tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος τόσο μεγάλου άγχους. Δυστυχώς πέρσι ήμουν κι εγώ από εκείνους κι εκείνες που είχαν υπερβολικό άγχος -με ό,τι συνεπάγεται αυτό στον τρόπο μελέτης- και το οποίο μάλιστα μου δημιούργησε διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Και το αποτέλεσμα; Να μην περάσω στην πόλη μου. Ευτυχώς εμένα μου κόστισε μόνο την πόλη κι όχι τη σχολή που επιθυμούσα, αλλά όταν το άγχος ξεπερνά τα λογικά πλαίσια διακυβεύεται ακόμα κι ίδια η σχολή.ειλικρινα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ..... Πιο μαυρα χριστουγεννα δεν περασα ποτε στη ζωη μου...τωρα θα φαω και παλι παω για διαβασμα... κ τ κακο ειναι πως δεν μπορω να κανω αλλιως..δεν μπορω να κατσα ησυχη αμα ξερω πως εχω τοσα πολλα να κανω....
Οι πανελλήνιες, μολονότι τις μεγαλοποιούμε πολλές φορές, δεν έχουν τίποτα το διαφορετικό να επιδείξουν από τις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όποιος μελετά μεθοδικά κι ελέγχει το άγχος του είναι σχεδόν σίγουρο, αν όχι σίγουρο, ότι θα περάσει εκεί που θέλει! Πιθανότατα υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να ξενυχτίσετε λίγο παραπάνω για το διάβασμα και σίγουρα το διάστημα των 15 αυτών ημερών είναι πολύτιμο για κάλυψη κενών κι επαναλήψεις, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι όλα αυτά να γίνονται με μέτρο (όσοι έχουν μπει Αριστοτέλη καταλαβαίνουν τι εννοώ ). Δώστε στους εαυτούς σας λίγα περιθώρια ξεκούρασης για να γεμίσετε τις μπαταρίες. Θα διαπιστώσετε κι οι ίδιοι στο διάστημα των εξετάσεων πόσο σημαντικό έως απαραίτητο είναι το να μην πηγαίνετε να γράφετε εξαντλημένοι!! Σας μιλάω εκ πείρας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι εννοω το τμημα μεταφρασης και διερμηνειας στη κερκυρα.. αα κοριτσι εισαι?Μεταφραστών εννοείς το τμήμα Διεθνών κ Ευρωπαϊκών Σπουδών; Εγώ, Φιλολογία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοριτσια ψυχραιμια! Μια δυσκολη φαση ειναι. Θα περασει! πωπω εισαι σε πολυ καλη φαση με την υλη σου! Μπραβο!! θελω να περασω στα παραιατρικα του τριτου πεδιου...αισθητικη και κοσμητολογια αθηνας. εσυ?
Doina προσεξε μονο μην αγχωθεις γιατι μετα οσο και να τρεχεις την υλη θα αισθανεσαι οτι δεν προχωρας και δεν θα τα μαθαινεις και καλα! εσυ που θες να περασεις;
Δεν αγχωνομαι,απλα θελω να προλαβω αυτες τις μερες να κανω μια γερη επαναληψη γιατι αν και δεν εχω κανενα μαθημα κενο γιατι διαβαζα καθημερινα..βλεπω οτι τα εχω ξεχαζει καπως..γι'αυτο.. και ειναι τοσα πολλα και κουραζομαι η αληθεια ειναι..
Διοικηση Επιχειρησεων Αθηνα ,θελω ..και μετα οπου να ΄ναι..αλλα διοικηση επιχειρησεων μονο
ωραια η σχολη που στοχευεις..και μια συμμαθητρια θελει να περασει αισθητικη κ κοσμητολογια αθηνα..
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος τόσο μεγάλου άγχους. Δυστυχώς πέρσι ήμουν κι εγώ από εκείνους κι εκείνες που είχαν υπερβολικό άγχος -με ό,τι συνεπάγεται αυτό στον τρόπο μελέτης- και το οποίο μάλιστα μου δημιούργησε διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Και το αποτέλεσμα; Να μην περάσω στην πόλη μου. Ευτυχώς εμένα μου κόστισε μόνο την πόλη κι όχι τη σχολή που επιθυμούσα, αλλά όταν το άγχος ξεπερνά τα λογικά πλαίσια διακυβεύεται ακόμα κι ίδια η σχολή.
Οι πανελλήνιες, μολονότι τις μεγαλοποιούμε πολλές φορές, δεν έχουν τίποτα το διαφορετικό να επιδείξουν από τις ενδοσχολικές εξετάσεις. Όποιος μελετά μεθοδικά κι ελέγχει το άγχος του είναι σχεδόν σίγουρο, αν όχι σίγουρο, ότι θα περάσει εκεί που θέλει! Πιθανότατα υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να ξενυχτίσετε λίγο παραπάνω για το διάβασμα και σίγουρα το διάστημα των 15 αυτών ημερών είναι πολύτιμο για κάλυψη κενών κι επαναλήψεις, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι όλα αυτά να γίνονται με μέτρο (όσοι έχουν μπει Αριστοτέλη καταλαβαίνουν τι εννοώ ). Δώστε στους εαυτούς σας λίγα περιθώρια ξεκούρασης για να γεμίσετε τις μπαταρίες. Θα διαπιστώσετε κι οι ίδιοι στο διάστημα των εξετάσεων πόσο σημαντικό έως απαραίτητο είναι το να μην πηγαίνετε να γράφετε εξαντλημένοι!! Σας μιλάω εκ πείρας!
σωστα τα οσα λες ! να προσπαθησουμε να τα τηρησουμε ..αν κ λιγο δυσκολο αυτες τις εβδομαδες να κανεις κ επαναληψη + γεμισμα μπαταριων.. εγω προσωπικα..αδυνατω! τωρα οι αλλοι..μπορει να ειναι σε αλλο λεβελ
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος τόσο μεγάλου άγχους. Δυστυχώς πέρσι ήμουν κι εγώ από εκείνους κι εκείνες που είχαν υπερβολικό άγχος -με ό,τι συνεπάγεται αυτό στον τρόπο μελέτης- και το οποίο μάλιστα μου δημιούργησε διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Και το αποτέλεσμα; Να μην περάσω στην πόλη μου. Ευτυχώς εμένα μου κόστισε μόνο την πόλη κι όχι τη σχολή που επιθυμούσα, αλλά όταν το άγχος ξεπερνά τα λογικά πλαίσια διακυβεύεται ακόμα κι ίδια η σχολή.
Ημουν κι εγω ακριβως στην ιδια θεση με εσενα...εφτασαν οι πανελληνιες και ειχα ηδη κουραστει!Παλι καλα που εχασα μονο την πολη αλλιως τωρα θα ξαναδιαβαζα.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί το καημένο..?Ουπς. Πάω να σκίσω το διαγώνισμα στα κύματα...
Αισθάνομαι σε μερικά μαθήματα ότι δεν είμαστε και πολύ καλά στην ύλη...π.χ. φυσική,κάναμε τα ηλεκτρομαγνητικά...μαθηματικά κάναμε ΘΜΤ(αλλά έχουμε αφήσει ρυθμό μεταβολής..)..Κυρίως σ' αυτά...Μήπως βλακείες λέω??
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Επειδή σήμερα ΔΕ διαβάζουμε!Γιατί το καημένο..?
Αισθάνομαι σε μερικά μαθήματα ότι δεν είμαστε και πολύ καλά στην ύλη...π.χ. φυσική,κάναμε τα ηλεκτρομαγνητικά...μαθηματικά κάναμε ΘΜΤ(αλλά έχουμε αφήσει ρυθμό μεταβολής..)..Κυρίως σ' αυτά...Μήπως βλακείες λέω??
Καλά είσαι. Αν σκεφτείς πως έχεις περίπου 4 μήνες για να βγάλεις ένα κεφάλαιο φυσική και μισό(οι κρούσεις είναι μικρό κεφάλαιο),
και 1,5 κεφάλαιο ακόμα μαθηματικά. Εσύ απλά μελέτησε, η ύλη θα βγει στην ώρα της.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή σήμερα ΔΕ διαβάζουμε!
Καλά είσαι. Αν σκεφτείς πως έχεις περίπου 4 μήνες για να βγάλεις ένα κεφάλαιο φυσική και μισό(οι κρούσεις είναι μικρό κεφάλαιο),
και 1,5 κεφάλαιο ακόμα μαθηματικά. Εσύ απλά μελέτησε, η ύλη θα βγει στην ώρα της.
Εννοείται πως σήμερα, αύριο και μεθαύριο δε διαβάζετε ε, χρειάζεστε και ξεκούραση, είναι και αυτή απαραίτητη όπως το διάβασμα. Όποιοι σας έχουνε βάλει διαγώνισμα αυτές τις μέρες απλά να πάνε να πνιγούν, σίγουρα δε σας νοιάζονται.
Όσο για την ύλη, μην αγχώνεστε, ο χρόνος είναι άπειρος, δε νομίζω να υπάρχει άτομο όλα αυτά τα χρόνια που να μην κατάφερε σε 9 μήνες να βγάλει την ύλη των πανελλαδικών.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εννοείται πως σήμερα, αύριο και μεθαύριο δε διαβάζετε ε, χρειάζεστε και ξεκούραση, είναι και αυτή απαραίτητη όπως το διάβασμα. Όποιοι σας έχουνε βάλει διαγώνισμα αυτές τις μέρες απλά να πάνε να πνιγούν, σίγουρα δε σας νοιάζονται.
Όσο για την ύλη, μην αγχώνεστε, ο χρόνος είναι άπειρος, δε νομίζω να υπάρχει άτομο όλα αυτά τα χρόνια που να μην κατάφερε σε 9 μήνες να βγάλει την ύλη των πανελλαδικών.
Εκτός αν παραμεθαύριο γράφουμε φυσική.
Εγώ στο τσακ να μη βγαλω υλη φυσικής πέρσυ.Τι στο τσακ,πουδε την έβγαλα.Αλλά ήταν κακός προγραμματισμός και λίγο η καθυστέρηση μου σε κάποια κομμάτια.
fockos
Επιφανές μέλος
ποτέ δε φταίνε οι μαθητές απλά σας ματαθέτουν την ευθύνη έμμεσα χωρίς να το καταλάβετε. Αν η ύλη δε βγαίνει φταίει σε όλες τις περιπτώσεις ο φροντιστήςΕκτός αν παραμεθαύριο γράφουμε φυσική.
Εγώ στο τσακ να μη βγαλω υλη φυσικής πέρσυ.Τι στο τσακ,πουδε την έβγαλα.Αλλά ήταν κακός προγραμματισμός και λίγο η καθυστέρηση μου σε κάποια κομμάτια.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ και εσύ παίζει να είμαστε οι μοναδικοί θεωρητικοί με επιλογή Μαθηματικά και ΑΟΘ μέσα στο forum.
Και εγώ είμαι εδώ θεωρητικός με Μαθηματικά και ΑΟΘ!! Χαχαχα!! Πόσοι είμαστε τώρα; Έλα να ανεβαίνουμε σιγά-σίγα Και παρεπιπτόντως σε καταλαβαίνω απόλυτα για την κατεύθυνσή μας!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει,είναι κυρίως άγχος από αυτά που ακούς,ότι το στερεό και τα ολοκληρώματα είναι πολύ δύσκολα,καμία σχέση με τα προηγούμενα,και δεν ξέρω γω τι άλλο.....
Τα ολοκληρωματα δεν ειναι πολυ πιο δυσκολα απο τον διαφορικο λογισμο ( ιδιας δυσκολιας θα ελεγα), Το στερεο απο την αλλη ειναι αρκετα πιο δυσκολο και απο κυματα και απο ταλαντωσεις
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντωμεταξύ είπατε στερεό και θυμήθηκα ότι δε θυμάμαι τίποτα omg ))
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.