Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Στο τέλος δεν διορθώνει ένας βαθμολογητής.Ναι απλά θα μπορούσα να γράψω καλύτερα![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Ε ναι μπορείΣτο τέλος δεν διορθώνει ένας βαθμολογητής.Μπορεί ο 2ος να σου έβαζε καλύτερο βαθμό και να διαμορφωνόταν ένας καλύτερος μέσος όρος.
![]()

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Στο τέλος δεν διορθώνει ένας βαθμολογητής.Μπορεί ο 2ος να σου έβαζε καλύτερο βαθμό και να διαμορφωνόταν ένας καλύτερος μέσος όρος.
![]()
Η μπορεί να σου έβαζε πιο κάτω και να έπαιρνες 70%...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αυτό ισχύει. Γενικά υπάρχει μία κλιμάκωση. Εγώ πήγα σε 3 βαθμολογητές:65,81,91. Εξαρτάται σε ποιό μουρλό θα πέσεις.Η μπορεί να σου έβαζε πιο κάτω και να έπαιρνες 70%...

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αποκλίσεις τέτοιου επιπέδου, δυστυχώς, δεν συναντώνται μόνο στα φιλολογικά μαθήματα.Ψώνια φιλόλογοι!![]()
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Εξ ου η αναφορά στην Ψυχολογία δίπλα, συνέταιρε;Αυτό ισχύει. Γενικά υπάρχει μία κλιμάκωση. Εγώ πήγα σε 3 βαθμολογητές:65,81,91. Εξαρτάται σε ποιό μουρλό θα πέσεις.![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αχαχαχα, μα φυσικά! Πια επικρατεί μία γενικότερη τρέλα.Εξ ου η αναφορά στην Ψυχολογία δίπλα, συνέταιρε;![]()

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Wir alle werden verrückt geboren.Αχαχαχα, μα φυσικά! Πια επικρατεί μία γενικότερη τρέλλα.![]()

Γενικά οι αποκλίσεις είναι μέγα θέμα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Δεν γνωρίζω γερμανικά.Wir alle werden verrückt geboren.
Γενικά οι αποκλίσεις είναι μέγα θέμα.

Είναι μέγα θέμα, αλλά υπάρχει λύση που δεν έχει θεσπιστεί. Στην εποχή του αδερφού μου, 2 χρόνια πριν, τέτοιες αποκλίσεις δεν υπήρχαν, στην βιολογία το πολύ 1-2 μονάδες διαφορά (αναφέρομαι σε γραπτά 18+ που θεωρούνται άριστα).
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Μπορείς πάντα να μάθεις.Δεν γνωρίζω γερμανικά.
Είναι μέγα θέμα, αλλά υπάρχει λύση που δεν έχει θεσπιστεί. Στην εποχή του αδερφού μου, 2 χρόνια πριν, τέτοιες αποκλίσεις δεν υπήρχαν, στην βιολογία το πολύ 1-2 μονάδες διαφορά (αναφέρομαι σε γραπτά 18+ που θεωρούνται άριστα).

Ανέκαθεν υπήρχαν. Απλά η μαγκιά είναι να παραδώσεις άψογο γραπτό, που δε θα έχουν το πάτημα ούτε το κόμμα να του κόψουν.

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αυτό ισχύει. Φέτος ήταν κάπως ιδιαίτερα τα πράγματα. Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών μίλησα με την καθηγήτρια με την οποία έκανα κάποια ιδιαίτερα μαθήματα στην Βιολογία και τυχαίνει να διορθώνει γραπτά στην Πάτρα. Μου είπε πως επικρατούσε χαμός, αφού σε ορισμένα ερωτήματα ο καθένας μπορούσε να απαντήσει τεκμηριωμένα με διαφορετικό τρόπο, και έτσι δεν υπήρχε μία σίγουρη απάντηση. Στην τάξη μου 2 έλεγαν πως έγραψαν την τάδε απάντηση και οι υπόλοιποι(που απαντήσαμε στο ερώτημα) πως γράψαμε την τάδε αντίθετη. Τελικά με σωστή τεκμηρίωση δέχθηκαν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απαντήσεις. Τις προηγούμενες χρονιές οι απαντήσεις ήταν συγκεκριμένες ή τις ήξερες ή όχι.Μπορείς πάντα να μάθεις.
Ανέκαθεν υπήρχαν. Απλά η μαγκιά είναι να παραδώσεις άψογο γραπτό, που δε θα έχουν το πάτημα ούτε το κόμμα να του κόψουν.![]()
Solmyr
Δραστήριο μέλος

υπάρχουν άπειρα παραδείγματα μαθητών που την έβγαλαν και τελευταία εβδομάδα (), φυσικά όχι με άριστο αποτέλεσμα, αλλά αξιοπρεπές.[/U]
Δεν παίζει κάτι τέτοιο...Εκτός αν εσύ θεωρείς το 10(και ούτε τόσο) αξιοπρεπή βαθμό.
catlin
Δραστήριο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

*αξιοπρεπή μαν
μου ξέφυγε αλλά ok το διόρθωσα.
thanks btw
artemaki
Διάσημο μέλος

Θα κανω μια υποτυπωδη προσπαθεια, αλλα με γεμιζει τοσο αγχος που προτιμω να τα παρατησω.
Στα αλλα παω αρκετα καλα.
Vicky13
Δραστήριο μέλος

Αποφασισα να μην ξαναδιαβασω ΑΟΔΕ.
Θα κανω μια υποτυπωδη προσπαθεια, αλλα με γεμιζει τοσο αγχος που προτιμω να τα παρατησω.
Στα αλλα παω αρκετα καλα.
Τι λες καλέ; Είναι το μόνο μάθημα που μπορείς να ποντάρεις..
Όσο περισσότερο σε παιδεύει τόσο περισσότερο θα το διαβάσεις, και θα τα καταφέρεις

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Τι λες καλέ; Είναι το μόνο μάθημα που μπορείς να ποντάρεις..
Όσο περισσότερο σε παιδεύει τόσο περισσότερο θα το διαβάσεις, και θα τα καταφέρεις![]()
Κάνεις λάθος.
Δεν ξέρω σε τι κατεύθυνση είσαι, αλλά πολλοί νομίζετε ότι το ΑΟΔΕ είναι μόνο παπαγαλία.
Ναι, το αοδέ είναι παπαγαλία, αλλά θέλει να έχεις και ένα επιπλέον προτέρημα.Να μην αμφισβητείς και να δέχεσαι στο πιάτο ό,τι σου λένε (γι'αυτό το έχουν ακόμα στα σχολεία).Αν το έχεις αυτό, τότε μπορείς άνετα να γράψεις ένα 100.
Δεν έχω βγάλει ούτε την μισή ύλη και έχω βρει αμέτρητες αντιφάσεις, τις οποίες προσωπικά ντρέπομαι να τις γράψω σε χαρτί.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.