Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
εγω αρχιζω την αλλη βδομαδα μαθηματα, αλλα εχω κολλησει και δεν μπορω να μαθω την βιολογια (6ο κεφ) και μου χουν σπασει τα νευρα, ελπιζω να ναι επειδη δεν εχω μπει ακομα σε προγραμμα...
To 6o κεφαλαιο ειναι ο.τι πιο δυσκολο υπαρχει στην υλη γιατι εχει τις περισσοτερες λεπτομερειες και ειναι και το μεγαλυτερο (αμεσως μετα σε δυκολια ερχεται το 8ο που ηταν το χειροτερο μου). Το 6 επισης εχει και κατι ασκησεις-γριφους αλλα να μη σε τρομαζω, μεθοδολογιες ειναι, θα τις μαθεις.
Καλα, εκανες ολα τα υπολοιπα κεφαλαια? Εσυ θα βγαλεις την υλη μεχρι αρχες Νοεμβρη...
εγώ εχω ξεκινήσει ήδη μαθήματα από τέλη ιουνίου.. αλλά ρε παιδιά η φυσική είναι πολύ δύσκολη..
Ναι. Ναι. Ναι. ΕΙΝΑΙ γαμωτο. ΕΙΝΑΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Να το κ το επισημο θρεντ... απο περυσι εβλεπα ''πανελληνιες 2011'' κ ελεγα σε λιγουσ μηνες θα ανηκω στο ''πανελληνιες 2012''.
Να πω οτι λυπαμαι... μπααααα...... χαιρομαιειναι η χρονια μας φετος παιδια του '94!!!
σπαστε τα λοιπον!!!(παρεα με το βιβλιο)!!!!!!
Έφτασε η ώρα μας λοιπόν!
Or3st1s SOAD
Εκκολαπτόμενο μέλος
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Or3st1s SOAD
Εκκολαπτόμενο μέλος
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Xrysaa:*
Νεοφερμένος
Εγώ έχω ξεκινήσει την προετοιμασία από 17 Αυγούστου!
Άντε και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑ!!!
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Να θυμάστε όμως. Κάθε αποτέλεσμα που θα φέρει η προσπάθεια σας να το αντιμετωπίσετε σαν μια πρόκληση. Σαν κάλεσμα για μια νέα αρχή, για μια αλλαγή πορείας. Είτε είναι θετικό η αρνητικό.
Μεθοδικό διάβασμα, υπομονή και πολύ φαί.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Εγω τι να πω.Που φετος εχασα για 100 μορια την ΣΜΥ και θα ξαναδωσω και θα ξαναφαω ολο το παλουκι παλι απο την αρχη?Μπορει φετος να ειναι και χειροτερα απο περσι.Τελως Παντων τουλαχιστον θα γνωριζετε οτι καποιος απο την γενια του 93' θα ειναι εκει μαζι σας!!!Μου αρεσει που νιωθω ''βετερανος'' ^^..Να βρω κουραγιο και δυναμη να διαβασω σαν σκυλι να γραψω παλι ενα 15000 και να περασω εκει που θελω......
Καλό κουράγιο
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σχολικο της βιολογιας κατ ειναι λιγο σκ@#τα ή εμενα μου φαινεται.Στο 1ο κεφαλαιο δεν εξηγει καν τι ειναι κυτταρικος κυκλος...
Ειναι, ειναι πολύ κακογραμμενο και οχι μονο εκει με τον κυτταρικο κυκλο αλλά ειδικα στη γονιδιακη ρυθμιση...ό,τι να ναι δυστυχως
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως παιδιά μας έυχομαι καλό κουράγιο,δύναμη και φυσικά υγεία γιατί χωρίς την υγεία τίποτα δεν γίνεται!!! Κούραγιο και πάλι και σιγά ήδη πως πέρασε αυτό το καλοκαίρι δεν το καταλάβαμε καν! Έτσι θα περάσουν και οι υπόλοιποι εννιά μήνες! Καλή μας τύχη σε όλους και εύχομαι όλοι να γράψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και καλύτερα ακόμα από αυτό που μπορούμε!!!
Ας είναι..
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως ο κυτταρικός κύκλος απλά δεν είναι κύκλος έτσι όπως το γράφει το βιβλίο.
Πάντως παιδιά μας έυχομαι καλό κουράγιο,δύναμη και φυσικά υγεία γιατί χωρίς την υγεία τίποτα δεν γίνεται!!! Κούραγιο και πάλι και σιγά ήδη πως πέρασε αυτό το καλοκαίρι δεν το καταλάβαμε καν! Έτσι θα περάσουν και οι υπόλοιποι εννιά μήνες! Καλή μας τύχη σε όλους και εύχομαι όλοι να γράψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και καλύτερα ακόμα από αυτό που μπορούμε!!!
Ας είναι..
Επισης ξεχασες να ευχηθεις να μην πτωχευσει το κρατος(επισημα) γιατι ετσι οπως πανε τα πραγματα, χλωμο μου φαινεται να δωσουμε το 12
MetalChest
Δραστήριο μέλος
[off] Και πέθανε ο Cobain το 94, κακό σημάδι. [/off]
Η ατάκα αυτής της χρονιάς από την μάνα μου θα είναι: "EΛΑ! 9 μήνες είναι! Ξέρεις τι τράβηξα εγώ 9 μήνες; χαχαχαχα " Καλή αρχή σε όλους μας! Άνε και του χρόνου διακοπές στην Ίο για να δοκιμάσω το σφηνάκι Manson.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλό κουράγιοοοο και καλή τύχη να έχουμε!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.