wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Αλλά θα περάσει η ώρα. Θα δω το criminal minds στο fx.
Άντε να περάσει και το σ/κ...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis_stav
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς με ξύπνησε το νιαουριτό του γάτου μου.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι δεν έβρισκα την ιστοσελίδα και μετά τον κωδικό.
Εγώ είδα ότι έκανα λάθος μηχανογραφικό και δεν πέρασα πουθενά 8)
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
αύριο είναι σιγουρο οτι θα μπαίνουν εδώ πολλά παιδιά και θα λένε πού πέρασε ο καθένας,αν χάρηκαν,αν στενοχωρήθηκαν κτλ κτλ..
σε τί θρεντ θα γίνεται αυτό; σε αυτό ή θα δημιουργηθεί ένα καινούριο;
πέρσι πώς έγινε, αγαπητοί αισκουλίτες και αισκουλίτισσες ;;
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οτι εγινε εγινε! Οσο κλαψαμε κλαψαμε! Οσο αγχωθηκαμε αγχωθηκαμε!
Αντε αυριο θα εχουμε μαθει ολοι τα αποτελεσματα!
Μακαρι παιδια να περασαμε εκει που θελαμε!
Ευχομαι σε ολους ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θα ανοίξει αντίστοιχο θέμα με αυτό https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=85774&highlight=%CF%83%CE%B5+%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B7+%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B5https://www.skai.gr/news/greece/article/211027/anatropes-kruvei-i-fetini-anakoinosi-ton-vaseon/
ω ρε μανα μου,δεν ξερω πλέον τί να αναμένω με τις φετινές βάσεις...
αα και να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά!
αύριο είναι σιγουρο οτι θα μπαίνουν εδώ πολλά παιδιά και θα λένε πού πέρασε ο καθένας,αν χάρηκαν,αν στενοχωρήθηκαν κτλ κτλ..
σε τί θρεντ θα γίνεται αυτό; σε αυτό ή θα δημιουργηθεί ένα καινούριο;
πέρσι πώς έγινε, αγαπητοί αισκουλίτες και αισκουλίτισσες ;;
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι δεν έβρισκα την ιστοσελίδα και μετά τον κωδικό.
Ευτυχώς με ξύπνησε το νιαουριτό του γάτου μου.
Εγω ειδα οτι διαβαζα για να ξαναδωσω
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εγώ πριν κάτι εβδομάδες έβλεπα πως έκανα μαθήματα για να ξαναδώσω, ενώ δεν είχαν βγεί οι βάσεις.Εγω ειδα οτι διαβαζα για να ξαναδωσω
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Νομίζω πως πέρυσι κατα τις 8.30 τις είχα δεί στον Παπαδάκη-πάνω κάτω θα τις ανακοινώνουν όλα τα κανάλια την ίδια ώρα.τι ώρα περίπου αρχίζει να δείνει η νετ τις βάσεις?? ξέρετε?
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα κάθομαι και διαβάζω τί έγραφαν τα παιδιά πέρσι και πόσο χαίρονταν οι περισσότεροι...
το θυμάμαι σαν χθες...ήταν πάρα πολλά τα παιδιά που είχαν αποκλείσει τις πρώτες τους επιλογές επειδή είχαν απογοητευτεί απο τους βαθμούς.
Και εκείνη τη μέρα,δεν το πίστευαν οτι είχαν εξασφαλίσει μια θέση στη σχολή των ονείρων τους!!
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο και αύριο !
Για όλους μας !
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Tην πιάνεις.παιδια καλο μεσημερι και καλα αποτελεσματα σε ολους.. να ρωτησω κατι.. ξερει κανεις αν με 18460 μορια πιανω Νομικη Κομοτηνης?? ακουγεται άνοδος.. αλλα πόση πια??
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Εγω αυτο δεν το ειδα στον υπνο μου αλλα το φοβαμαι στην πραγματικοτητα!!!Φανταζομαι να μπω στην ιστοσελιδα και να μου λεει 'ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ'..............................................
Ειδα προχτες στον υπνο μου ομως οτι εγραφα εκθεση και ηταν απο πανω μου η δασκαλα που ειχα στην Ε' δημοτικου και μου ελεγε 'Ακομα να ξεκινησεις την εκθεση????Πως θα τα προλαβεις στις Πανελληνιεεεες??''
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλέ τι όνειρα είναι αυτά; Εγω γιατι δεν βλέπω τέτοια;!Ειδα προχτες στον υπνο μου ομως οτι εγραφα εκθεση και ηταν απο πανω μου η δασκαλα που ειχα στην Ε' δημοτικου και μου ελεγε 'Ακομα να ξεκινησεις την εκθεση????Πως θα τα προλαβεις στις Πανελληνιεεεες??''
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλέ τι όνειρα είναι αυτά; Εγω γιατι δεν βλέπω τέτοια;!
Χχαχαχαχχαχαχαχχαχα αστα να πανεεε!!!οταν ξυπνας νιωθεις ανακουφιση αλλα σε ολη τη διαρκεια του ονειρου φαντασου το στρες που θα αντιμετωπιζει ο καημενος ο οργανισμος !
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Πράγματι, σε καταλαβαίνω. Εγώ πάλι καλά βλέπω άκυρα όνειρα. Έχεις άγχος για το αν θα πετύχεις στην σχολή που επιθυμείς; Αλλιώς δεν εξηγούνται τέτοια όνειραΧχαχαχαχχαχαχαχχαχα αστα να πανεεε!!!οταν ξυπνας νιωθεις ανακουφιση αλλα σε ολη τη διαρκεια του ονειρου φαντασου το στρες που θα αντιμετωπιζει ο καημενος ο οργανισμος !
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.