9 έγραψα αλλά φοβάμαι ότι φέτος θα πέσω λόγω απουσίας φροντιστηρίου.Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Εντάξει πέρσι ήταν δύσκολα πολύ και κάτι που δεν κατάλαβαν όσοι δεν έδωσαν για την φάση με το γ4 ερώτημα που έγινε χαμός. Οταν φτάσεις να το λύσεις και δεν σου βγαίνει δεν θα σκεφτείς ότι ο πανεπιστημιακός που το έβγαλε έκανε λάθος αλλα΄ότι εσύ έχεις κάνει κάπου και έτσι θα χάσεις χρόνο σβήνωντας και ξαναγράφωντας(τουλάχιστον έτσι έγινε μαζί μου). Τελικα 14.9 έγραψα αλλά φοβάμαι ότι φέτος θα πέσω λόγω απουσίας φροντιστηρίου.
Όλα καλά θα πάνε ρε !!! Γερά! Εντάξει ίσως και να την πάτησαν μερικά παιδιά(όπως και εγώ) που έιχαν κάνει πάνω από αρκετή προετοιμασία στο Γ4.Είχα γραψει ότι θα έκανε ανακύκλωση (κάτι με ΘΜΚΕ είχα πάρει κ έβγαινε αρνητικό (το είχα κάνει φροντιστήριο σαν μεθοδολογία ρε παιδί μου ότι φτάνει μέχρι πάνω) ) αλλά δεν πήρα τελικά μονάδες από αυτό το θέμα (που πρακτικά ήταν το "επιστημονικά σωστό").Οπότε ας είναι σωστά και να μην αδικηθούν τα παιδιά που έχουν κάνει καλή προετοιμασία από λάθος θέματα.Ότι το χειρότερο.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε
Εμάς μας είπαν πολυδούρη - τα δυο διηγήματα() και εγγονοπουλος(αν και μαζι με αναγνωστακη αγγιζουν εμφυλιο , αρα ''επιφοβη'' επιλογη για την επιτροπη ).
Απο τον ιωάννου παίζει πολύ Μες στους προσφυγικους(και μακαρι να πεσει).Τον κρητικό γιατί τον αναφέρεις ; μπήκε το 11.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα όσον αφορά Λογοτεχνία γιατί λέτε ρε παιδιά Κρητικό.. αμάν όχι άλλο κάψιμο με αυτήν την μλκια. ψηφίζω Παπαδιαμάντη-Πολυδούρη-Ιωάννου.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εμάς μας είπαν πολυδούρη - τα δυο διηγήματα() και εγγονοπουλος(αν και μαζι με αναγνωστακη αγγιζουν εμφυλιο , αρα ''επιφοβη'' επιλογη για την επιτροπη ).
Απο τον ιωάννου παίζει πολύ Μες στους προσφυγικους(και μακαρι να πεσει).Τον κρητικό γιατί τον αναφέρεις ; μπήκε το 11.
Το 11 μπήκαν οι ενότητες 1,2,3
Οι 4,5 δεν έχουν μπει
Για να δούμε...
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν θελουν να μη φτασουν οι βασεις των θεωρητικων σχολων στο θεο Κρητικο θα βαλουν, που δε θα τον περιμενει κανεις....οπως και το 5ο κεφαλαιο στην ιστορια και Ηθικα Νικομαχεια στα αρχαια...νταξει λατινικα ισως το ελαφι που ειναι το μονο δυσκολο...
Έτσι και πέσουν Ηθικά ΑΠΛΑ δεν έχω γράψει ...
CityBong
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να κοιμηθώ 1-3 ώρες να πιω ένα καφέ το πρωί και να πάω να γράψω. Αυτό θα μου δώσει 5 πολύτιμες ώρες.
Από την άλλη ίσως δεν αποδώσω καλά στο γραπτό αλλά δεν ξέρω... τι να κάνω ?
KostasIraklio
Νεοφερμένος
Δεν προλαβαίνω σήμερα φυσική..
Θέλω να κοιμηθώ 1-3 ώρες να πιω ένα καφέ το πρωί και να πάω να γράψω. Αυτό θα μου δώσει 5 πολύτιμες ώρες.
Πάντα σε μαθήματα που θέλουν σκέψιμο καλό είναι να είσαι ξεκούραστος για να λειτουργεί καλύτερα το μυαλό σου την ώρα της εξέτασης...
Θα σου συνιστούσα να μην το παρακάνεις, διάβασε ότι μπορείς και απ ότι δεν προλάβεις να δεις καλά εντόπισε μονάχα τα βασικά στοιχεία...
Μπορεί να χάσεις έτσι 5-6 μόρια, αλλά το ενδεχόμενο να μην έχεις καθαρό μυαλό λόγω κούρασης θα μπορούσε να σου στοιχίσει πολλά παραπάνω
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ θα το τραβήξω με το διάβασμα όσο πάει το βράδυ. Ντάξυ θα κοιτάξω να έχω κοιμηθεί κοντά 3 ώρες.Δεν προλαβαίνω σήμερα φυσική..
Νταξ και στα άλλα μαθήματαμε 3 ώρες ύπνο πήγα αλλά ήπια καφέ και ήμουν ξύπνια αλλά είναι ανάλογα αν αντέχεις
akis95
Δραστήριο μέλος
Εγώ θα το τραβήξω με το διάβασμα όσο πάει το βράδυ. Ντάξυ θα κοιτάξω να έχω κοιμηθεί κοντά 3 ώρες.
Νταξ και στα άλλα μαθήματαμε 3 ώρες ύπνο πήγα αλλά ήπια καφέ και ήμουν ξύπνια αλλά είναι ανάλογα αν αντέχεις
artemaki
Διάσημο μέλος
Έμαθα ότι Φυσική αλλάζει η επιτροπή τελείως.
Για να δούμε...
Α, να το περιμενουμε το αγγουρι δηλαδη.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Γουάτ;
Καλά αύριο με τα θέματα φυσικής θα μας μοιράζουν και κανένα κιλό βαζελίνηΑυριο πουυυυυλι
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.