Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Meaning?![]()
Πήγε ολόκληρη η ημέρα χαμένη. Εχθές το βράδυ κοιμήθηκα στις 4 και. Το πρωί λόγω οικογενειακών υποχρεώσων (=τα 40 της προγιαγιάς στο χωριό) ξύπνησα στις 7 και..... Ήρθα το μεσημέρι σπίτι και το μόνο που έκανα είναι μία περίληψη και κάτι ψιλά στην Ιστοριά.
Το θέμα έιναι το αύριο γράφω διαγώνισμα και έχω και 3 ώρες μάθημα και υπολείπονται μέχρι να ολοκληρώσω την προετοιμασία αυτών, πολλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγε ολόκληρη η ημέρα χαμένη. Εχθές το βράδυ κοιμήθηκα στις 4 και. Το πρωί λόγω οικογενειακών υποχρεώσων (=τα 40 της προγιαγιάς στο χωριό) ξύπνησα στις 7 και..... Ήρθα το μεσημέρι σπίτι και το μόνο που έκανα είναι μία περίληψη και κάτι ψιλά στην Ιστοριά.
Το θέμα έιναι το αύριο γράφω διαγώνισμα και έχω και 3 ώρες μάθημα και υπολείπονται μέχρι να ολοκληρώσω την προετοιμασία αυτών, πολλά.
το πρωί γραφεις το διαγώνισμα?? σε ποιο μάθημα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

το πρωί γραφεις το διαγώνισμα?? σε ποιο μάθημα??
"Από την αγροτική οικονομία στην αστικοποίηση".

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μάλιστα...Πήγε ολόκληρη η ημέρα χαμένη. Εχθές το βράδυ κοιμήθηκα στις 4 και. Το πρωί λόγω οικογενειακών υποχρεώσων (=τα 40 της προγιαγιάς στο χωριό) ξύπνησα στις 7 και..... Ήρθα το μεσημέρι σπίτι και το μόνο που έκανα είναι μία περίληψη και κάτι ψιλά στην Ιστοριά.
Έχω περάσει και εγώ κάτι τέτοιες μέρες που έτρεχα όλη μέρα άυπνη για διάφορους λόγους και είχα και βαρβάτο διάβασμα να κάνω.
Η περασμένη Παρασκευή ήταν μια τέτοια μέρα ας πούμε.
Μην αγχώνεσαι. Οι σκέψεις που κάνεις αυτή τη στιγμή δεν βοηθάνε, αντίθετα σε κουράζουν πιο πολύ! Ξέρω από εμένα.

Μπορείς επίσης να αναβάλεις το διαγώνισμα για μια άλλη μέρα. Ο σκοπός των διαγωνισμάτων είναι να ελέγχουμε τις γνώσεις μας και να συνηθίζουμε στη διαδικασία. Αμα πας κουρασμένος, άυπνος και όχι όσο διαβασμένος μπορείς δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου.
metal4fun
Νεοφερμένο μέλος

Εχεις δικιο απλως λεω 4-5 ωρες καθαρα διαβασμα...ας πουμε εχω ακουσει καποιους οτι χτυπανε 8ωρα αλλα με τα διαλειματα που κανουν οι ωρες συνολικα ειναι 6...4-5 ώρες την ημέρα δεν είναι τίποτα. Είσαι απόφοιτος. Μπορείς να διαβάζεις πάνω απο 5.
Ποια σχολή στοχεύεις;
Και παλι ομως σωστα το θετεις εφοσον ειμαι αποφοιτος εχω οσο χρονο θελω
Στοχευω παραιατρικες αλλα και κατι καλυτερο δεν θα με χαλαγε...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην μετρατε το διαβασμα με βαση τις ωρες αλλα μεχρι να ειστε ικανοποιημενοι μερικες φορες μπορει να σου παρει 3ωρο μερικες 5ωρο αν ειναι δυνατον ρε παιδια4-5 ώρες την ημέρα δεν είναι τίποτα. Είσαι απόφοιτος. Μπορείς να διαβάζεις πάνω απο 5.
Ποια σχολή στοχεύεις;
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Ξέρει κανείς πόσες ώρες την εβδομάδα θα περνάμε στο σχολείο;
(2*7)+(2*6)+5=31 ώρες

οι βαθμοι απο τα τρτραμηνα μετρανε για τις πανελληνιες?
Μόνο στα Πανελλαδικός εξεταζώμενα μαθήματα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

31.Ξέρει κανείς πόσες ώρες την εβδομάδα θα περνάμε στο σχολείο;
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι στα εξεταζωμενα ενοουσα αρα πρεπει να εχουμε καλους βαθμους γιατι εστω και λιγο μετρανε(2*7)+(2*6)+5=31 ώρες
Μόνο στα Πανελλαδικός εξεταζώμενα μαθήματα.
να ρωτησω και κατι αλλο ποτε δεν μετρανε οι βαθμοι του σχολειου?
ευχαριστω
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

τι εννοείς πότε δεν μετράνε?ναι στα εξεταζωμενα ενοουσα αρα πρεπει να εχουμε καλους βαθμους γιατι εστω και λιγο μετρανε
να ρωτησω και κατι αλλο ποτε δεν μετρανε οι βαθμοι του σχολειου?
ευχαριστω

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Τι εννοείς; Όπως σου είπε ο Ιορδάνης, οι μόνοι βαθμοί μου μετρούν είναι αυτοί των εξεταζομένων μαθημάτων. Επομένως, όλοι οι άλλοι δεν μετρούν, παρά μόνο στην εξαγωγή του βαθμού απολυτηρίου.να ρωτησω και κατι αλλο ποτε δεν μετρανε οι βαθμοι του σχολειου?
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μετά απο δύο χρόνια δεν ισχύουν.εχω ακουσει οτι υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μετρουν...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

εχω ακουσει οτι υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μετρουν...
αν ξαναδώσεις 4η χρονιά

Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Μήπως εννοεί την γυμναστική και τα άλλα που δεν μετράνε και στον βαθμό απολυτηρίου;![]()
εντάξει αυτά δεν μετρούσαν ποτέ

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.