antwwwnis
Διάσημο μέλος
Έλα να χαλαρώνουμε παιδιά!
Εισπνοή.... οοουυυυυυφ
Εκπνοή...φοοοοοοοουυυυυυ
(Κάνει και για διάβασμα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Οχι καλε! Και εμας 8 παρα τεταρτο μας ειπαν! Μην πας τοσο νωρις και αγχωθεις τρελα!8 παρα τεταρτο πρεπει να ειμαστε εκει; Εγω για 7.20 ακουσα τη Δευτερα που ειναι πρωτη μερα...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Οι 20 εντολές της επιτυχίας στις Πανελλαδικές
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Να πω την αλήθεια, βαριεμαι τοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοσο πολύ να διαβάσωΤίποτα εκτός από το να χαλαρώσουμε λίγο, νομίζω!
δεν μπορώ άλλο. Παρολαυτά όμως σκέφτομαι πως είναι κρίμα να μη διαβάσω και να τα θαλασσώσω τώρα στο τέλος
και έτσι στην ουσία κάνω ψυχολογικό πόλεμο στον εαυτό μου μπας και στρωθώ... xD
Ούτε ο Άγιος Φανούρης δεν μπορεί να μας φανερώσει τα θέματαΕνα ταμα στον Αγιο Φανουρη να μας φανερωσει τα θεματα δε θα ταν κι ασχημη ιδεα!
Η καθηγητρια μου ειπε να δωσουμε βαση στα αιτια της παγκοσμιας κρισης...
Σε εμάς είπε πως πιστεύει κάτι σε πολιτισμό ή δημοκρατία...
ο κάθε ένας λέει οτι θέλει στην έκθεση
και εμάς 8 παρα είπαν.Οχι καλε! Και εμας 8 παρα τεταρτο μας ειπαν! Μην πας τοσο νωρις και αγχωθεις τρελα!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό το παιχνίδι έπαιζα με ένα φίλο μου στην πληροφορική στο σχολείοΠοδοσφαιρικό .
Γενικά, με αυτούς τους θεματικούς, πώς παίζετε; Τους διαβάζετε και μετά τους λέτε, ή απλά ρίχνετε ιδέες στο τσερβέλο;
Αν δεν τα έχεις κάνει και θέλεις να ασχοληθείς με ασκήσεις, ξεκίνα.Eγω δεν ξερω απο που να λυσω...
Να κανω απο τα θεματα του Μπαρλα???
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Αυτό το παιχνίδι έπαιζα με ένα φίλο μου στην πληροφορική στο σχολείο
Αν δεν τα έχεις κάνει και θέλεις να ασχοληθείς με ασκήσεις, ξεκίνα.
Εσύ μέλλοντα συνάδελφε, διαβάζεις;
Πώς πάει η έκθεση;
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Διάβασα προχθές τα κείμενα από κάτι διαγωνίσματα.Εσύ μέλλοντα συνάδελφε, διαβάζεις;
Πώς πάει η έκθεση;
Διάβασα χθες το πρωί θεωρία και μια θεματική ενότητα.
Σήμερα τίποτα
Αύριο το πρωί θεωρία ξανά και άλλη μια θεματική ενότητα.
Σκοτώνομαι στο διάβασμα. Αλλά εντάξει, όλη τη χρονιά πέθανα στο διάβασμα, την τελευταία εβδομάδα θα σωθώ;
kleokasap
Νεοφερμένος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
νιώθω πως δεν ξέρω τίποτα απο τα άλλα μαθήματα!!
VolPe
Νεοφερμένος
Νομιζω αρκετα διαβασα Εκθεση για σημερα,εξαλλου πιστευω πως πρεπει να εχεις και καποια εφεση στο λογο,γραφεις ευκολοτερα μεγαλους βαθμους(οκ εγω δεν την εχω).Παω να διαβασω καμια ωριτσα ιστορια και μετα εξω να παρω λιγο αερα.Απλα σκεφτειτε πως ειναι το προ-τελευταιο Σαββατο που θα περασουμε ως "δεσμωτες".Καλο διαβασμα!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Αυτο θα το νιωθουμε (λογικα) μετα απο καθε μαθημα που θα διαβαζουμε, οποτε μην αγχωνεσαι!πωωωω θα τρελαθώ... μετά απο θεωρία της έκθεσης
νιώθω πως δεν ξέρω τίποτα απο τα άλλα μαθήματα!!
Οταν πιασεις την βιολογια μευθαυριο θα δεις οτι τα ξερεις ολα πολυ καλα!
StingAs7
Νεοφερμένος
Ολα αρχιζουν και τελειωνουν τωρα!!!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
kleokasap
Νεοφερμένος
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
την δευτερα θα μας λυθουν οι αποριες!!! εγω δεν ξερω ρε παιδια ενω περασα το αγχος της ζωης μου ολο τον καιρο ειδικα πριν ενα μηνα.... τωρα νιωθω πολυ καλα και πολυ αισιοδοξη( και πολυ κουρασμενη βεβαια αλλα ενταξει)!!!! για τι σχολη στοχευουμε???
Πρώτη επιλογή: MIT
Δεύτερη: ΗΜΜΥ
Τρίτη: ΑΣΣΟΕ ΠΛΗΡΟ
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
το αμερικάνικο ή το ελληνικό (magnisian's institute of technology )
kleokasap
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.