~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ααυτό! επειδή είχαν δύσκολα θέματα οι προηγούμενες χρονιές,πιστεύεις ότι και τώρα θα σας περιπαίξουν και με φυσική και δε θα γράψεις...λάθος... με αισιοδοξία πάμε =) καλομελέτα κι ΕΡΧΕΤΑΙ~Α κοίτα το είπα γιατί βλέπω τι βάζουν φυσική και σε τόσο δύσκολα δεν με είμαι τόσο εύκολο να ανταποκριθώ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Μας είπαν στο φροντ ότι είναι sos για φέτος..
Νομίζω στη φυσική δεν θα γράψω τίποτα![]()
Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό.

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν...

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

η εκθεση κι η βιολογια ηταν για ολους βασικα...Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;;![]()
εκτός από άγνωστο..πού να χτυπήσουν αλλού σ'εμάς; να βάλουν πχ ιστορία εκτός ύλης;

καλά,μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω,απλά πέραν του αγνώστου και των κειμένων ίσως,δε μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να χτυπησουν τους αριστα προετοιμασμενους της θεωρητικης..
Gate4
Επιφανές μέλος

Να το κάνω είμαι σίγουρη;Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό.
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν...![]()

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

παπαδιαμαντης ή ιωάννου...τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ?
τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

ούτε γω μπορώ να μπω..
Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ...
τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

παπαδιαμαντης ή ιωάννου...
τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD
η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται..
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης...
Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής
Gate4
Επιφανές μέλος

Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλάΔεν κατάλαβα τίποτα...![]()

Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά
Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/
Πάλι δεν κατάλαβα...

Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε!

Gate4
Επιφανές μέλος

Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως)Πάλι δεν κατάλαβα...
Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε!![]()

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσαέτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!!

cha0s
Περιβόητο μέλος

Ironboy
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.