Solmyr
Δραστήριο μέλος

Μαλλον ο κοσμος ειναι πολυ μικρος γιατι δεν νομιζω να ειμαι απλα σε ενα αλλο σχολειο οπου ο χημικος μας φερνει στις 7.30 για ασκησεις εξτρα κ η βιολογος προσπαθει να μας παρει ολα τα κενα για να μας κανει μαθημα..οποτε μαλλν στο ιδιο σχολειο ειμαστε και αναρωτιεμαι πως σου φαινεται ο μαθηματικος γιατι θα τρελαθω αν μου πεις οτι εισαι ευχαριστημενος...
χεχεχε...ουτε ευχαριστημενος ουτε δυσαριστημενος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

εχω ηδη ετοιμασει μερικες ασκησεις για λυση τα Χριστουγεννα
Κυριως ομως θα ασχοληθω πολυ με βιολογια κατ και γενικης!!!
Ποσες μερες ειναι ακριβως οι διακοπες?
14 αν βγάλεις Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

14 αν βγάλεις Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.
3-4 μερες χημεια τι θα διαβασεις?

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

3-4 μερες χημεια τι θα διαβασεις?![]()
Πολύ καλά ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι μάθημα βαρύτητας και το έχω παραμελήσει λίγο.

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ καλά ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι μάθημα βαρύτητας και το έχω παραμελήσει λίγο.![]()

Κάτι μου λεει οτι φετος θα πεσουν κυματα...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Ντροπής πράγματα.
Εγώ το έχω σίγουρο. Όπως και σύνθεση 2ο Θέμα.

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ντροπής πράγματα.
ελπιζω οχι.δε μου αρεσουν καθολου.πιο απλα ειναι βεβαια απο τα υπολοιπα αλλα...
gregory nub
Διάσημο μέλος

Nobody gives a shitΝτροπής πράγματα.

Κύματα είναι από τα εύκολα.
Κι εγώ χημεία και βιολογία θα διαβάσω πιο πολύ καθώς σ αυτά παίρνω χειρότερους βαθμούς στο φροντιστήριο.
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Nobody gives a shit
Κύματα είναι από τα εύκολα.
Κι εγώ χημεία και βιολογία θα διαβάσω πιο πολύ καθώς σ αυτά παίρνω χειρότερους βαθμούς στο φροντιστήριο.
αχ αυτη η βιολογια...ζορικη
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Την παω με τα χιλια.

Οι μεταλλαξεις σκιζουν.Μαθαινεις πολυ ωραια πραγματα.Καθημερινα.
Σιγουρα ολοι εχουμε ενα παιδι με συνδρομο Down.
Μπορεις να μαθεις και να καταλαβεις πως προεκυψε και αλλα τετοια.
gregory nub
Διάσημο μέλος

αχ αυτη η βιολογια...ζορικη
Ναι, μερικές φορές μετανιώνω που δεν πήγα τεχνολογική... Μετά όμως συνειδητοποιώ πως είμαι ΣΤΗΝ κατεύθυνση

alex2395
Δραστήριο μέλος

Ναι, μερικές φορές μετανιώνω που δεν πήγα τεχνολογική... Μετά όμως συνειδητοποιώ πως είμαι ΣΤΗΝ κατεύθυνση![]()
Πολυ σωστα
Προσωπικα βρισκω την βιολογια γενικης πιο ενδιαφερουσα προς το παρον

Ναι...συμφωνώ.Και εγώ σκέφτομαι να μην πάω.Πρώτα απ'όλα εμείς μόλις γυρίσουμε από την 5ήμερη θα έχουμε 2 εβδομάδες μέχρι τις πανελλαδικές.Θα είναι νομίζω δύσκολο να προσαρμοστώ και να κάνω γρήγορα επαναλήψεις, μετά από ποτά και καθημερινά ξενύχτια.Μετά τις πανελλαδικές βέβαια θα γίνει...
Γιατί την κάνετε τόσο αργά;Μη πας καλύτερα φίλε!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχας 2 εβδομαδες πριν τις Πανελλαδικες θα εχει αρχισει το αγχος.
Και δεν περασεις και καλα γιατι θα το σκεφτεσαι και θα χασεις και χρονο.
Οσον αφορα τα μαθηματα για εμενα
Βιολογια Κατ >εκθεση ,χημεια κατ >φυσικη κατ>μαθηματικα κατ>φυσικη γεν.
Ενταξει ολα μου αρεσουν μην λεμε και τρελες αλλα αυτη ειναι μια προχειρη σειρα
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ναι, μερικές φορές μετανιώνω που δεν πήγα τεχνολογική... Μετά όμως συνειδητοποιώ πως είμαι ΣΤΗΝ κατεύθυνση![]()
εγω παλι σκεφτομαι οτι εφοσον πολλοι αλλοι καταφεραν να γραψουν 20 γιατι οχι και εγω...αλλα και τεχνολογικη να πηγαινες θα ειχες και τα αλλα τα βαρετα
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω παλι σκεφτομαι οτι εφοσον πολλοι αλλοι καταφεραν να γραψουν 20 γιατι οχι και εγω...αλλα και τεχνολογικη να πηγαινες θα ειχες και τα αλλα τα βαρετα
Aκριβως το ιδιο σκεφτομαι και εγω

Gate4
Επιφανές μέλος

Και εγώ προσπάθησα να βγάλω πρόγραμμα για τα χριστούγεννα αλλά είναι λίγο δύσκολο![]()
9-2 διαβασμα
2-5 ξεκουραση
5-10 η 11 διαβασμα
11-12 ισκοολ
12-8 zZz
Gate4
Επιφανές μέλος

Αυτό πάλι με τις ώρες είναι σπαστικό9-2 διαβασμα
2-5 ξεκουραση
5-10 η 11 διαβασμα
11-12 ισκοολ
12-8 zZz

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.