Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
αα ναι! νομιζα ελεγες για εμενα καλε!Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Α, οκ. Μια χαρά είναι. Προσωπικά, με ιδιαίτερο, έκανα 3-4 ώρες εβδομαδιαίως φέτος. Αλλά δεν έκανα γνωστό.οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
υπολογιζει γυρω στο 17 φυσικη 15 μαθηματικα και 16 αεππ.Και πως πιστεύει οτι έγραψε;
Εγώ το καλοκαίρι έκανα 15 και το χειμώνα 16 (+ 1 ώρα φυσική γενικής) και μου φαίνονταν υπεραρκετές. Μη σας πω οτι με λιγότερες απο 10 μπορεί να τα είχα πάει και καλύτερα...
αυτα τουλαχιστον εχω συγκρατησει.
οψομεθα.
Αντε παιδια, καλη αρχη στην δοικιμασια που ερχεται, και μην φοβαστε, τελικα οι πανελληνιες δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο, πολυ σημασια τις εχουμε δωσει
Τελοσπαντων, να πω και γω, ρε παιδια μην πεφτετε στην παγιδα των φροντηστηριων και τους ακουτε να κανετε καλοκαιρινα μαθηματα χαραμιζοντας το καλοκαιρι σας. Για μενα το καλοκαιρι ειναι ιερο, αρχισα την προετοιμασια μου το σεμπτεμβρη και μια χαρα βγηκε η υλη χωρις αγχη κτλ(τουλαχιστον για την τεχνολογικη που ημουν εγω). Εκτος και αν εχετε τεραστια κενα, αλλα και παλι αν ηταν ετσι, τοτε καλο θα ηταν να κανετε επαναληψη την υλη των προηγουμενων ταξεων που θα σας χρειαστει φετος.
Για τα μαθηματικα τουλαχιστον μπορω να πω οτι χρειαζεται να ξερετε τελεια τις εκθετικες και λογαριθμικες συναρτησεις απο περυσι και τα απολυτα, τριωνυμο κτλ απο προπερσι
Στην φυσικη θα χρειαστει να ξερετε κυριως αυτην της πρωτης λυκειου
Μην τα αφησετε τελευταια στιγμη, και τρεχετε μετα
Επισης το ΑΕΠΠ ειναι το μαθημα που απαιτει το λιγοτερο διαβασμα απ ολα, αρκει να το παρεις απ την αρχη με καλο ματι, και καταφερεις να μαθεις την λογικη των ασκησεων του. Ειναι σαν το ποδηλατο, απαξ και τα καταφερεις δεν προκειται να το ξεχασεις, και τα πραγματα μετα ειναι πολυ ευκολα.
Και να σας φερω το παραδειγμα ενος γνωστου μου, που φετος δεν διαβαζε καθολου, αλλα του κοβε, και το ΑΕΠΠ, το χε παρει με καλο ματι, αλλα και παλι χωρις να το διαβαζει, και στο τελος εγραψε 17+ σε αυτο το μαθημα, ενω στα αλλα πατωσε, ακομα και στο ΑΟΔΕ. Οποτε οπως καταλαβαινετε θελει μονο λογικη.
καλο κουραγιο σε ολους!
και με κακο ματι να το παρεις παλι γραφεις...(οπως εγω)
γενικα ειναι πολυυυ ευκολο μαθημα.και δν το πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο....
fretoe
Δραστήριο μέλος
Καλα, γενικα ευκολο μαθημα δεν ειναι, ασχετα που βαλανε ευκολα θεματα φετος. Μετα τα μαθηματικα, και την φυσικη ειναι το αμεσως δυσκολοτερο στην τεχνολογικηκαι με κακο ματι να το παρεις παλι γραφεις...(οπως εγω)
γενικα ειναι πολυυυ ευκολο μαθημα.και δν το πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο....
christina123
Δραστήριο μέλος
βασικα ναι εχεις ενα δικιο.απλα ειναι ενα μαθημα που δν πρεπει να αγχωνει κανεναν καθ ολη τη διαρκεια της χρονιας...Καλα, γενικα ευκολο μαθημα δεν ειναι, ασχετα που βαλανε ευκολα θεματα φετος. Μετα τα μαθηματικα, και την φυσικη ειναι το αμεσως δυσκολοτερο στην τεχνολογικη
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι, τι εγινε?Σαν αυτη η χρονια να μην θελει να ξεκινησει για μενα. >.<
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Θινκ ποζιτιβ ρε!!!ρε παιδια ειδατε τι βαθμους λενε οτι εχουν βγαλει?? παναγια μου!!! του χρονου τετοια εποχη και στα δικα μας, ελπιζω και ευχομαι!!!:$
Αφού μπορούν οι μεγαλύτεροι εμείς γιατί όχι? Θα σκίσουμε και εμείς!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
μα εννοειται!Θινκ ποζιτιβ ρε!!!
Αφού μπορούν οι μεγαλύτεροι εμείς γιατί όχι? Θα σκίσουμε και εμείς!
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
akis95
Δραστήριο μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Ξερω απο τωρα οτι θα κανω 2 ωρες Μαθηματικα, 2 ωρες Φυσικη, 1,5 ωρα Εκθεση. Αυτα.
Για ΑΕΠΠ δεν ξερω ποσο θα κανω, υπολογιζω κανα 1,5ωρο.
ΑΟΔΕ θα διαβασω μονη μου ολο το καλοκαιρι, σκοπευω να το διαβασω ολο μια φορα.
γιατι, τι εγινε?
Ειχαμε ενα θεματακι και η καθηγητρια μου αρνηθηκε να μου κανει μαθημα σημερα.
Xρησιμοποιω το "Εκφραση Εκθεση" για ολες τις ταξεις του Λυκειου. Ομως την περισσοτερη δουλεια την κανουμε στο μαθημα. Απο φετος θα εχω επιπλεον και ενα τετραδιο που θα πρεπει να εξαντλω την φαντασια μου γυρω σε καποιο θεμα καθε βδομαδα.γεια σας παιδιά!!! θα ήθελα να σας ρωτήσω τι βοήθημα θα χρησιμοποιήσετε για το μαθημα της έκθεσης και γενικότερα πως θα μελετήσετε επ'αυτού!!!
Tzeka chocola
Εκκολαπτόμενο μέλος
oh well...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.