Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μπάι δε γουέι, τέτοια εποχή πάλι, πέρυσι, ζήτημα να είχα βγάλει το 1/8 της ύλης και, φυσικά, χωρίς επαναλήψεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Εγώ, πάντως, τέτοια εποχή μόνο στην ιδέα "πανελλήνιες" είχα κοιλόπονο.
Μπάι δε γουέι, τέτοια εποχή πάλι, πέρυσι, ζήτημα να είχα βγάλει το 1/8 της ύλης και, φυσικά, χωρίς επαναλήψεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ane
Νεοφερμένος
ΕΝΤΑΞΕΙ??? Νομίζω τρόλαρα αρκετά για το υπόλοιπο του έτους! Τέσπα για να μιλήσουμε σοβαρά (επειδή φέτος τελείωσα).. μια χαρά
είστε και αυτοί που ξεκινάτε τώρα , αλλά και αυτοί που ξεκινήσατε από 20 Ιουνίου..
Guest 565231
Επισκέπτης
Ναι ναι... συνεχίστε το τρολινγκ μάγκες :-) . Εγώ θυμάμαι μέχρι 20 Αυγούστου είχα βγάλει τον ΑΟΔΕ που ξεκίνησα να τον διαβάζω από Β Λυκείου.... στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης τα 123/246 της ύλης και επανάληψη τους μιγαδικούς , Προγραμματισμό δεν είχα αγγίξει , διότι εως τότε δούλευα πάνω σε ένα Project της Google που μου είχαν αναθέσει , Φυσική την έπαιζα στα δάχτυλα και Έκθεση είχα γίνει ο επόμενος Τριβυζάς .......
ΕΝΤΑΞΕΙ??? Νομίζω τρόλαρα αρκετά για το υπόλοιπο του έτους! Τέσπα για να μιλήσουμε σοβαρά (επειδή φέτος τελείωσα).. μια χαρά
είστε και αυτοί που ξεκινάτε τώρα , αλλά και αυτοί που ξεκινήσατε από 20 Ιουνίου..
Δε μπορω να καταλαβω την ειρωνια σου,πραγματικα.Δηλ. τι το παραλογο εχουν τα παραπανω σχολια;Σου φαινεται απιθανο να εβγαλε καποιος 62 μινι σελιδες μεσα σε 7 μηνες;;;Δεν τρολλαρουμε κανενα ουτε καναμε δηθεν επιδειξη.Το παιδι ρωτησε που ειμαστε στο αοδε κ αν το διαβαζουμε κ απλα απαντησαμε.Εξαλου αν τον τρολλαρα δε θα του ελεγα αυτα στο τελος.Οτι να ναι ετσι,επειδη σε αυτη τη χωρα οι μισοι ξινουν τα παπαρια τους σημαινει κ οτι οι υπολοιποι κανουν το ιδιο.(1η μ κ τελευταια απαντηση στο μηνυμα σου)
ane
Νεοφερμένος
Υ.Γ-- > εάν δεν θέλεις να απαντάς σε μηνύματα , τότε θα σου συνιστούσα να φύγεις από αυτό το φορουμ , μιας που δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεσαι εδώ λέγοντας " 1η μου και τελευταία απάντηση στο μήνυμά σου" . Σιγά ρε υπεράνω όλων... κατέβα από τη σκούπα σου και βοήθα κανέναν από εδώ ή τουλάχιστον μην κάνεις τίποτα και φύγε...
Όσο φιλικά γίνεται...
STRATOS111
Νεοφερμένος
Αρχαία= Όλο τον Πρωταγόρα
Κείμενα= Παυλόπουλος, Αναγνωστάκης, Εγγονόπουλος
Λατινικά= Μέχρι το κείμενο με το κοράκι και τον παπουτσή
Ιστορία= 1ο κεφάλαιο
Έκθεση= Πειθώ, συλλογισμούς και Βία-Φανατισμός, Διαφήμιση-Καταναλωτισμό και Παιδεία-Εκπαίδευση
Α.Ο.Θ.= 1ο κεφάλαιο με ασκήσεις
Μαθηματικά= Μέχρι τα όρια
Πώς σας φαίνονται;;;
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
νομίζω πως είσαι σε αρκετά καλό δρόμοΣτην ύλη σε θεωρητική κατεύθυνση έχω κάνει τα εξής:
Ιστορία= 1ο κεφάλαιο
Έκθεση= Πειθώ, συλλογισμούς και Βία-Φανατισμός, Διαφήμιση-Καταναλωτισμό και Παιδεία-Εκπαίδευση
Πώς σας φαίνονται;;;
βέβαια,δεν έχω μαθηματικά και αοθ,έχω βιολογία,αλλά στα υπόλοιπα μη σου πω ότι είσαι και λιγάκι μπροστά.. ανετος δηλαδη..
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Στην ύλη σε θεωρητική κατεύθυνση έχω κάνει τα εξής:
Ιστορία= 1ο κεφάλαιο
Πώς σας φαίνονται;;;
Όσον αφορά τα μαθήματα κατεύθυνσης, είσαι σε πολύ καλό δρόμο, για μαθηματικά και Α.Ο.Θ. δεν γνωρίζω γιατί είχα επιλέξει Βιολογία Γενικής Παιδείας.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Με εσένα έχω το ίδιο πρόγραμμα! Θυμάμαι και μαζί είχαμε ξεκινήσει και τώρα τις ίδιες μέρες γράφουμε.εγώ άλλες 5 μέρες έχω ελεύθερες..μετά πρέπει να ξεκινήσω επαναλήψεις....από 3 σεπτεμβρίου και μετά γράφουμε συνέχεια..
Και μετά από 5 μέρες που έγινα ένα με τη θαλασσα ξεκινάμε διάβασμα από Δευτέρα γιατί πλησιάζουν απειλητικά τα διαγωνίσματα.
STRATOS111
Νεοφερμένος
Στο φροντιστήριο μας είπαν ότι μέχρι αρχές Μαρτίου θα έχουν τελειώσει όλα τα μαθήματα( θα κάνω 17 ώρες την εβδομάδα γιατί έχω
και το Α.Ο.Θ.).
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ουφφφ. Το είχα ένα άγχος γιατί ακούω κάτι τρελά ότι έχουν τελειώσει όλο το Γνωστό η τα Λατινικά και αγχώνομαι.
Στο φροντιστήριο μας είπαν ότι μέχρι αρχές Μαρτίου θα έχουν τελειώσει όλα τα μαθήματα( θα κάνω 17 ώρες την εβδομάδα γιατί έχω
και το Α.Ο.Θ.).
Σου προτείνω να κλείνεις τα αυτιά σου όταν ακούς κάτι τέτοια.
Τα λατινικά θα τα τελειώσεις πολύ πιο πρίν απο τις αρχές Μαρτίου. Εγώ το γνωστό το τελείωσα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Μετά είχα χρόνο να κάνω πολλές επαναλήψεις σε σημείο που έλεγα:''άντε να δώσουμε να τελειώνουμε''. Σημασία έχει να μην αφήσεις κενά και να κατανοήσεις την ύλη σου απο το πρώτο πέρασμα. Εξάλλου ενδιάμεσα υπάρχουν και τα διαγωνίσματα που είναι μία επιπλέον επανάληψη.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Με εσένα έχω το ίδιο πρόγραμμα! Θυμάμαι και μαζί είχαμε ξεκινήσει και τώρα τις ίδιες μέρες γράφουμε.
Και μετά από 5 μέρες που έγινα ένα με τη θαλασσα ξεκινάμε διάβασμα από Δευτέρα γιατί πλησιάζουν απειλητικά τα διαγωνίσματα.
το μόνο που μένει είναι να γράψουμε και ολόιδιους βαθμους xDD ασχετα αν ειμαστε σε διαφορετικες κατευθυνσεις..
α,εγω 3 μπανια εκανα ολο το καλοκαιρι..τιποτα..τα αλλα καλοκαιρια κοντευα τα 60..
πραγματι,απειλητικα πλησιαζουν..και οι επαναληψεις ειναι υπερβολικα πολλες..
Guest 209912
Επισκέπτης
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχα αν είναι καλοί γιατί όχι;το μόνο που μένει είναι να γράψουμε και ολόιδιους βαθμους xDD ασχετα αν ειμαστε σε διαφορετικες κατευθυνσεις..
α,εγω 3 μπανια εκανα ολο το καλοκαιρι..τιποτα..τα αλλα καλοκαιρια κοντευα τα 60..
πραγματι,απειλητικα πλησιαζουν..και οι επαναληψεις ειναι υπερβολικα πολλες..
Γιατί έτσι βρε; Η θάλασσα ενισχύει το ανοσοποιητικό μας! Περυσι που έκανα πολύ λίγα ήμουν άρρωστη όλο το χειμώνα και φέτος το πήρα απόφαση ότι και διάβασμα να έχω θα παίρνω τα βιβλία στη θαλασσα! Δεν χρειάστηκε βέβαια αλλά ντάξει.
Ουφ αγχώθηκα τώρα.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Έχω βσρεθεί να φτιάχνω προγράμματα μελέτης και να μην τα ακολουθώ. Πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τη διαχείριση των διακοπών μετά το τέλος του φροντιστηρίου. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν έκανα όλα όσα ήθελα, αλλά τουλάχιστον έγιναν οι επαναλήψεις εκεί που έπρεπε.
Τα προγράμματα είναι για να μην τηρούνται.
Καλή αρχή και καλή δύναμη.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Τα προγράμματα είναι για να μην τηρούνται.
Καλή αρχή και καλή δύναμη.
Να 'σαι καλά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.