drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης ρε παιδια τι σας νοιαζει αν αρχιζουν 18 ή 21 ή 23 ή στις 32?? δεν νομιζω οτι για 3 μερες παραπανω θα τα μαθεις καλυτερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
αυτά μετά τώρα το βιβλίο Ευαγγέλιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Φέτος αμάν κάναμε να τα δούμε.
Σκεφτείτε τους επόμενους!
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχεις δικαιο ! εγω τα βιβλια δεν προκειται να τα καψω αμα περασω εκει που θελω τοτε θα τα δωσω στα μικρα του '95Μη τα καταστρέφετε τα βιβλία ρε παιδιά...
Φέτος αμάν κάναμε να τα δούμε.
Σκεφτείτε τους επόμενους!
Μνημειο θα μου στησουν με τοσες σημειωσεις πανω του και τις απολαυστικες ζωγραφιες μου οταν βαριεμαι
λεει
;; ψεματα ειναι;αποφασίσθηκε χθες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας, από την αρμόδια υφυπουργό κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου και υπηρεσιακά στελέχη
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Το λέω επειδή εκεί μένω και σήμερα το συζήτησα με την καθηγήτριά μου, η οποία μου είπε ότι το ίδιο θέμα είχε ξανατεθεί προηγούμενες χρονιές και δεν ξεκίνησαν τελικά τότε οι πανελλήνιες. (Νομίζω ότι) Είναι κάτι αντίστοιχο με τις υπόλοιπες εθνικές επετείους, δηλαδή δε μπορούν να διεξαχθούν εξετάσεις (που αφορούν στο δημόσιο), να λειτουργήσουν δημόσιες υπηρεσίες κ.ο.κ, γιατί το κράτος αφιερώνει κάπου συγκεκριμένα την προκειμένη ημέρα.
Τώρα με την Άννα δε μπορείς και να θεωρείς τίποτα δεδομένο!
Τι 18, τι 21, τι 23; Μικρή η διαφορά!
βασιλική22
Νεοφερμένος
αυτο ξαναπες το! θα μας τρελανει αυτη η γυναικα....
ασχετο,αλλα εχετε ασχοληθει καθολου με αυτο το σαιτ?
https://www.study4exams.gr/
μια ματια του εριξα,ενδιαφερον μου φανηκε,αν και δεν καλυπτει ολα τα μαθηματα!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
αυτο ξαναπες το! θα μας τρελανει αυτη η γυναικα....
ασχετο,αλλα εχετε ασχοληθει καθολου με αυτο το σαιτ?
https://www.study4exams.gr/
μια ματια του εριξα,ενδιαφερον μου φανηκε,αν και δεν καλυπτει ολα τα μαθηματα!
Αυτό το σάιτ απλά μας δουλεύει και είναι προκλητικό!
Δεν έχει καν ολοκληρωθεί(έχει μόνο κάαααποια διαγωνίσματα) και είναι Ιανουάριος
Δεν καλύπτει όλα τα μαθήματα
Και γενικώς, χαμένος χρόνος να αναλωθείς σε αυτό!
(το κοιτούσα τις προάλλες, γιατί έψαχνα διαγωνίσματα για τη βιολογία γενικής)
antwwwnis
Διάσημο μέλος
βασιλική22
Νεοφερμένος
η Διαμαντοπουλου οπου σταθει κ οπου βρεθει το αναφερει και μαλιστα με επαινετικα σχολια.Μαλιστα διαβασα σε εφημεριδα οτι μαθητες εγκαταλειπουν τα φροντιστηρια και ασχολουνται αποκλειστικα με αυτο...τι αλλο θα ακουσουμε!Αυτό το σάιτ απλά μας δουλεύει και είναι προκλητικό!
Δεν έχει καν ολοκληρωθεί(έχει μόνο κάαααποια διαγωνίσματα) και είναι Ιανουάριος
Δεν καλύπτει όλα τα μαθήματα
Και γενικώς, χαμένος χρόνος να αναλωθείς σε αυτό!
(το κοιτούσα τις προάλλες, γιατί έψαχνα διαγωνίσματα για τη βιολογία γενικής)
Απο τα λιγα ειδα που ειδα δεν εχει πολλα πραγματα...τα πολλαπλης επιλογης,ναι,μπορω να πω πως εχουν καποιο νοημα...Εμένα μου άρεσαν στα μαθηματικά και στη φυσική κάτι ερωτήσεις που είχε. Έριχναν φως σε κρυμμένα σημεία της ύλης.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
arpr
Νεοφερμένος
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι παντα πρεπει να βρισκεται καποιο προβλημα ρε παιδια?Γιατι πολυ απλα δεν δεχεστε την ημερομηνια?Πρεπει παντα να εχετε κατι να πειτε!Πωπωπω Ελλαδα και οι Ελληνες!Παιδιά, οι πανελλήνιες δε γίνεται να ξεκινήσουν στις 21, γιατί είναι αργία στα Ιόνια νησιά.
Το λέω επειδή εκεί μένω και σήμερα το συζήτησα με την καθηγήτριά μου, η οποία μου είπε ότι το ίδιο θέμα είχε ξανατεθεί προηγούμενες χρονιές και δεν ξεκίνησαν τελικά τότε οι πανελλήνιες. (Νομίζω ότι) Είναι κάτι αντίστοιχο με τις υπόλοιπες εθνικές επετείους, δηλαδή δε μπορούν να διεξαχθούν εξετάσεις (που αφορούν στο δημόσιο), να λειτουργήσουν δημόσιες υπηρεσίες κ.ο.κ, γιατί το κράτος αφιερώνει κάπου συγκεκριμένα την προκειμένη ημέρα.
Τι 18, τι 21, τι 23; Μικρή η διαφορά!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Γιατι παντα πρεπει να βρισκεται καποιο προβλημα ρε παιδια?Γιατι πολυ απλα δεν δεχεστε την ημερομηνια?Πρεπει παντα να εχετε κατι να πειτε!Πωπωπω Ελλαδα και οι Ελληνες!
Τι Ελλάδα και Έλληνες ρε'συ; Έτυχε χθες να διαβάσεις την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ , την Καθημερινή ή το Βήμα και διάφορα blogs για να δεις τι γράφουν; Αυτά πες τα σε αυτούς, που η μια εφημερίδα αναιρεί την άλλη και γράφουν από κάτω κι όλας "σύμφωνα με το Υπ.Παιδείας".
Εμείς απλώς γράφουμε αυτά που διαβάζουμε.
Οι Έλληνες σου έφταιξαν από πάνω!!!!!!!!!!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Μετά διάβασα αυτό.
Μετά αυτό.
Άρα δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, όχι μέχρι χτες τουλάχιστον. Ξεκινάει από τώρα το καρναβάλι!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Victoria93_
Νεοφερμένος
Να ρωτήσω κάτι..? Θέλω να δώσω για ψυχολογία,αλλά ακόμα δεν ξέρω που...Ένας καθηγητής μου,μου είπε ότι το τμήμα ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο είναι πολύ καλύτερο από το Πάντειο...Και μία άλλη καθηγήτρια ότι στην Αθήνα αυτό που αξίζει είναι το Φ.Π.Ψ. και ότι στο Πάντειο γίνεται μπάχαλο....Τελικά τι από όλα αυτά ισχύει ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.