Gate4
Επιφανές μέλος

Ω ναι. Τώρα είναι χειρότερη η κατάσταση δεν παλεύεται με τίποτα.εγώ ένα έχω καταλάβει...είμαστε όλοι καμμένοι αυτή την περίοδο (καλά όχι ότι τις προηγούμενες δεν...)![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ειλικρινα αντε να περασει 1 μηνας και μετα αραχτοι ολη μεραΩ ναι. Τώρα είναι χειρότερη η κατάσταση δεν παλεύεται με τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειλικρινα αντε να περασει 1 μηνας και μετα αραχτοι ολη μερα
Μην σου πω μετά θα έχεις χειρότερο άγχος να μάθεις πόσο έγραψες, τα μόρια τις σχολές και μετά να δεις που πέρασες και τι έγινε ιστορίες απαπαάααα

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

μπα οχι,εαν ηθελα μονο νομικη ισως τωρα οχι τοσοΜην σου πω μετά θα έχεις χειρότερο άγχος να μάθεις πόσο έγραψες, τα μόρια τις σχολές και μετά να δεις που πέρασες και τι έγινε ιστορίες απαπαάαααΕίναι η χειρότερη περίοδος γμτο δεν αντέχω
σε όλους τα ίδια λέω.. χαχααχ
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Αγαπάμε Προσφυγικούς. Μακάρι να κάψουν το Όνειρο του ματάκια

cha0s
Περιβόητο μέλος

ειλικρινα αντε να περασει 1 μηνας και μετα αραχτοι ολη μερα
μπα οχι,εαν ηθελα μονο νομικη ισως τωρα οχι τοσο
Εσείς θα έχετε και ενδοσχολικές

Ποιες άλλες σχολές σκέφτεσαι? Πιστεύω θα περάσεις νομική. Την ιστορία πχ την ξέρεις τέλεια.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

πολιτικες επιστημες,ερχεται η ωρα της κρισης σιγα-σιγα θα φανει εσυ;Εσείς θα έχετε και ενδοσχολικές
Ποιες άλλες σχολές σκέφτεσαι? Πιστεύω θα περάσεις νομική. Την ιστορία πχ την ξέρεις τέλεια.
cha0s
Περιβόητο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ιστορικο μεγαλη αγαπηΈχω πολλές στο μυαλό μου αλλά κυρίως φιλολογία απθ. Δε θα με χαλαγε και ιστορικό απθ όμως...
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Έλα ρε γρήγορη το πέμπτο κεφάλαιο είναι 11 σελίδες και είναι πανεύκολο. Δεν πάει ανάλογα με τις σελίδες η δυσκολία, έλεος.Δεν ξέρω εγώ το ξεχνάω συνέχεια είναι το μόνο κεφάλαιο με το οποίο έχω πρόβλημα.
Χαλάρωσε λίγο.Το αν σου φαίνεται εσένα το 8ο κεφάλαιο εύκολο ή όπως λες πανεύκολο δε σημαίνει ότι είναι κιόλας.Αντικειμενικά το 8ο κεφάλαιο όπως και το 6ο είναι γεμάτα.Έχουν πολύ θεωρία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα κεφάλαια.
Επίσης το 4ο κεφάλαιο είναι μόνο 2-3 γεμάτες σελίδες και με σχετικά εύκολο περιεχόμενο.Στο μόνο που σας δικαιολογώ είναι ότι είναι βαρετό.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Έκθεση τι θα διαβάσετε εκτός απο θεωρία?
Οφφ τοπικ
Για ανάσταση όλοι θα φύγουν χωριά που σημαίνει θα μείνω μόνος στην πόλη.... Προτείνετε μου κάτι καλό να κάνω απο το να πεσω γ ύπνο... (εκτός από διάβασμα)
Πριν πηγαινεις για υπνο,διαβαζε και απο ενα θεμα.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Πριν πηγαινεις για υπνο,διαβαζε και απο ενα θεμα.
Δε μπορώ να διαβάζω σχεδιαγράμματα για έκθεση πχ θετικα αρνητικα τρόπους αντιμετώπισης. Με εκνευρίζουν. Προτιμώ να διαβάσω ένα δοκίμιο παρα τις βλακείες των βοηθηματων κ των φροντιστηρίων.
Πριν κοιμηθώ διαβάζω ενα δοκιμιο του καργακου κυριως ή διαβάζω ένα λυμένο άγνωστο απο μια θεματογραφία.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Δε μπορώ να διαβάζω σχεδιαγράμματα για έκθεση πχ θετικα αρνητικα τρόπους αντιμετώπισης. Με εκνευρίζουν. Προτιμώ να διαβάσω ένα δοκίμιο παρα τις βλακείες των βοηθηματων κ των φροντιστηρίων.
Πριν κοιμηθώ διαβάζω ενα δοκιμιο του καργακου κυριως ή διαβάζω ένα λυμένο άγνωστο απο μια θεματογραφία.
Ε ναι ρε δοκιμιο ή αρθρο πανω στο θεμα.Οχι σχεδιαγραμματα.Καλα κανεις

Jok19
Νεοφερμένος

Έχω πολλές στο μυαλό μου αλλά κυρίως φιλολογία απθ. Δε θα με χαλαγε και ιστορικό απθ όμως...
έτσι έτσι! φιλολογία

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι Πανελλαδικες δεν ειναι 100αρι ,αλλα μαραθωνιος!!!!
Φτασαμε στο τελυταιο γυρο...

Τα δινουμε ολα τωρα για να τα ζησουμε ολα μετα!
Καλημερα
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Κουράγιο, τα βάσανα τελειώνουν σύντομα, παίδες!

akis95
Δραστήριο μέλος

Παιδες κουραγιο,οπως ειχε πει και ενας καθηγητης στο σχολειο
Οι Πανελλαδικες δεν ειναι 100αρι ,αλλα μαραθωνιος!!!!
Φτασαμε στο τελυταιο γυρο...
Τα δινουμε ολα τωρα για να τα ζησουμε ολα μετα!
Καλημερα
αν δεν το κανεις μελο θα σκασεις
Gate4
Επιφανές μέλος

Με ανυπομονησία τις περιμένω αυτές τις μέρες ξεκούρασης..ειλικρινα αντε να περασει 1 μηνας και μετα αραχτοι ολη μερα
Σήμερα λέγαμε κάτι άλλο σε σχέση με τις πανελλήνιες.. Ότι είναι σαν εγκυμοσύνη(9 μήνες) και τώρα μπήκαμε στον μήνα και περιμένουμε να τελειώσουμε. Νταξυ κουλό λίγο αλλά ήθελα να το πω

gregory nub
Διάσημο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.