Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο που πήγα προχθές είχε πάρα πολλά σχολικά βιβλία. Λογικά σε μεγάλα βιβλιοπωλεία θα βρείς.Παιδιά οποίος ξέρει ας μού απαντήσει είναι πολύ σημαντικό. Ξέρετε αν έχουν απομείνει βιβλία στα βιβλιοπωλεία ή αν γίνεται να τα παραγγείλεις? Γιατί άκουσα πως έκλεισε ο οργανισμός και δεν θα φέρουν άλλα.
Εγώ σταμάτησα στις 10 και άυριο που θα είναι 20 ξεκινάω διάβασμα.Tα παιδάκια που έπαψαν προσωρινώς την προετοιμασία τους την δέκατη μέρα (πάνω κάτω) του παρόντος μηνός επανήλθαν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ακριβώς σαν την προλαλήσασα κι εγώ xDΣε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο που πήγα προχθές είχε πάρα πολλά σχολικά βιβλία. Λογικά σε μεγάλα βιβλιοπωλεία θα βρείς.
Εγώ σταμάτησα στις 10 και άυριο που θα είναι 20 ξεκινάω διάβασμα.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην Κύπρο το "Άριστα" είναι το 10, όχι το 20
Nαι αλλα η βαση συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα ειναι το 9.Δηλαδη κατω απο τη βαση.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
αχαχα πάλι συμπίπτουμε!ακριβώς σαν την προλαλήσασα κι εγώ xD
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
σου είπα μόνο τι έμεινεαχαχα πάλι συμπίπτουμε!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μη φοβίζεις τον κόσμο, το "Κυπριακό" 9 είναι το ανίστοιχο δικό μας 18Nαι αλλα η βαση συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα ειναι το 9.Δηλαδη κατω απο τη βαση.
Rabo97
Νεοφερμένος
Η αλήθεια είναι ότι και μόνο στην σκέψη των πανελληνίων (παρότι έχω 3 χρόνια μέχρι τότε δόξα τω Θεώ!) με πιάνει μίνι κρίση πανικού... Από την άλλη το λέω και το ξαναλέω ότι ακόμα και αν αποτύχω θα ξαναδώσω για να περάσω εκεί που θέλω. Το θέμα είναι τί θα λέω μετά από 3 χρόνια διάβασμα ...
καλε μην αγχώνεσαι. αν αγχώνεσαι απο τώρα το΄χασες το παιχνίδι έχεις πολύ καιρό!
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι και μόνο στην σκέψη των πανελληνίων (παρότι έχω 3 χρόνια μέχρι τότε δόξα τω Θεώ!) με πιάνει μίνι κρίση πανικού... Από την άλλη το λέω και το ξαναλέω ότι ακόμα και αν αποτύχω θα ξαναδώσω για να περάσω εκεί που θέλω. Το θέμα είναι τί θα λέω μετά από 3 χρόνια διάβασμα ...
Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι, απλα εσυ θα διαβαζεις οσο κρινεις απαραιτητο σε καθε ταξη οτι χρειαζεται, ωστε να κατανοεις τα μαθηματα που σε ενδιαφερουν.
Δεν εχει νοημα να σκεφτεσαι απο τωρα τις Πανελληνιες.
Μη φοβασαι θα ερθουν και αυτες στην ωρα τους!
Εξαλλου, οι Πανελληνιες ειναι και αυτες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.Σκεψου μονο ποσες φορες εχεις δωσει στη ζωη σου εξετασεις και ποσες ακομα προκειται να δωσεις.Γι' αυτο αντιμετωπισε την καθε ταξη,εξεταση,δοκιμασια,προκληση κτλ ξεχωριστα και στην ωρα τους.
(20 μερες ακομα για το σχολειο και μονο που σκεφτομαι το πρωινο ξυπνημα και το γαμημενο μουντο,σκοτεινιασμενο καιρο μετα τον Σεπτεμβριο ΒΑΡΙΕΜΑΙ!)
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
20??παραπανω δεν ειναι??Δε χρειαζεται να αγχωνεσαι, απλα εσυ θα διαβαζεις οσο κρινεις απαραιτητο σε καθε ταξη οτι χρειαζεται, ωστε να κατανοεις τα μαθηματα που σε ενδιαφερουν.
Δεν εχει νοημα να σκεφτεσαι απο τωρα τις Πανελληνιες.
Μη φοβασαι θα ερθουν και αυτες στην ωρα τους!
Εξαλλου, οι Πανελληνιες ειναι και αυτες ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.Σκεψου μονο ποσες φορες εχεις δωσει στη ζωη σου εξετασεις και ποσες ακομα προκειται να δωσεις.Γι' αυτο αντιμετωπισε την καθε ταξη,εξεταση,δοκιμασια,προκληση κτλ ξεχωριστα και στην ωρα τους.
(20 μερες ακομα για το σχολειο και μονο που σκεφτομαι το πρωινο ξυπνημα και το γαμημενο μουντο,σκοτεινιασμενο καιρο μετα τον Σεπτεμβριο ΒΑΡΙΕΜΑΙ!)
εγω οταν σκεφτομαι τα κρυα και τις βροχες, χαιρομαι μονη μου!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαλαρα με εκθεση...
Αντε καλη μας αρχη!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Και πάλι στον αγώνα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μην το ξεχνάτε αυτό
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι αυριο?Αύριο θα έχετε το ολόδικό σας θέμα "Πανελλήνιες 2013".
Μην το ξεχνάτε αυτό
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Γι' αυτόγιατι αυριο?
Αρχική Δημοσίευση από Zucker:Σημείωση συντονιστή: Με βάση τις αναρτήσεις των συμμετεχόντων το παρόν θέμα κλειδώνεται έως τις 20 Αυγούστου, οπότε και εκκινεί η προετοιμασία για την πλειοψηφία των φετινών υποψηφίων.
Παραπέμπουμε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει τη θερινή προετοιμασία τους στο θέμα [Πανελλήνιες 2013] Θερινή Προετοιμασία, το οποίο ανοίχθηκε εκ νέου.
Καλή συνέχεια και καλή υπομονή.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
σαν να μας λενε εμμεσως: ''στρωστε τον κωλο σας και ανοιξτε κανα βιβλιο''!!Γι' αυτό
BeThere.
Νεοφερμένος
Αύριο και εγώ ξεκινάω με γνωστό και βιολογία.. Άντε να δούμε. Καλή αρχή σε όλους μας!!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή τύχη.... !!!!!! με το γνωστό αν φρικάρεις λίγο στην αρχή με τις εισαγωγές θα το ξεπεράσεις γρήγορα...Ευχαριστώ σε αυτούς που απάντησαν στην ερώτηση μού :-)
Αύριο και εγώ ξεκινάω με γνωστό και βιολογία.. Άντε να δούμε. Καλή αρχή σε όλους μας!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.