Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μας φτάνει το άγχος μας..!!!
για τι σχολή πας?
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οικονομικά ασοεε θέλω, εσυ;
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλιώς το σκέφτομαι για ΔΕΤ στην ασοε! λες να ειμαστε συμφοιτητές?
marialena!
Νεοφερμένος
Calliope94
Νεοφερμένος
marialena!
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά είμαι η μόνη,που δεν θέλει να γράψει,φοβάται πως θα πατώσει και έχει πρησμένα μάτια από την αΫπνία και το κλάμα;;Δεν αντέχω άλλο..
Εμ.... ΟΧΙ!!!
Ολοι εχουμε αγχος, ειναι λογικο να εχουμε τα πανω και τα κατω μας. Οτι ειναι να γινει, θα γινει. Εξαλλου δεν τελειωνει κατι. Αν θες ξαναδινεις... Απλα αν θες τη γνωμη μου το υπερβολικο αγχος δε βοηθαει πουθενα.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
tabarly ωραία επιλογή!! Έγω ακούσει πολύ καλά λόγια, και έχει τουλάχιστον προοπτικές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
mpko
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά είμαι η μόνη,που δεν θέλει να γράψει,φοβάται πως θα πατώσει και έχει πρησμένα μάτια από την αΫπνία και το κλάμα;;Δεν αντέχω άλλο..
Αρχικά χαλάρωσε και προσπάθησε να σκεφτείς θετικά!(θα μου πεις μια κουβέντα είναι,εύκολο να το λες) Δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου. Ίσα ίσα σε περιμένει μια από τις καλύτερες θα έλεγα περιόδους της ζωής σου(μετά τις πανελλήνιες). 6 διαγωνίσματα είναι, όπως αυτά που έγραφες στο φροντιστήριο, ας απομυθοποιηθεί αυτό το ’’τέρας’’ των πανελληνίων.8)
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
ό,τι κάναμε, κάναμε.
finito.
Τώρα μόνο καλή διάθεση, και ψυχραιμία, και λίγη τύχη.
Όοοολα καλά!
marialena!
Νεοφερμένος
Calliope94
Νεοφερμένος
Αρχικά χαλάρωσε και προσπάθησε να σκεφτείς θετικά!(θα μου πεις μια κουβέντα είναι,εύκολο να το λες) Δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου. Ίσα ίσα σε περιμένει μια από τις καλύτερες θα έλεγα περιόδους της ζωής σου(μετά τις πανελλήνιες). 6 διαγωνίσματα είναι, όπως αυτά που έγραφες στο φροντιστήριο, ας απομυθοποιηθεί αυτό το ’’τέρας’’ των πανελληνίων.8)
Απλά έχω προσπθήσει πολύ και όλοι θεωρούν πως θα γράψω πολύ καλά κάτι,που με αγχώνει περισσότερο..
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβώς! Έχω βάλει κάμερες στο σπίτι σου...μόλις ξανααγχωθείς, θα πέσει μπουγέλωμα! Χαχαχαχα`! κι εγώ έβαλα μουσικούλα να χαλαρώσω
https://www.youtube.com/watch?v=bAK2J05Vmhc
πάρε και μια χαλαρωτική προτασούλα
mpko
Νεοφερμένος
Απλά έχω προσπθήσει πολύ και όλοι θεωρούν πως θα γράψω πολύ καλά κάτι,που με αγχώνει περισσότερο..
Από τη στιγμή λοιπόν που είσαι καλά προετοιμασμένη και όλοι πιστεύουν σε σένα, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πιστέψεις και εσύ στον εαυτό σου.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά εύχομαι να περάσουμε όλοι εκεί που θέλουμε στην 1η επιλογή.. Οσοι διαβάζατε αρκετά εύχομαι να βρουν ανταπόκριση οι κόποι σας. Οσοι δε διαβάζατε και τόσο, εύχομαι να είστε κωλόφαρδοι να πέσουν αυτά που ξέρετε.
Ηταν και θα είναι ωραία παρέα αυτό το φόρουμ, στο διάλειμμα που κάνεις απ' το διάβασμα χαλαρώνεις εδώ, και φυσικά νιώθεις οτι δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το άγχος των πανελλαδικών.
Θα ήθελα να γνωρίσω και απο κοντά παιδιά απ' το φόρουμ. Ορισμένοι φαίνεστε ιδιαίτερα ώριμοι και ψαγμένοι (απ' τα μηνύματα που ποστάρετε), και αν γίνει κανένα ischool meeting θα ήθελα να έρθω
Καλη επιτυχία σ' όλους
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.