Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Βασικα ειμαστε σε διασταση αυτον το καιρο....Μια χαρά να γράψεις Αυτή σε φοβάται πιο πολύ.
Εχεις ενα δικιο αλλα δεν εχω βρει ακομα το μαγικο φιλτρο...Και εγώ φοβάμαι τη βιολογία.
Αλλά σκέφτομαι ότι μαθηματικά κατεύθυνσης, όπου περίμενα το καλύτερο βαθμό, μπορεί να έχω και το χειρότερο μετά την έκθεση (μην με βρίσετε αλλά ήθελα 20 και όχι κανά 18).
Άρα, βιολογία την οποία φοβάμαι θα γράψω μια χαρά
Σκέψου το ίδιο εσύ για τη φυσική για να πας με αισιοδοξία αύριο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτε εγώ το έχω βρει, ό,τι μπορώ κάνω...Εχεις ενα δικιο αλλα δεν εχω βρει ακομα το μαγικο φιλτρο...
Παίρνω επίσης δύναμη από τη σκέψη ότι από αύριο δε θα ξαναδώ το απαίσιο κακογραμμένο βιβλίο της βιολογίας (μόνο στους χειρότερους εφιάλτες).
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ούτε εγώ το έχω βρει, ό,τι μπορώ κάνω...
Παίρνω επίσης δύναμη από τη σκέψη ότι από αύριο δε θα ξαναδώ το απαίσιο κακογραμμένο βιβλίο της βιολογίας.
Φαντάσου εμείς του ΑΟΔΕ.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτε εγώ το έχω βρει, ό,τι μπορώ κάνω...Εχεις ενα δικιο αλλα δεν εχω βρει ακομα το μαγικο φιλτρο...
Παίρνω επίσης δύναμη από τη σκέψη ότι από αύριο δε θα ξαναδώ το απαίσιο κακογραμμένο βιβλίο της βιολογίας (μόνο στους χειρότερους εφιάλτες).
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Για να επιβαρύνουμε αυτό το θέμα με σχόλια για τα επιμέρους μαθήματα, υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα για κάθε ένα μάθημα! Εκεί θα είναι και πιο συγκεντρωμένα τα μηνύματά σας!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκανα χτες μέχρι και το έκτο, τώρα είμαι στο όγδοο εδώ και κάτι ώρες. Και όταν τελειώσω, θα ξαναπεράσω μια φορά όλα τα κεφάλαια.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Μονο την θεωρια απο το βιβλιο θα διαβασεις???
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι.Πολυ καλα εισαι! Εγω εχω κανει 1ο, 4ο και τωρα κανω 5ο! Θα προλαβω αραγε???
Μονο την θεωρια απο το βιβλιο θα διαβασεις???
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στις δύο!Σε ποια ερωτηση απο τις 2 παει η απαντηση σου?
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Παιδια ίσως να μην είναι σωστό το μέρος που το βάζω αλλα Τσπ!αν κάποιος ξαναδώσει του χρόνου και δε έχει πάρει οικονομία ως μάθημα επιλογής τότε δεν μπορει να το δώσει;(με τη σκεψη ότι δεν έχει προφορικό βαθμό)
Οχι, γιατί δε θα έχεις προφορικούς βαθμούς. Αν το είχες πάρει ως μάθημα επιλογής στο σχολείο αλλά το έδωσες ενδοσχολικά ναι μπορείς. Αν είχες πάρει σχολείο άλλο μάθημα πχ πληροφορική, δε μπορείς να το δώσεις.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Πως θα πάω να γράψω; xD
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Hρέμησε και συγκεντρώσου στο βιβλίο
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Πωωωωω!!!Θα την βαλω στο πατωμα θα της πεταξω βενζινη κυροζινη πετρελαιο θα της πεταξω οινοπνευμα λοσιον θα την κατουρησω θα την χεσω θα την βαλω φωτια!!!!!!!!!!!!!ΠΤΑΝΑ ΑΟΔΕ!!!!
γκρινιάζεις για το ΑΟΔΕ να ρθω και γω να κάψουμε παρέα την ιστορία ; 120 σελίδες ατόφιο,αυτούσιο αυτό καθεατό παπαγαλέξ
antwwwnis
Διάσημο μέλος
''Η αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας προυποθέτει την ύπαρξη καλού κλίματος. Βασικά στοιχεία του είναι ο αμοιβαίος σεβασμός, η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών, η ελευθερία έκφρασης, η ανοιχτή και η ειλικρινής επικοινωνία, οι καλές ανθρώπινες σχέσεις, η προδιάθεση για συναίνεση, η αλληλεγγύη και η αλληλουποστήριξη''
10 αφηρημένα πράγματα να θυμάσαι σε μια πρόταση!
Καλό κουράγιο, λίγες μέρες έμειναν!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.